sandbird Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Έβαλα και γω τα win7 και τώρα τελευταία μου κάνουν το εξής πρόβλημα. Όταν μπαίνει το PC στα windows κάτω δεξιά που βγάζει το icon δικτίου έχει από πάνω του το κλασσικό μπλε κυκλάκι των win7 και δεν ξεκολάει με τίποτα. Ότι internetiki εφαρμογή υπάρχει στο pc (hamachi, dyndns, steam, κ.α) δεν είναι συνδεδεμένη στο νετ και επίσης ούτε το Network and Sharing Center ανοίγει. Βρήκα σε ένα φορουμ κάτι κόλπα που κάνεις από το safe mode μέσω CMD : net localgroup "Administrators" "Local Service" /add το οποίο έπιασε κανα δυο φορές. Σε περίπτωση που καταφέρει να μπει στα windows σωστά το PC, μετά από λίγη ώρα έχω χάσει όλες τις port 80 εφαρμογες...δλδ Mozilla, Explorer, Google Chrome βγάζουν σελίδες λες και δεν έχεις ιντερνετ. Κάτι σαν το throttle που κάνει το utorrent (δεν φταιει αυτό ομως σ'αυτή τη περίπτωση). Αν κάνω ping από cmd όμως...δουλεύει κανονικά! Δοκίμασα repair windows...δεν βρήσκει τίποτα. Δοκίμασα χωρίς Firewall....τίποτα. Απο protection έχω το F-Secure...δοκίμασα και boot χωρίς αυτό...πάλι τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ? thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.