Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγες μέρες πριν αγόρασα ένα Sony Ericsson Aino από το ebay μέσω ενός πωλητή και σύντομα θα το παραλάβω. Είναι από τις ΗΠΑ και για τον λόγο αυτό υποθέτω πως δεν θα έχει προεγκατεστημένη την ελληνική γλώσσα. Επίσης υποθέτω πως η εγγύηση που μου δίνεται δεν ισχύει για χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης και επομένως, αν και θα δοκιμάσω, η sony ericsson hellas δεν θα μπορεί να κάνει κάτι χωρίς να πληρώσω αδρά.

Επομένως, υπάρχει κάποιος, νόμιμος κατά προτίμηση, τρόπος να εγκαταστήσω την ελληνική γλώσσα στο κινητό sony ericsson πέραν από την αναβάθμιση firmware (η οποία και πάλι θα απαιτεί το κινητό να είναι από region της ΕΕ)?

Αν όχι, κάποια άλλα προγράμματα? κι αν ναι τι προβλήματα μπορεί να παρουσιάσουν?

Δεν με ενοχλεί το αγγλικό μενού, αντιθέτως. Απλά θα ήταν καλό να μπορώ να στέλνω μηνύματα στα ελληνικά (και μάλιστα με λεξικό για Τ9) και όχι σε greeklish.

Δημοσ.

Έχω ένα P990 και μετά από format έσβησε τα πάντα απο προγράμματα μέχρι γλώσσες πέρα από τα Αγγλικά.Στο site της Sony Ericsson πάντως είχε επιλογή για να κατεβάσω επιπλέον γλώσσες για το δικό μου.Επίσης το ανέφερε και μέσα στο menu του κινητού να επισκευθείς το site για επιπλέον γλώσσες, άρα δεν παίζει να είναι με κάποιο τρόπο παράνομο αυτό που θες να κάνεις.Γιατί δηλαδή αν μένεις εξωτερικό και είσαι Έλληνας είναι παράλογο να θες να στέλνεις ελληνικά σε κινητά στην χώρα σου?Για το aino δεν είδα κάτι αντίστοιχο πάντως στο site αλλά ίσως φταίει το οτι είναι αρκετά καινούριο.Ίσως αργότερα ανεβάσουν language files αλλά δεν στο εγγυώμαι κιόλας.Επίσης είμαι κατα 99% σίγουρος πως έχω δει την επιλογή για εγκατάσταση γλώσσας στο pc-suite αλλά δεν το εχω χρησιμοποιήσει για να σου πω με σιγουριά πως γίνεται και τι (αν και θεωρώ πως κάνει αυτό που έκανα εγώ manually.Κατεβάζει δλδ το language file και το κανει εγκατάσταση απο μόνο του).Τέλος θα μπορούσες να ρωτήσεις και σε κάποιο κατάστημα αν δε δουλέψει τίποτα απο τα παραπάνω ή και στην ίδια τη Sony!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας,

αγόρασα και εγώ απο το ebay ενα SONY ERICSSON AINO απο τη Γερμανία. Δυστυχώς δεν εχει Ελληνικά και οταν ανοιγω τον κατάλογο με τις επαφές δεν μπορώ να βρώ κάποιο όνομα παρά μόνο αν τις ψάξω με τη σειρά απο την αρχή. Αυτό βέβαια είναι σπαστικό και δεν μπορώ να το κάνω κάθε φορά που θέλω να τηλεφωνήσω.

Τελικά μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα σε Ελληνική?

Να σημειώσω εδώ οτι είμαι λίγο άσχετος με αυτά και η επιλογή του συγκεκριμένου τηλεφώνου έγινε επειδή μεχρι σήμερα ειχα SONY ERICSSON K800i και με αυτό και ένα σωρό φορτιστές κλπ αξεσουάρ και ήθελα κάποια συμβατότητα για να μην πάνε χαμένα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από zevage
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οχι δεν πλήρωσα τιποτα.

Κατέβασα το "WotanClient 3" απο εδώ: http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/aino-u10/debranding-flash

(κάτω που λέει: downloads) και το έτρεξα.

Γειά σας! έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το αινο μου..το πήρα απο το ίντερνετ και δεν έχει Ελληνικά..κατέβασα το πρόγραμμα που είπες αλλα δεν το εντοπίζει..πατάω το ''c'' αλλα τίποτα..έχει κανείς καμια ιδέα γιατί γίνεται αυτό;

Δημοσ.

τον gordon gate driver Που δινει μαζι τον περασες;

πριν λιγες μερες καταφερα επιτυχως να περασω generic firmware σε aino που ηταν cosmote branded!

Δημοσ.

τον gordon gate driver Που δινει μαζι τον περασες;

πριν λιγες μερες καταφερα επιτυχως να περασω generic firmware σε aino που ηταν cosmote branded!

οχι δεν το περασα...απλα το κατεωαζω η πρεπει να κανω κατι αλλο;

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα οταν κατεβαζεις την εφαρμογη σου κατεβαζει μαζι και τον driver τον οποιο και κανεις εγκατασταση αλλιως δεν προκεται ΠΟΤΕ το pc να δει το κινητο.

Δημοσ.

http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/aino-u10/debranding-flash

εδω κατω κατω λεει usb flash driver

κατεβασε το και κανε το εγκατασταση!

το κατεβασα και το ετρεξα αλλα πατωντας ''το c'' εβγαλε οτι εντοπιστηκε "usb flash" και μετα απο λιγο ανοιξε το κινητο για μεταφορα αρχειων

Δημοσ.

δεν αφηνεις το c μεχρι να γινει η εγκατασταση της συσκευης στο πισι και να το αναγνωρισει η εφαρμογη!

επισης συνηθως κατι τετοιο γινεται αν δεν παταει καλα το καλωδιο με το κινητο σου!

Δημοσ.

δεν αφηνεις το c μεχρι να γινει η εγκατασταση της συσκευης στο πισι και να το αναγνωρισει η εφαρμογη!

επισης συνηθως κατι τετοιο γινεται αν δεν παταει καλα το καλωδιο με το κινητο σου!

δεν το αφηνω αλλα και παλι αυτο κανει..στην αρχη δεν γντ τιποτα για κανενα 3λεπτο και μετα ανοιγει...πφφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...