Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε laptop για games!

djtaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Το 2ο και το 3ο...το 2ο για τις επιδόσεις του και το 3ο το οποίο είναι σαν το 2ο με λίγο χαμηλότερες επιδόσεις αλλά με μεγαλύτερη οθόνη.

Δημοσ.

Αν κι έχει αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο η κατάσταση τα τελευταία χρόνια, οι έννοεις gaming και laptop παραμένουν μη-συνυφασμένες στο μυαλό μου.

Δημοσ.
Αν κι έχει αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο η κατάσταση τα τελευταία χρόνια, οι έννοεις gaming και laptop παραμένουν μη-συνυφασμένες στο μυαλό μου.

μια απο τα ιδια ειμαι κι εγω :)

Δημοσ.

"Προτείνετε laptop για games!"

There is no such thing. Για Games, παίρνεις desktop.

Πραγματικά θα το μετανιώσει ο φίλος σου αν δεν το θέλει για ΕΙΔΙΚΟ λόγο (ταξίδι, στρατό, 2ο PC για LAN), τα laps έχουν ίδια τιμή με ένα Desktop και βγάζουν το 40% των επιδόσεων του desk. ( + με ένα σκατό για monitor)

Think again.. μη πετάξει τα λ7 του το παιδί.

Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω για τις προτασεις σας ολους.θελει οπωσδηποτε laptop γιατι του αρεσουν πολυ οποτε...ευχαριστω κ σενα Koritsi_Gia_PC!;)

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει το gaming θα χρειαστείς το λιγότερο μια ΑΤΙ 4650 οποτε αποκλείουμε τα μοντέλα με την ΑΤΙ 4570. Πάντως γύρω στα 900-1000 ευρώ θα βρείς και τα VAIO FW41-FW51 με ΑΤΙ 4650, BLURAY, σαφώς καλύτερη ποιότητα κατασκεής από τα HP και φυσικά πολύ καλύτερη οθόνη. Ενδεικτικά χτες βρήκα στο Mediamarkt αυτό στα 899 ευρώ:

http://www.skroutz.gr/s/78866/Sony-Vaio-VGN-FW41E-H.html αλλά είχε μείνει ένα κομμάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...