coreygaylas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Κομπλε η apple Παντως δεν εχω δει 8600gt να ζει ακομα...δουλευω σε ενα νετ καφε με 60 shuttle pc, εχουν ολα την 8600gt και οι 40 καρτες απο τις 60 εχουν ηδη καει και οι υπολοιπες συνεχιζουν να καιγονται -.- το καλο ειναι οτι τις κανουν rma με 9600gt οι οποιες ειναι μακραν καλυτερες το ασχημο ειναι στα Laptop, οπου αν δεν εχουν καει θα καουν συντομα οι 8600... τουλαχιστον η apple κανει την επισκευη δωρεαν!
AggeLON Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Υποτίθεται ότι οι πρώτες παρτίδες 8600 είχαν το πρόβλημα. Εμένα 2 πράγματα μου χτυπήσανε άσχημα από εκείνη την ιστορία: Πρώτον, θα έπρεπε όντως να έχει εφ' όρου ζωής ή έστω 6-7 χρόνια κάλυψη το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεύτερον, η πλήρης έλλειψη οριστικής λύσης. Όπως στα αυτοκίνητα, αν γίνει γνωστό ένα πρόβλημα ανακαλούν την παρτίδα και σου λένε ότι ασχέτως αν έχει εμφανίσει ή όχι το πρόβλημα, να περάσεις από το σέρβις να το φτιάξουν, έτσι και στους υπολογιστές θα έπρεπε να σου αλλάζουν το -δυνητικά- προβληματικό ανταλλακτικό με ένα αξιόπιστο. Διότι τί να την έκανα την αλλαγή της κάρτας δωρεάν, εάν εμφάνιζε το πρόβλημα εν μέσω δουλειάς. Η δουλειά μου θα πήγαινε χαμένη, και θα έμενα και την επόμενη εβδομάδα χωρίς εργαλείο... Συμφωνώ απόλυτα! Το κυριότερο άλλωστε είναι οτι ο υπολογιστής είναι ένα από τα εργαλεία της δουλειάς μου, οπότε πρέπει να είναι αξιόπιστος! Δεν είναι μόνο για mp3, ταινίες, browsing και κανά word, πρέπει να αντέχει να φτάνει στα άκρα πάρα πολύ συχνά! Πράγμα το οποίο μας φέρνει στην απορία του φίλου disqualified: εγω εμεινα με την απορια για ποιο λογο ειρωνευεσαι τον τυπακο στο Applestore. Ειχε υφος τα ξερω ολα; Επειδή τα εργαλεία μου δεν θέλω να είναι "μαύρα κουτιά" για μένα, εχω ενδιαφερθεί και μαθαίνω και ξέρω αρκετά από hardware, ειδικά για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Όταν λοιπόν ο κάθε εξυπνάκιας "Τζίνιους" αντί να σου απαντήσει στις απορίες σου σχετικά με την επισκευή του υπολογιστή ΣΟΥ, συμπεριφέρεται σαν να είσαι η θίτσα που ζητάει βοήθεια γιατί δεν ξέρει να περάσει το CD της σε mp3, ε τότε τσαντίζομαι! :mad: Τέλος! Τον έφαγε η μαρμάγκα τον "Τζίνιους"!
disqualified Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Όταν λοιπόν ο κάθε εξυπνάκιας "Τζίνιους" αντί να σου απαντήσει στις απορίες σου σχετικά με την επισκευή του υπολογιστή ΣΟΥ, συμπεριφέρεται σαν να είσαι η θίτσα που ζητάει βοήθεια γιατί δεν ξέρει να περάσει το CD της σε mp3, ε τότε τσαντίζομαι! :mad: Τέλος! Τον έφαγε η μαρμάγκα τον "Τζίνιους"! Δεκτον Αν ξερει καποιος να απαντησει στην απορια μου (Φυσικα θα παρω και τηλεφωνο). Αν εγω παρω τη DELL και η 8600GT M μου ανηκει σε αυτην την παρτιδα θα μου την αλλαξουν ή θα περιμενουν να γινει το fail
AggeLON Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αν ξερει καποιος να απαντησει στην απορια μου (Φυσικα θα παρω και τηλεφωνο). Αν εγω παρω τη DELL και η 8600GT M μου ανηκει σε αυτην την παρτιδα θα μου την αλλαξουν ή θα περιμενουν να γινει το fail Εδώ λέει ότι η DELL έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα, και (λέει) προσφέρει επέκταση εγγύησης ένα χρόνο επιπλέον: http://blogs.zdnet.com/Apple/?p=2164 Πάντως δε χάνεις τίποτα να τους καλέσεις και να ρωτήσεις. Το άλλο που μπορείς να κάνεις, λίγο τσάτσικο βέβαια (αλλά ας προσέχανε τι κάρτα βάλανε ) βασίζεται στο ότι τη διάγνωση την κάνει ο υπάλληλος. Άρα αν έχεις κάποιο γνωστό σε κάποιο κατάστημα, δώστου το σύστημα και πέστου να το δώσει για logic board replacement στους τεχνικούς, το οποίο καλύπτεται και είναι δωρεάν, λόγω Graphics card fail. Αρκεί να μην τεστάρουν την παλιά την κάρτα, αλλά γι'αυτό είναι ο φίλος. Καλο απόγευμα P.S. Καλό θα ήταν και για τους Apple ΜacBook Pro χρήστες με την 8600Μ GT εαν δεν είχαν πρόβλημα μέχρι τώρα και πλησιάζουν τα 3 χρόνια, να ρωτήσουν αν μπορούν να έχουν logic board replacement, ωστε να γλιτώσουν από μελλοντικά προβλήματα.
nikolasR200 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 το πρόβλημα ισχύει και για την gs ή μόνο για την gt?
Delirium Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Καρατελευταια, η Apple, λεμε http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2725762&postcount=8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.