Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο internet σε σταθερό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ,ειναι η πρωτη μου φορα που γραφω σε αυτο το φορουμ αν και την εχω δει πολες φορες αυτην την σελιδα με εχει βοηθειθη αρκετες φορες στο παρελθον.Οσο αφορα αυτο που θελω...θα ηθελα να σας ροτησω αν μπορω να βαλω ασηρματο ιντερνετ σε σταθερο υπολογιστη :mrgreen:Δηλαδη να αγορασω ασηρματο ρουτερ και να συνδεσω τον σταθερο μου υπολογιστη με αυτο(δεν τα γνοριζω πολλα απο αυτα :confused:Αν υπαρχη καποια απαντηση θα ειναι ευπροσδεκτη.(και σορρυ αν το εχς γραψει σε αλλο τοπικ και αν υπαρχη ιδη αυτη η ερωτηση) γεια σας.

Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις να το κανεις αυτο αρκει να διαθετει ο σταθερος σου υπολογιστης μια ασυρματη καρτα δικτυου ετσι ωστε να συνδεθει ασυρματα με το ρουτερακι.

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ για την Απαντηση . Αυτή την κάρτα μπορώ να την αγοράσω σε οποιοδήποτε κατάστημα που πουλάει υπολογιστές , και πόσο θα μου κοστιση .Είναι εύκολο να την βάλει κανείς μόνος του ; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι, τις έχουν σχεδόν όλα τα καταστήματα με Η/Υ. πιστεύω η τιμές είναι πας τα 25-35 ευρό αλλά μπορεί να πέφτω και λίγο έξω.

Είναι αρκετά εύκολο να το βάλεις μόνος σου, αλλά αν πιστεύεις οτι θα δυσκολευτείς υπάρχουν και Wireless κάρτες Usb, που είναι όπως ένα usb memory stick.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...