Προς το περιεχόμενο

Οδηγοί Divx / Vcd updated

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mages problem.eimai sto 4o vima patap generate avs.script kai sto preview petagetai kapoia palia ekdosi windows media player kai paizei tin tainia para ma para poly arga den emfanizontai oi ypotitloi kai o ixos den symvadizei me tin eikona.episis i eikona einai anapoda.opos katalavaineis big trouble!!ti ekana lathos?(simiosi den evala to vobsub tou gordian alla pio newk kai den perasa tous aspi layers)

mia voitheia..........

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mallon exeis balei tipota filtra ta dv500.exe kapws etsi pou einai gia matrox ...

O palios media player swsta emfanisthke alla gia na sto bgalei anapoda xwris subs kati exeis kanei la8os ...

prosdiorises to path tou textsub.vbr?

exeis egkatasthsei to avisynth 2.07 ?

Δημοσ.

tipota :D to eixa ftiaxei palia pou ekana extract to ac3 apo ta vobs me to vob2audio . Alla to katarghsa mias kai nai men ekane e=xtract swsto alla to delay den sou elege poio htan opote to apperipsa. Meta brika oti o smartripper kanei direct ectract ac3 kai polu kala malista me delay ktl . rixe mia matia ston odhgo mou a3izei ton kopo pisteuw ... mhn trabiesai adika ...

bye !

Δημοσ.

exeis balei nimo pack ? h telos pantwn ekapoio codec pack ? an nai tote auto fteei ! kanto uninstall . kati exeis balei ... de mporei na sou anastrefei to image etsi sta kala ka8oumena ! epishs spasta mporei na phgainei (einai fusiologiko) an exeis kana palio pc... . de shmainei oti 8a phgainei spasta kai otan ftiaxtei to avi . apla kanei emulate ....

To dvd2avi emena de mou kanei prwsopika giati nai men kanei extract ta sounds me delay alla den onomazei ta streams . Ase pou etsi xaneis mb (giati exeis krathsei kai sto vob ton hxo kai ton extracted se ac3 . ) Anti8eta me to smartripper kaneis extract+demux se real time kai ta vob sou einai mougga kai exeis ton hxo extrernal apo thn arxh.

byez

Δημοσ.

NAI EXO TO NIMO PACK.THA TO DOKIMASO.TO PC DEN EINAI KAI TOSO PALIO(CELERON 1000,512 RAM,40GB SKLIROS,WINDOWS XP)

GIATI OMOS DEN EMFANIZEI TA SUBTITLES?KAI GIATI O IXOS PAEI KANONIKA ENO I EIKONA ARGEI?PANTOS GIA NA KATALAVO OLA APO TIN ARXI?????

Δημοσ.

de mou kanei ka8olou entupwsh pws h eikona paei spasta ... se celeron 733 de paizei kan divx me mp3 poso mallon me ac3 . Opote kratame oti mallon auto einai fusiologiko.

Gia to anapodo mallon o nimo sou exei balei ena filtro ths matrox de 8umamai onoma pou kanei autes tis malakies .

Ta subs gia na sta emfanisei prepei na tsekareis kai to activate subs . Epishs gia ka8e endexomeno 3ulonontas to nimo pack 3anabale to vobsub kai dwse to swsto path gia to textsub (to path tou virtualdub.)

Δημοσ.

epatha plaka me to pou eipes gia argo mixanima!

to activate subs to eixa tsekarei...tha kano ayta pou les alla gia na katalavo to preview etsi kai deiksei yporitlous kai gyrisei i eikona kanonika tote eimai ok?gia na proxoriso ston odigo sou se encode?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...