ringboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μίλησα χτες με το επικουρικό κεφάλαιο και είπαν οτι ακόμα φάκελλοι δεν τους έχουν πάει, μιας και είναι αρκετά νωρίς (μετά από 1 μήνα θα αρχίσουν να τους πηγαίνουν). Είδομεν... Διαβασα την περιπτωση σου και ειναι ιδια με την δικια μου. Εισαι σιγουρος οτι αποζημιωνόμαστε απο το επικουρικο και οχι απο την εταιρια αυτου που μας προκαλεσε την ζημια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Έχω την εντύπωση ότι οι ασφάλειες ισχύουν και για ένα μήνα μετά τη λήξη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ερώτηση, μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αντίστοιχα.Είχα ένα ατύχημα, παρκαρισμένος ήμουν και έπεσαν πάνω μου, και ξεκίνησε φιλικός διακανονισμός. Έλα μου όμως που η δικιά μου ασφαλιστική ήταν η Commercial Value... Αποτέλεσμα, δεν έχω πάρει λεφτά για τη ζημιά, παρόλο που έχει γίνει έγκριση από τον πραγματογνώμονα κλπ. Υπάρχει περίπτωση διεκδίκησης της αποζημίωσης από την ασφαλιστική του άλλου οδηγού στην οποία έκανε κανονικά δήλωση ευθύνης? Έχει κανείς κάποιο προηγούμενο που να μην αποδέχτηκε τελικά το φιλικό διακανονισμό και να αποζημιώθηκε με τον παλιό τρόπο? Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αποζημιωνομαστε απο την εταιρια του υπαιτιου και οχι απο το επικουρικο. Εκτος και αν πριν να κλεισει η Commercial ειχε παρει ηδη την επιταγη της ζημιας σου απο την εταιρια του υπαιτιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisseirios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Χθες με τρακαρε ενας στην πισω γωνια του ford focus(!!!θελει αλλαγμα ολος ο προφυλακτηρας. Εχω την AIG και προχθες τελειωσε το εξαμηνο ,δεν το εχω πληρωσει, θα το πληρωσω αυριο,το θεμα ειναι ισχυει η ασφαλεια μου ,τις ημερες που ειχε τελειωσει η ασφαλεια???και επισης ,εγω απο ποιον θα παρω λεφτα απο την δικια μου εταιρια ή απο του αλλου??? Σύμφωνα με το νόμο , ισχύει για 10 μέρες μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.