Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα-Πολύ αργή εκκίνηση και λειτουργία windows Vista!

teras-bite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο section αλλα αντιμετωπιζω προβλημα.

Το πρωτο προβλημα που προεκυψε ειναι αυτο που αναφερω σε παλαιοτερο ποστ εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2935739#post2935739

και το οποιο δεν εχει λυθει ακομα. επειδη χρειαζομουν ομως το pc δεν το πηγα για service.

απο προχθες ομως παρατηρησα οτι ο υπολογιστης, και μαλλον ο σκληρος δισκος, κανει εναν περιεργο θορυβο καθε λιγο και λιγακι, σα να εκτελειται καποια εργασια, ή σα να μην εχει αρκετη "δυναμη", δεν μπορω να το περιγραψω διαφορετικα..

σημερα το πρωι που ανοιξα τον υπολογιστη, αργησε πολυ να ανοιξει, εδειχνε για αρκετη ωρα μαυρη οθονη μεχρι να μπει στα windows. επειτα μου εβγαλε διαφορα σφαλματα για στοιχει απου σταματησαν να λειτουργουν, οπως java, daemon tools και αλλα που δεν θυμαμαι, μετα μου πεταξε μια μπλε οθονη και εκλεισε.

τον ξαναανοιξα, δεν μου εβγαλε ξανα μπλε οθονη ουτε σφαλματα, αλλα απο τοτε αργει πολυ να μπει στα windows και οταν μπαινει αργουν πολυ να ανοιξουν οι εφαρμογες, οπως πχ ο firefox, το msn ή η ζωγραφικη. Επισης συνεχιζω να ακουω καθε λιγο αυτο τον θορυβο που μαλλον προερχεται απο τον σκληρο δισκο(κατι σα να κανει loading)..

προσπαθησα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα δεν ήταν επιτυχής, ισως εξαιτιας του προβληματος με την επανεκκινηση, που αναφερω στο παλαιοτερο ποστ.

ελπιζω να μη σας κουρασα... εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει???

το συστημα μου:

Eπεξεργαστης: intel core i7 cpu 920 @ 2.67GHz

Μνημη: 6GB

Λειτουργικό: windows Vista Ultimate 64bit SP2

Καρτα γραφικών: nvidia GeForce GTX 295

Μοντελο συστηματος: MS-7522

1000αρι τροφοδοτικο

Δημοσ.

Λοιπόν στο δικό σου πρόβλημα πρέπει να κάνεις καθαρο install των windows και απο εκεί θα καταλάβεις εάν έχει ο δισκός σου πάει για αποσυρση !! Είναι ο πιο ευκολος τρόπος που μπορείς να το ελεγξεις.

Μην μου πεις οτι ο δισκος σου ειναι Seagate? Γιατί η ίδια η Seagate ανακοίνωσε πάρα πολλές παρτίδες ελλατωματικές.

Δημοσ.

Δοκίμασε format και αν με το που ξανακάνεις εγκατάσταση τα windows σου συνεχίσει να αργει πολύ τότε λυπάμαι είναι ο δισκος σου

Δημοσ.

πιστευεις οτι θα μπορουσε να φταιει ο δισκος και για το πρωτο προβλημα που ανεφερα στο αλλο ποστ? ειναι πιθανο?

Δημοσ.

Θα μπορούσε εάν είναι όντως χαλασμένος.

Αυτο που θα κοιτάξεις εκεί είναι να βγάλεις όλες τις μνήμες σου να επιλέξεις μία και να αρχίζεις να την δοκιμάζεις στα sockets των μνημών λογικά θα χεις 4 υποδοχες. Αυτο το κάνουμε συνήθως για να ελέγξουμε εύκολα εάν κάποιο socket είναι χαλασμένο

Δημοσ.

δυστυχως αυτο δε νομιζω οτι μπορω να το κανω μονος μου μιας και ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα.. το φορματ οκ...

ειδωμεν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...