Vice Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Οταν συνδέω το iphone 3G στο PC μου (windows 7) δεν εμφανίζεται στον explorer το εικονίδιο του για να πάρω τις φωτογραφίες μου απο μέσα. πρίν μια εβδομάδα όλα καλα. ξαφνικά πάπαλα. ουτε με επανεκκίνήσεις γίνεται τίποτα Δεν είναι Jailbroken ουτε unlocked ουτε τπτ. όλα μαμά και έχω και το τελευταίο OS και itunes. καμια ιδέα τι μπορεί να παίζει;
gs20309 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 είχα διαβάσει ότι υπάρχει πρόβλημα μεταξύ windows 7 κ sync του iphone με itunes αλλά το ότι δεν το αναγνωρίζει ούτε απλά σαν εξωτερικό στικ είναι περίεργο..
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ολα καλα οσον αφορα στο sync με τα 7 στην δικια μου περιπτωση(απλα παραθετω feedback:-)).Το συγκεκριμο προβλημα παντως το χω παρατηρησει 1-2 φορες και σε μενα,αλλα δεν εκανα τον κοπο να το ψαξω καθως ειτε στο επομενο boot λειτουργει κανονικα ειτε μπαινω(σχεδον παντα) στο iphone μεσω του total commander για να παρω τις φωτο.
koumos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Και γω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα επισης. 1-2 φορες μονο ειχα αποσυνδεσεις την ωρα που εκανα sync αλλα ηταν λογω του οτι ειχα συνδεσει το κινητο σε hub και οχι σε USB port της mobo. Δοκιμασε reboot και το τηλεφωνο και τα windows..δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο αυτη τη στιγμη.
Vice Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά εννοείται οτι έκανα επανεκκινήσεις και το κινητό και το PC. δεν στρώνει. ενώ το συνδέω και ακούγεται και ο χαραχτηριστικός ήχος σύνδεσης. το δείχνει κανονικά και στις "συσκευές μου" αλλά δεν βγάζει το εικονίδιο στον Exporer για να δώ τις φωτογραφίες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.