Προς το περιεχόμενο

pc kai 8orybos???(noiseless cool case project )

chrisimone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σελίδα του HacShop θα είναι έτοιμη σε πολύ λίγες μέρες...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote chrisimone:</font><hr> η σελιδα του hac shop ειναι υπο κατασκευη :( και γαμωτο μενω επαρχια :crazy:..... κανα αλλο site σαν του hac ektos checkmate

υπαρχει???? <hr /></blockquote>

ουαααα!!!!! :confused: :confused: :confused:

δεν ξερω αλλα μου αρεσε παρα πολυ .....

σχεδον το φανταζομαι πανω στο case moy :D

ειδα το site σου timiman Πολυ καλη δουλεια coolcase κατι τετοιο θελω να κανω και εγω αλλα εχω πολυ δουλεια ακομη

γιαυτο φιλοι insomniaks καθε βοηθεια επι του θεματος δεκτη

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote epote:</font><hr> exeis orismenes epiloges:P

1)meiose tis strofes ton anemistiron, ayto tha to kaneis me dio tropous

1b)sindese ta bismata ton anemistiron anapoda, nai nai anapoda, etsi tha pairnoun 5v anti gia 7 kai tha einai pio isixoi

<hr /></blockquote>

Ti enoeis me auto..Exo enan megalo anemistira sta plagia tou koutiou o opios kanei ipervoliko thorivo...Exooun dinopathisei ta autia mou.Mipos enoeis na alakso ta kalodiakia diladi na sindiaso to mauro me to kitrino i to kitrino me kokkino?Ston anemistira exei 3 kalodiakia pou odigoun sto visma ena mauro ena kitrino kai ena kokkino.Any help?Pio na sindeso me pio..

Δημοσ.

re paidia exw kai egw enan Dragon Orb 3 se Athlon XP1600+ kai parolo pou kanei kalh douleia (twra einai stous36C) ta aytia mou bouizoun les kai exw paei gia clubbing. Uparxei kamia enalaktikh lush se logiko kostos estw kai as exw anodo 5-10C

Δημοσ.

nai auto pou ekana ki egw...Enosa antistrofa ta kalodia kai tora den akougete sxedon katholou..I anodos tis thermokrasias einai asimanti mprosta sto megaleio tis isixias!Me auto ton tropo nomizo meioneis ta volt..

Δημοσ.

καλημερα και απο εμενα .....

δηλ .βαζοντας το βυσμα τροφοδοσιας αναποδα αλλαζουν τα βολτ

και δεν υπαρχει προβλημα ???? να καει ο ανεμηστηρ η κατι αλλο????

για αρχη θα το δοκιμασω .....

τωρα κατι αλλο σκεφτομαι να παραγγειλω εκτος απο το fan speed controler kai ενα αλλο πανελ για την θερμοκρασια κουτιου και επεξεργαστη (hardware monitoring)....ξερεις κανεις τιποτα ....

ευχαριστω ..... να ειστε παντα καλα ....

Δημοσ.

Εγώ πάντος ψήθηκα... Πάω μάλλον για το GlobalWin TAK 68 ή για το Thermaltake Volcano 7+. 70 βαθμοί που έχω τώρα δεν αντέχονται. Τι 40 και 50 βαθμούς μου λέτε... 70... τσιγγούνηδες θα είμαστε? :)

Δημοσ.

Σε περίπτωση που πάρει κάποιος TAK68 να προσέξει αν έχει PSU με εσωτερικό fan ακριβώς πάνω από τον επεξεργαστή γιατί θα υπάρχουν αντίθετοι "άνεμοι" μεταξύ ΤΑΚ68 και PSU..

Δημοσ.

Το βύσμα με τα 4 καλώδια (κιτρινο,μαύρο,μαύρο,κόκκινο)

δίνει κάποια volts.. αναλυτικα:

Κιτρινο: 12V

Μαυρο: γείωση

Μαύρο: γείωση

Κόκκινο: 5V

Εξ' ορισμού τα ανεμιστηράκια δουλεύουν στα 12V δηλαδή τα ενώνουμε στο κιτρινο και στο μαύρο.

Τώρα ο καθένας μπορεί να κάνει ότι συνδέσεις θέλει:

κιτρινο + κόκκινο = 12 - 5 = 7V (ιδανικό για μείωση θορύβου)

μαύρο + κόκκινο = 5V

.

.

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...