RedMike7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, ελπίζω να έχω ανοίξει το θέμα στο σωστό section, αν όχι παρακαλώ να μεταφερθεί. Λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει ως εξής: Κάνω κανονικά τις ρυθμίσεις για να είμαι connectable στους trackers που ανεβάζω και κατεβάζω, αλλά μόλις πάω Έλενχος λειτουργίας θύρας, το σήμα είναι κόκκινο και γράφει An error has occurred.Τις ρυθμίσεις τις κάνω όπως τις έκανα και στο προηγούμενο λειτουργικό που είχα (windows xp pro), τώρα έχω windows 7 ultimate (64-bit) και δέν ξέρω τι συμβαίνει και δεν λειτουργεί κανονικά. Αν γνωρίζει κάποιος ή έχει αντιμετωμίσει το ίδιο πρόβλημα, ας με βοηθίσει και εμένα να το λύσω... Ξέχασα να αναφέρω ότι μερικές φορές το σήμα στο παράθυρο του μtorrent είναι πράσινο, αλλά όταν πάω Port Checker έχει το κόκκινο σήμα και γραφεί αυτό που αναφέρω πιο πάνω!
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι πράσινο το τσεκ στο utorrent τότε είσαι εντάξει, άσχετα τι λέει ο έλεγχος. Αν έχεις ορίσει κάποιο rule στο router σου για συγκεκριμένο port, δες ποιά είχες βάλει τότε (στην σελίδα του router) και βάλε την ίδιο στις ρυθμίσεις του utorrent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.