jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Η καθυστερηση, αν υπαρχει, εινια αποκλειστικα απο τον atom. Αν αλλαξεις τον ssd με εναν κανονικο σκληρο θα χασεις σε ταχυτητα αλλα θα κερδισεις απο χωρητικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έχω και εγώ το ACER Aspire One (8GB SSD)…του έχω βάλει ΧΡ και τσουλάει ικανοποιητικά…επίσης πριν λίγες ώρες τον έκανα βίδες και του ανέβασα τις RAM +1G …και έχει βελτιωθεί ο χρόνος ανταπόκρισης…αυτό που θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω την SSD και να του βάλω ένα HDD γιατί κατά τι γνώμη μου εκεί προέρχεται η όλη καθυστερήσει. Δεν κάνεις λάθος, από κει προέρχεται η καθυστέρηση. Hdd σκληρός δεν μπαίνει, ο ssd που έχει ήδη είναι: ή κολλημένος πάνω στη μητρική ή μπαίνει σε θύρα pc-e. Η μόνη λύση είναι το filesystem. Fat32 αν χρησιμοποιείς windows και ext2 ή ext4 αν χρησιμοποιείς linux (το ext4 μπορεί να είναι journaling fs αλλά είναι πολυυυ γρήγορο). edit: jim_p: Αυτό που λες είναι για τους κανονικούς ssd. Ο atom μια χαρά είναι, ο δίσκος φταίει. Δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ αργοί είναι οι ssd που βάζουν στα netbooks (μπαίνουν σε pci-e θύρα). Παίζει το φλασάκι που είχα πάρει 10 ευρώ να έχει μεγαλύτερες ταχύτητες read/write από τον ssd του netbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim3pap Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον σας έχω νέα!!χαααχ Το έβαλα χτές (Ubuntu 9.10 NBR) και τρέχει άψογα, out of the bοχ, κανένα πρόβλημα, έχει δεί όλο το harware, ολα τρέχουν άψογα. Τώρα τρέχω το update του. Μέχρ το βράδυ θα έχω τελειώσει. Ευχαριστώ παίδες,η βοήθεια σας ήταν καταλυτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 εμένα με xubuntu πάει πολύ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.