Προς το περιεχόμενο

επικοινωνία στο εξωτερικό

matinaki_ad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.. θα πάω εκδρομή με το σχολείο στην ιταλία για 7 μέρες και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν εκεί αντίστοιχεσ κάρτες όπως εδώ , που αγοράζεις και παίρνεις τηλέφωνα χρεώνοντας τν κάρτα κ όχι το σταθερό που χρησιμοποιείς.

και αν υπάρχουν , από που μπορώ να πάρω , κ μπορώ να τις χρησιμοποιήσω με το τηλέφωνο του ξενοδοχείουυυυ??

Δημοσ.

γιατι δεν παιρνεις μια ιταλικη καρτοκινητη?

λογικα θα υπαρχει αντιστοιχη καρτα αλλα το θεμα τηλ.ξενοδοχειου θα ναι μπερδεμα αν δεν φαινετε στο συστημα τους οτι καλεις σε free αριθμο.

Δημοσ.
γεια σας.. θα πάω εκδρομή με το σχολείο στην ιταλία για 7 μέρες και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν εκεί αντίστοιχεσ κάρτες όπως εδώ , που αγοράζεις και παίρνεις τηλέφωνα χρεώνοντας τν κάρτα κ όχι το σταθερό που χρησιμοποιείς.

και αν υπάρχουν , από που μπορώ να πάρω , κ μπορώ να τις χρησιμοποιήσω με το τηλέφωνο του ξενοδοχείουυυυ??

Υπάρχει ότι υπάρχει και εδώ, τα βρίσκεις στα αντίστοιχα περίπτερα τους τα οποία λέγονται tabacchi

Τώρα για το αν θα μπορείς από το ξενοδοχείο να τηλεφωνείς είναι άλλο θέμα, εξαρτάται από το ξενοδοχείο. Ρώτα στο desk.

Bon viaggio B)

Δημοσ.

Ιταλική καρτοκινητή ξέχνα το.Θέλει στοιχεία που δεν έχεις όπως codice fiscale.

Για να καλείς από σταθερό σε σταθερό συμφέρει να αγοράσεις μια Scheda telefonica internazionale.Υπάρχουν πολλές "μάρκες" (π.χ Europa,Welcome κτλ)με κόστος 5 ή 10 ευρώ)ανάλογα με την μάρκα έχεις κ χρόνο ομιλίας-άλλες δίνουν 5 ώρες,άλλες λιγότερο) .Μπορείς να τηλεφωνήσεις κ από τηλέφωνο σε καμπίνα στον δρόμο κ απ το ξενοδοχείο αρκεί να σου δώσουν ελεύθερη γραμμή.Δεν χρεώνεται το σταθερό.

Από εμπειρία μου αυτές οι κάρτες βολεύουν για χρονοβόρα τηλεφωνήματα....αν κάνεις πολύ σύντομες κλήσεις σου ψιλοκλέβουν τον χρόνο.(Τις αγοράζεις στα Tabacchi).

Άλλη λύση για τηλ οικονομικότατη: skype αν έχεις κανα smartphone-lap top-netbook,πλέον το wifi είναι δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία στις μεγάλες πόλεις άσε που θα έχει κ το ξενοδοχείο ;)

Δημοσ.

στον ξενοδοχείο που θα είμαι δεν έχει δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ.. τις κάρτες αυτές μπορώ να τις προμηθευτώ και από την αθήνα ? μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα καρτοτηλέφωνα?? λέτε να έχω πρόβλημα με το ξενοδοχείο??

Δημοσ.

Δεν νομίζω να τις πουλάνε Αθήνα.

Στο ξενοδοχείο δεν θα χεις πρόβλημα 100%,απλά θα λες να σου δίνουν ελεύθερη γραμμή κάθε φορά που θα τηλεφωνείς (ή θα σας πουν απ την αρχή π.χ παίρνετε το 0 για να χετε γραμμή)

Στα καρτοτηλέφωνα χρησιμοποιούνται βεβαίως (δεν τις βάζεις στην σχισμή όμως αλλά παίρνεις ένα τετραψήφιο νούμερο κ μετά με οδηγίες που στις λέει κ στα αγγλικα αν δεν γνωρίζεις ιταλικά πληκτρολογείς τους κωδικούς που έχει η κάρτα).Αυτές που μπαίνουν στην σχισμή δεν συμφέρουν καθόλου για τηλ σε Ελλάδα.

Scheda telefonica internazionale θα την ζητήσεις έτσι ακριβώς.

Δημοσ.

αχ χίλια ευχαριστώ.. και κάτι τελευταίο ?? για μέσα στο πλοίο τι μπορώ να κάνω για επικοινωνία? τις πουλάνε πουθενά εκεί μέσα αυτές τις κάρτες? ή κάτι αντίστοιχο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:07 ----------

αυτή η σελίδα αξίζει ???

http://www.schedeinternazionali.it/product.php~idx~~~49~~FLAT+CARD+-+1+MESE+al+telefono+con+soli+5%80~.html#

σ αυτό τη σελίδα αυτό που λέει για το κινητό τι είναι ακριβως?? να χρησιμοποιώ το κινητό μου αντί για σταθερό?

Δημοσ.
αχ χίλια ευχαριστώ.. και κάτι τελευταίο ?? για μέσα στο πλοίο τι μπορώ να κάνω για επικοινωνία? τις πουλάνε πουθενά εκεί μέσα αυτές τις κάρτες? ή κάτι αντίστοιχο?

Χεχε δεν παίρνεις αυτόν που θέλεις να επικοινωνείς τόσο πολύ μαζί σου καλύτερα ;)

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:07 ----------

αυτή η σελίδα αξίζει ???

http://www.schedeinternazionali.it/product.php~idx~~~49~~FLAT+CARD+-+1+MESE+al+telefono+con+soli+5%80~.html#

σ αυτό τη σελίδα αυτό που λέει για το κινητό τι είναι ακριβως?? να χρησιμοποιώ το κινητό μου αντί για σταθερό?

Αυτή την κάρτα δεν την έχω δοκιμάσει,δεν την ξέρω, αλλά απ αυτά που γράφει σου κάνει (μόνο για σταθερό σε Ελλάδα).Όσο για το κινητό, προφανώς αναφέρεται από ιταλικό κινητό.

Για το καράβι μέσα :όλες οι εταιρίες (ΑΝΕΚ,ΜΙΝΟΑΝ,ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ) έχουν κ wi-fi (είναι αρκετά ακριβό όμως κ δεν συμφέρει).Από Πάτρα μέχρι Ηγουμενίτσα χρησιμοποιείς το ελληνικό σου κινητό (αφού ακόμα Ελλάδα είσαι) μετά την Κέρκυρα σε ΑΝΕΚ κ ΜΙΝΟΑΝ δεν θα έχεις σήμα.Έχει όμως καρτοτηλέφωνα που πιάνουν καθ'όλη την διάρκεια του ταξιδιού (κάρτες πουλάνε μέσα στο πλοίο).Στην σούπερφαστ το ελληνικό κινητό σου δεν θα χάσει ποτέ το σήμα...αλλά μετά την Κέρκυρα..γίνεται roaming και χρεώνεσαι ακόμα κ όταν σε πάρουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...