Προς το περιεχόμενο

Μνήμη RAM για το compal fl91

nicker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συν-φορουμίτες.

Έχω ένα multirama laptop (compal fl91) με τα εξής χαρακτηριστικά:

Cpu: Intel mobile core2duo T7100

Ram: 1GB ddr2 533 Mhz

Ανοιξά το λαπτοπ και είδα οτί έχει 2 slots από τα οποία χρησιμοποιείται μόνο το 1. Επειδή με ένα 1 GB ram δεν πάω πουθενά θα ήθελα να μου πείτε τη μνήμη να αγοράσω για να προσθέτω. Θέλω να αγοράσω 2+2. Στο manual γράφει οτί υποστηρίζει μέχρι 4.

Εβγάλα φωτογραφία την μνήμη για να σας βοηθήσω να με βοηθήσετε! Αν μπορείτε να μου πείτε ποια να πάρω από το e-shop ή το you κατα προτίμηση.

dsc02228j.th.jpg

Δημοσ.

Λοιπον, Μου φενεται λιγο ανουσιο να βαλεις 4gb ram σε αυτο το συστημα. Μπορεις να μας πεις αν παιζεις games? η κατι απετιτηκο ωστε να χρειαζεσε τοση ραμ? Μου φενεται οτι με 2gb ram(1+1) θα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. Μου προτείνεις αλλό 1 GB δηλαδή; Η μνήμη είναι SO-DIMM ή κάνω λάθος; όλες οι μνήμες στο e-shop είναι στα 667 Μhz ενώ η δικιά μου 533. Με επηρεάζει αυτό; Ποια προτείνεις να παρω;

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

Μια τετοια μου φενεται μια χαρα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554119

Το λαπτοπ σου παιρνει μνημη εως 667mhz αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα αφου και 800mhz να του βαλεις θα αναγνωριζει 667mhz. Ο τυπος της ram που παιρνει το λαπτοπ σου ειναι so-dimm ddr-2 και δεν υπαρχει κανενα προβλημα μεταξυ των συχνοτητων αναμεσα στις 2 ραμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...