teras-bite Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας, δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο section αλλα αντιμετωπιζω προβλημα. Το πρωτο προβλημα που προεκυψε ειναι αυτο που αναφερω σε παλαιοτερο ποστ εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2935739#post2935739 και το οποιο δεν εχει λυθει ακομα. επειδη χρειαζομουν ομως το pc δεν το πηγα για service. απο προχθες ομως παρατηρησα οτι ο υπολογιστης, και μαλλον ο σκληρος δισκος, κανει εναν περιεργο θορυβο καθε λιγο και λιγακι, σα να εκτελειται καποια εργασια, ή σα να μην εχει αρκετη "δυναμη", δεν μπορω να το περιγραψω διαφορετικα.. σημερα το πρωι που ανοιξα τον υπολογιστη, αργησε πολυ να ανοιξει, εδειχνε για αρκετη ωρα μαυρη οθονη μεχρι να μπει στα windows. επειτα μου εβγαλε διαφορα σφαλματα για στοιχει απου σταματησαν να λειτουργουν, οπως java, daemon tools και αλλα που δεν θυμαμαι, μετα μου πεταξε μια μπλε οθονη και εκλεισε. τον ξαναανοιξα, δεν μου εβγαλε ξανα μπλε οθονη ουτε σφαλματα, αλλα απο τοτε αργει πολυ να μπει στα windows και οταν μπαινει αργουν πολυ να ανοιξουν οι εφαρμογες, οπως πχ ο firefox, το msn ή η ζωγραφικη. Επισης συνεχιζω να ακουω καθε λιγο αυτο τον θορυβο που μαλλον προερχεται απο τον σκληρο δισκο(κατι σα να κανει loading).. προσπαθησα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα δεν ήταν επιτυχής, ισως εξαιτιας του προβληματος με την επανεκκινηση, που αναφερω στο παλαιοτερο ποστ. ελπιζω να μη σας κουρασα... εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει??? το συστημα μου: Eπεξεργαστης: intel core i7 cpu 920 @ 2.67GHz Μνημη: 6GB Λειτουργικό: windows Vista Ultimate 64bit SP2 Καρτα γραφικών: nvidia GeForce GTX 295 Μοντελο συστηματος: MS-7522 1000αρι τροφοδοτικο
alexrho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν στο δικό σου πρόβλημα πρέπει να κάνεις καθαρο install των windows και απο εκεί θα καταλάβεις εάν έχει ο δισκός σου πάει για αποσυρση !! Είναι ο πιο ευκολος τρόπος που μπορείς να το ελεγξεις. Μην μου πεις οτι ο δισκος σου ειναι Seagate? Γιατί η ίδια η Seagate ανακοίνωσε πάρα πολλές παρτίδες ελλατωματικές.
teras-bite Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη φορματ? να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι τι μαρκα ειναι ο δισκος..
alexrho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε format και αν με το που ξανακάνεις εγκατάσταση τα windows σου συνεχίσει να αργει πολύ τότε λυπάμαι είναι ο δισκος σου
teras-bite Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 πιστευεις οτι θα μπορουσε να φταιει ο δισκος και για το πρωτο προβλημα που ανεφερα στο αλλο ποστ? ειναι πιθανο?
alexrho Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Θα μπορούσε εάν είναι όντως χαλασμένος. Αυτο που θα κοιτάξεις εκεί είναι να βγάλεις όλες τις μνήμες σου να επιλέξεις μία και να αρχίζεις να την δοκιμάζεις στα sockets των μνημών λογικά θα χεις 4 υποδοχες. Αυτο το κάνουμε συνήθως για να ελέγξουμε εύκολα εάν κάποιο socket είναι χαλασμένο
teras-bite Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 δυστυχως αυτο δε νομιζω οτι μπορω να το κανω μονος μου μιας και ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα.. το φορματ οκ... ειδωμεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.