Tablet Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μετά απο 21ωρες HDDR εχει βρει 25000bad sectors παρακαλώ και διορθώνει.Και συνεχιζει.Θελει αλλες 13 ώρες αλλα μπορεί να είναι εικονικό.Να το αφήσω?Να το σταματήσω?Δε ξέρω σαν πολύ δε μαζεύτηκαν? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:55 ---------- Μηπως ειναι επιυλαυες και για το σκληρο η ολη διαδικασια?
Tablet Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Χαρης την πολυτιμη βοηθεια του χρηστη PCΗΑRΟΝ το ελυσα και βρηκα ολα μου τα αρχεια..Να ναι καλα το παιδι.Τελικα εγκατέλειψα τη προσπαθεια με το ΗDDR και εκανα κατι αλλο που μου προτειναι ο φιλος! Να 'ναι καλα και παλι!(Το ΗDDR ειχε φτασει τους 60000 bad sectors ανεβαζε 1 σε καθε byte που διαβαζε. Παρ'ολο που το αφησα το συστηνω ανεπιφύλακτα σε οποιον δεν εχει τοση σοβαρη βλαβη με sectors.Θα σας βοηθησει!)
PCharon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 τι είναι το κάτι άλλο που έκανες? Τίποτα περισσότερο από αυτά που αναφέρθησαν (Activ@), με διαφορά του ότι υπήρξε μια πιο λεπτομερής αναφορά στο τί συμβαίνει και τί μπορεί να συμβεί πριν πάει στο επόμενο βήμα. Η διαφορά είναι πως εγώ τον έπεισα για το τί πρέπει να κάνει, ενώ οι συμφορουμίτες το έριξαν στη φιλοσοφία. Υ.Γ. Βασικά με λίγα λόγια θέλω να γράψω πως φταίει ο washcloud που το ρίχνει στο καλαμπούρι...
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ο washcloud το ρίχνει στο καλαμπούρι, σωστά, αλλά είτε παράλληλα με τα όσα (τα λίγα αυτά που) ξέρει, είτε αν έχει "τελειώσει" ένα ζήτημα... Αν ο washcloud την παλεύει για τον άλλον, και ο άλλος του λέει άρες-μάρες-κουκουνάρες, και δεν δίνει καθόλου βάση στον αρχικά καλοπροαίρετο washcloud, τότε ο washcloud ειρωνεύεται, δεν το γυρνάει απλά στο καλαμπούρι........ ...μόνο επειδή έχεις ψαρωτικό avatar, σε άκουσε εσένα, να το ξέρεις
PCharon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αν ο washcloud την παλεύει για τον άλλον, και ο άλλος του λέει άρες-μάρες-κουκουνάρες Δίκιο. ...μόνο επειδή έχεις ψαρωτικό avatar, σε άκουσε εσένα, να το ξέρεις Social engineering...
pigeon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Το τελικό συμπέρασμα ηταν "για ολα φταινε τα windows", ετσι;
firewalker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Τελικά το πήγατε στον παπά το ευλόγησε και έφτιαξε;
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 ...όχι στον παπά - είδε τον Haron με τα μάτια του και σοβαρεύτηκε...
katalanoς Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τι σκ@τ@ κάνετε και είναι όλα οκ? Όσον αφορά HDD regenerator ........keep walking!!!!!
tarantules Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μιλάμε για σοβαρά αρχεία δουλειάς (είμαι μουσικός) και εχω ολη μου τη δουλεια oποτε είναι ζωτικης σημασίας και ολοκληρη η συλλογη μουσικης μου και καποιες φωτο , αυτα με νοιαζουν Ειδικά οταν πρόκειται για πολύτιμα αρχεία δουλειάς δεν υπάρχει καμία απολύτως δικιολογία σήμερα να μην έχει κάποιος κάνει backup το δίσκο του.Μάλιστα στις μέρες μας που με 50-60 ευρώ βρίσκεις τεράστιας χωρητικότητας δίσκους.Εκτός και εαν τα "πολύτιμα" αρχεία ο καθένας τα κοστολογεί πιο κάτω από 50-60 ευρώ που έχει ένας τέτοιος δίσκος.Τι να πω.Κρίμα και μακάρι να τα ανακτήσεις
antonl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 [...]Κρίμα και μακάρι να τα ανακτήσεις Χαρης την πολυτιμη βοηθεια του χρηστη PCΗΑRΟΝ το ελυσα και βρηκα ολα μου τα αρχεια[...] .
tarantules Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Χαίρομαι που βρήκες τα αρχεία σου. Εύχομαι τώρα να το έμαθες το μάθημά σου και να κρατάς από εδώ και στο εξής backup για να έχεις και το κεφαλάκι σου ήσυχο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.