washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δε ρωταω εσενα για το bios ρε συ.... μη τσαντιζεσαι, δεν υπαρχει λογος ...δεν υπάρχει όμως και λόγος να δικαιώνουμε κάποιον που υποστηρίζει πως λέμε κάτι άλλο από αυτό που είπαμε, και που στη συνέχεια προτείνει να γίνει αυτό που λέγαμε εξ' αρχής, right;
DDoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Tespa.... ημουν υπερ μιας αποψης και οχι υπερ ενος προσωπου, αλλου ειναι το θεμα..... το προβλημα να βρει το παιδι, αντε
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ...ήδη παρα-ασχολιέμαι, αλλά..... : τελος, εχω κανει και format αλλα παραμενουν. εχω παραγγειλει ηδη νεα μητρικη και cpu. ελπιζω να δουλεψει ρολοι υστερα. ...λες να έχει νόημα η συμβολή;
schumi46 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια. το προβλημα εντοπιστηκε στο bios. καποιος απο εσας το ανεφερε. ηταν απενεργοποιημενο για καποιο περιεργο λογο στο μενου των USB. windows xp home 32 η εκδοση μου.
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.