Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους τους insomniac!!!χθες πήγα τον εξωτερικό σκληρό μου σε ένα φίλο να του περάσω ένα παιχνίδι αλλά δεν έκανε ασφαλή κατάργηση και τον έβγαλα έτσι(το έχω κάνει και άλλες φορές)μετά πάω σπίτι στον βάζω στον υπολογιστή μου ανοίγει κανονικά δεν έχασα κανένα αρχείο αλλά κάνει ένα περίεργο ήχο τσιζ!!!!! κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το περιγράψω μόλις τον αποσυνδέω δεν ακούγετε τίποτα οπότε είναι από τον σκληρό τον έβγαλα τον ξανά έβαλα αλλά τίποτα ακούγετε ακόμα!!!help sorry αν υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά δεν έχω χρόνο τώρα να ψάξω!
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Backup asap παρόλο που μπορεί να μην είναι τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 τελικά έφτιαξε μόνος του!!!τον έβγαλα από την πρίζα και το usb και δεν το σύνδεσα ξανά (χθες)!την άλλη μέρα (σήμερα) το σύνδεσα και ήταν οκ δεν ακούγονταν τίποτα!οπότε το θέμα μπορεί να κλειδωθεί!
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι αποκλείεται να παρουσιαστεί ξανά το issue.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ναι έχεις δίκιο γιατί μου το έκανα και μία άλλη φορά αλλά μόλις έβγαλα τον σκληρό και τον ξανά έβαλα δεν ακούγονταν αυτός ο ήχος!αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτός ο θόρυβος έχω άλλα τα δεδομένα μου σε αυτόν και αν τα χάσω...
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Γι' αυτό λέμε backup και πάλι backup. Κάν' το τώρα που μπορείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 δεν έχω που να τα βάλω!έχω δύο σκληρούς ένας 80αρης που έχει τα windows και ένας 750αρης που έχει το πρόβλημα που περιγράφω στο πρώτο post όταν ανοίγω το pc γιατί δεν το έχω συνέχεια ανοιχτό ανοίγει και ο σκληρός και ακούγετε αυτός ο θόρυβος αλλά μετά από λίγη ώρα δεν ακούγετε τίποτα!!!
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δε νομίζω πως όλα τα απολύτως απαραίτητα που δε βρίσκονται ξανά να είναι κοντά 750GB..
spector Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μπορεί και να μην ει ναι τπτ, συχνό φερόμενο ο χαρακτηριστικός ήχος αν υπάρχει κάποια μικρή ανεπάρκεια ρεύματος από τα USB ports
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 θα δοκιμάσω να το βάλω σε άλλο Usb port και θα σας πω γιατί όλα αυτά που έχω στο σκληρό τα χρειάζομαι και πες τα προγράμματα εντάξει τα βρίσκω αλλά τα τραγούδια που να τα ξανά κατεβάζω όλα αυτά όπως επίσης και τα anime που έχω!
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ναι.. πού να τα ξαναβρείς τα τραγούδια και τα anime με broadband internet.. :Ρ Κράτα τουλάχιστον προσωπικά σου αρχεία που δεν πρόκειται να βρεις πουθενά και βλέπεις για τα υπόλοιπα.
PaNtZ0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ο δίσκος τί μάρκα είναι? Γιατί είχα πάρει κ εγώ έναν εξωτερικό 750GB σε enclosures της ZAPAA (?) από Ισπανία (τον δίσκο τον αναγνωρίζει ως Samsung).Μου έκανε ένα περίεργο ήχο μέχρι που δεν ξανα άνοιξε ποτέ
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ναι.. πού να τα ξαναβρείς τα τραγούδια και τα anime με broadband internet.. :ΡΚράτα τουλάχιστον προσωπικά σου αρχεία που δεν πρόκειται να βρεις πουθενά και βλέπεις για τα υπόλοιπα. με broadband internet 35-50kb και με 200kb από τις 2 το βράδυ μέχρι της 2 το μεσημέρι με λινκς που δεν δουλεύουν πια και τορρεντ που δεν σιντάρουν πια γιατί είναι παλιά δεν νομίζω να μπορέσω να κατεβάσω τόσα πολλά GB γιατί από τα 750GB τα 2/3 είναι τραγούδια και ανιμέ και το 1/3 games και προγράμματα! o δίσκος είναι lacie!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.