Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα κινητού.

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, κινητό Motorolla αγορασμένο από Καναδά, κλειδωμένο.

Θέλω ξεκλειδώσω. Χρειάζομαι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ site να σκάσω το 20ευρω να μου κάνει τη δουλειά.

Πείτε τι ξέρετε plz&thx =***

Δημοσ.

επειδή μιλάμε για motorola...

μια εταιρία που πριν σταματήσει την σοβαρή παραγωγή είχε την μεγαλύτερη κοινότητα ;)

κράτα το 20euro στην τσέπη σου και δώσε μοντέλο ;)

• Moderators
Δημοσ.

Σωστος ο φιλος για το 9βολτο, αλλα για πες ποιο μοντελο ειναι γιατι παιζει να μπορεις να το κανεις και μονος σου απο το σπιτι.

Δημοσ.

Παίδες επειδή έχουμε να κάνουμε με κλασσική περίπτωση θηλυκής ανοργανωσιάς, θα επανέλθω σε κάνα ΜΗΝΑ γιατί το ^&(Ε#^τηλέφωνο είναι Αθήνα.

Ευχαριστώ πάντως ε =))

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.
Χρόνια πολλά κτλ, λοιπόν το κινητό είναι το Μοτορόλλα W370.

Δυσκολο φαινεται απ'ο,τι εψαξα για δωρεαν λυση. Ερωτηση: Σε ποιον φορεα ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεσα να βρω κατι καλυτερο και δοκιμασμενο απο γνωστη μου πηγη, αλλα απο αλλα φορουμ (μη ελληνικα). προτεινεται αυτο

http://www.gsmliberty.net/shop/rogers-imei-unlock-codes-p-1517.html

Με paypal γινεται η πληρωμη. Απο κει και περα δες και στο 9βολτο που εχει ιστορια στα ξεκλειδωματα και ας πει και κανεις αλλος καμια προταση :-)

Merry xmas!

Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα!! εχω κλειδωσει ενα ερικσον s302 ξεχασα δηλ τον κωδικο πως μπορω να το ξελκειδωσω!! ευχαρειστω!!!!

Δημοσ.

Με το PUK που αναγράφεται στο ίδιο μέρος που αναγράφεται ο κωδικός PIN (είτε στο πίσω μέρος της κάρτας από την οποία "έκοψες" τη sim, ή σε κάποιο συνοδευτικό φάκελο).

ΕΠ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΞΕΡΩΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΜΜ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...