Jason13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Χθες με τρακαρε ενας στην πισω γωνια του ford focus(!!!θελει αλλαγμα ολος ο προφυλακτηρας. Εχω την AIG και προχθες τελειωσε το εξαμηνο ,δεν το εχω πληρωσει, θα το πληρωσω αυριο,το θεμα ειναι ισχυει η ασφαλεια μου ,τις ημερες που ειχε τελειωσει η ασφαλεια???και επισης ,εγω απο ποιον θα παρω λεφτα απο την δικια μου εταιρια ή απο του αλλου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 1."συνηθως"σου δεινουν καποιες μερες ή μηνα προθεσμια..που αν δεν κανω λαθος ο μηνας αυτος πληρωνετε. 2.αν εκανες φιλικη δηλωση απο την δικια σου ασφαλιστικη,αλλιως απο την δικια του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέχρι να λήξει το συμβόλαιο έχεις 1 μήνα απο την ημερομηνία που αναγράφετε. Οπότε πας πληρώνεις την ασφάλεια κανονικά και λες τον ασφαλιστή τι έγινε. Μετά αν θυμάμε καλά εφόσον αυτός που σε τράκαρε το αποδέχτηκε ότι φταίει πας και πληρώνεσε απο την ασφαλιστική του άλλου για την ζημιά...Αλλά ρώτα τον ασφαλιστή σου να στα πεί καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Όπως τα λέει ο Waldo_Vrs. Μην ανησυχείς για τίποτα. Είσαι καλυμμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Χθες με τρακαρε ενας στην πισω γωνια του ford focus(!!!θελει αλλαγμα ολος ο προφυλακτηρας. Εχω την AIG και προχθες τελειωσε το εξαμηνο ,δεν το εχω πληρωσει, θα το πληρωσω αυριο,το θεμα ειναι ισχυει η ασφαλεια μου ,τις ημερες που ειχε τελειωσει η ασφαλεια???και επισης ,εγω απο ποιον θα παρω λεφτα απο την δικια μου εταιρια ή απο του αλλου??? ωραια ειναι οταν χρειαζομαστε κατι να ανοιγουμε τοπικ, αλλα γιατι να μην ειναι ολοκληρωμενο? Τελικα τι εγινε σε καλυψαν 100%? η ειχες καποιο μικρο προστιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Χωρίς να γνωρίζω τι έκανε τελικά ο jason13 υποθέτω ότι έγινε το εξής. Η AIG δεν συμμετέχει στο σύστημα φιλικού διακανονισμού ατυχήματος. Βγάζοντας στην άκρη τα τροχαία στα οποία υπάρχει και τραυματισμός, υποχρέωση να κάνεις δήλωση στην ασφαλιστική σου έχεις εάν είσαι υπαίτιος για το ατύχημα ή δεν είσαι αλλά η εταιρεία σου συμμετέχει στο πρόγραμμα του φιλικού διακανονισμού. Προφανώς ούτε υπαίτιος ήταν (αν κρίνω από το πως τον χτύπησαν) ούτε χρειάστηκε επομένως να κάνει δήλωση για το ατύχημα. Στην περίπτωση αυτή περιμένεις να κάνει δήλωση ο άλλος οδηγός και καλείς στη συνέχεια τον πραγματογνώμονα της εταιρείας του. Σε ότι αφορά την κάλυψη των ζημιών αυτό που γνωρίζω είναι ότι συνήθως σου καλύπτουν το 100% των εργατικών και ένα μεγάλο ποσοστό των ανταλλακτικών (~70-100%) ανάλογα με την παλαιότητα του αυτοκινήτου και την κρίση πάντα του πραγματογνώμονα. Αυτά από εμένα. Αν κάνω κάπου λάθος ή γνωρίζει κάποιος το σύστημα καλύτερα ας με διορθώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trolaios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Mπήκε και η Aig τέλος του χρόνου στο φιλικό σύστημα διακανονισμού σαν Chartis.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης, σε κάθε ατύχημα, ανεξαρτήτως αν υπάρχει τραυματισμός, δεν πρέπει πρώτα να παίρνουμε τηλέφωνο το 100; Εγώ, πάντως, αυτό είχα κάνει όταν είχα τρακάρει μπρος προφυλακτήρα, φτερό ενώ έβγαινε κάποιος αντίθετα από μονόδρομο (σχετικά μ'αυτό, θα του επιβάλουν κυρώσεις-πρόστιμο για το μονόδρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Ερώτηση, μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αντίστοιχα. Είχα ένα ατύχημα, παρκαρισμένος ήμουν και έπεσαν πάνω μου, και ξεκίνησε φιλικός διακανονισμός. Έλα μου όμως που η δικιά μου ασφαλιστική ήταν η Commercial Value... Αποτέλεσμα, δεν έχω πάρει λεφτά για τη ζημιά, παρόλο που έχει γίνει έγκριση από τον πραγματογνώμονα κλπ. Υπάρχει περίπτωση διεκδίκησης της αποζημίωσης από την ασφαλιστική του άλλου οδηγού στην οποία έκανε κανονικά δήλωση ευθύνης? Έχει κανείς κάποιο προηγούμενο που να μην αποδέχτηκε τελικά το φιλικό διακανονισμό και να αποζημιώθηκε με τον παλιό τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djskoufos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Επίσης, σε κάθε ατύχημα, ανεξαρτήτως αν υπάρχει τραυματισμός, δεν πρέπει πρώτα να παίρνουμε τηλέφωνο το 100; Εγώ, πάντως, αυτό είχα κάνει όταν είχα τρακάρει μπρος προφυλακτήρα, φτερό ενώ έβγαινε κάποιος αντίθετα από μονόδρομο (σχετικά μ'αυτό, θα του επιβάλουν κυρώσεις-πρόστιμο για το μονόδρομο. Εμένα ο δικός μου ασφαλιστής μου είπε πως αν δεν φταίω σε ένα ατύχημα, να παίρνω πάντα το 100, και αν φταίω να μην το παίρνω και να το αφήνω στην κρίση του άλλου εμπλεκόμενου. Αν είμαστε σε θέση βέβαια να πάρουμε τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clockwork Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ερώτηση, μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αντίστοιχα.Είχα ένα ατύχημα, παρκαρισμένος ήμουν και έπεσαν πάνω μου, και ξεκίνησε φιλικός διακανονισμός. Έλα μου όμως που η δικιά μου ασφαλιστική ήταν η Commercial Value... Αποτέλεσμα, δεν έχω πάρει λεφτά για τη ζημιά, παρόλο που έχει γίνει έγκριση από τον πραγματογνώμονα κλπ. Υπάρχει περίπτωση διεκδίκησης της αποζημίωσης από την ασφαλιστική του άλλου οδηγού στην οποία έκανε κανονικά δήλωση ευθύνης? Έχει κανείς κάποιο προηγούμενο που να μην αποδέχτηκε τελικά το φιλικό διακανονισμό και να αποζημιώθηκε με τον παλιό τρόπο? ειχα comercial value και πριν κανα διμηνο μου ειπε ο ασφαλιστης να την αλλαξουμε γιατι μαλλον θα κλεισει και την αλλαξα. Πριν διαβαζα πως για ενα μηνα σε καλυπτεσαι απο το επικουρικο κεφαλαιο εαν εχεις ατυχημα και εχει κλεισει η ασφαλιστικη σου. τωρα στην περιπτωση σου πως εγινε αυτο? ο αλλος εκανε δηλωση ευθυνης και εσυ φιλικο διακανονισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ειχα comercial value και πριν κανα διμηνο μου ειπε ο ασφαλιστης να την αλλαξουμε γιατι μαλλον θα κλεισει και την αλλαξα. Πριν διαβαζα πως για ενα μηνα σε καλυπτεσαι απο το επικουρικο κεφαλαιο εαν εχεις ατυχημα και εχει κλεισει η ασφαλιστικη σου. τωρα στην περιπτωση σου πως εγινε αυτο? ο αλλος εκανε δηλωση ευθυνης και εσυ φιλικο διακανονισμο? Εγώ βρήκα το αυτοκίνητο χτυπημένο, με σημείωμα στον υαλοκαθαριστήρα. Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι θα κάνει δήλωση υπαιτιότητας. Επειδή και οι 2 ασφαλιστικές είναι στη συμφωνία φιλικού διακανονισμού, και επειδή τα εμπλεκόμενα οχήματα είναι 2, είσαι στην ουσία υποχρεωμένος να κάνεις φιλική δήλωση (και λέω στην ουσία, γιατί στο τηλέφωνο που έκανα στην άλλη ασφαλιστική, μόνο που δε με έβρισαν που τόλμησα να τους ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που δε βρισκόμουν καν μπροστά την ώρα του ατυχήματος). Ο φιλικός διακανονισμός είναι η διαδικασία που κάνουν και οι 2 εμπλεκόμενοι δήλωση ατυχήματος, θετική και αρνητική αντίστοιχα, ώστε η αποζημιώση να δοθεί από τη δική σου ασφαλιστική και αυτή με τη σειρά της να πληρωθεί από την ασφαλιστική του υπαίτιου. Το επικουρικό ταμείο αν δεν κάνω λάθος σε καλύπτει για ατυχήματα στα οποία η υπαιτιότητα είναι δικιά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vakos2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 commercial value,ε...? κανονι και εδω... καλα ξεμπερδεματα.εχω ειχα εκει το μηχανακι & στην ασπις το αμαξι (απιστευτο ε...?),αλλα το μυριστικα και τις εστειλα προ πολλου,παρα τα καθυσυχαστικα λογια του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ στο ασφαλιστικο πρακτορειο οπου ειμαι!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clockwork Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 http://taxalia.blogspot.com/2010/03/commercial-value.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μίλησα χτες με το επικουρικό κεφάλαιο και είπαν οτι ακόμα φάκελλοι δεν τους έχουν πάει, μιας και είναι αρκετά νωρίς (μετά από 1 μήνα θα αρχίσουν να τους πηγαίνουν). Είδομεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.