Erwdios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ο τίτλος είναι "Κάτι σε Lineage" και όχι πού πήγε το Lineage? Το συμπέρασμα πάντως πάνω στην κουβέντα, είναι ότι όποιος θέλει γραφικά, ας παίξει crysis κι όποιος rpg με ΑΨΟΓΟ gameplay, ας παίξει WoW. Αυτοί που θέλουν κάτι ενδιάμεσο (γιατί όλα δεν μπορούμε να τα έχουμε) ας παίξουν Aion. Lineage δεν υπάρχει πλέον και από ένα πέρασμα που έκανα το 2005 μέχρι το 2006 αντιλαμβάνομαι πολύ καλά το γιατί.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ο τίτλος είναι "Κάτι σε Lineage" και όχι πού πήγε το Lineage? Το συμπέρασμα πάντως πάνω στην κουβέντα, είναι ότι όποιος θέλει γραφικά, ας παίξει crysis κι όποιος rpg με ΑΨΟΓΟ gameplay, ας παίξει WoW. Αυτοί που θέλουν κάτι ενδιάμεσο (γιατί όλα δεν μπορούμε να τα έχουμε) ας παίξουν Aion. Lineage δεν υπάρχει πλέον και από ένα πέρασμα που έκανα το 2005 μέχρι το 2006 αντιλαμβάνομαι πολύ καλά το γιατί. Όντως παραβγήκαμε off topic και ζητώ συγνώμη στον τόπικ στάρτερ για αυτό ...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 rpg με ΑΨΟΓΟ gameplay = WoW Ας κάνουμε όλοι ένα κύκλο γύρω από μια αφίσα DnD και να την φτύσουμε. Τι λέτε? Τα θερμά μου συγχαριτήρια στο κορίτσι για pc που επιτέλους βρήκε 1 και μόνο 1 καλύτερο παιχνίδι από το lineaids 2 ...... Και προφανώς αν το θίξουμε θα φάμε κράξιμο , όπως πάντα ... Αν αναφέρεσαι στο C9.. Το Insomnia μπορεί να το θίξει, και θα το κάνει.. θα δεις κάτι θα του βρούνε μιας και αυτό το Game είναι "όμορφο" και αποδεδειγμένα εδώ μέσα Graphics + Gameplay = αδύνατη χημεία. Θεωρώ πως κάτι δε πάει καλά σε ότι έχει να κάνει με τις "μούρες" του Forum αυτού και τον τομέα (Gaming). Πολλοί οι δήθεν, και πολλοί που το κουράζουν το θέμα μέχρι αηδίας. Και νομίζω είδα τι φταίει στο Topic με το "Post your installed games" όπου όλοι είχαν 6-7 Games Installed.. Και είμαι σίγουρη πως όλοι οι φωστήρες πάνω-κάτω εδώ μέσα με τέτοιο αριθμό Installed τίτλων είναι (και τα 4 από τα 7 να είναι εποχής 2000). Εγώ αυτό ούτε που το φανταζόμουν.. ΠΩΣ όλοι εσείς έρχεστε εδώ και δικάζετε τίτλους? Ε μπήκατε YT είδατε ένα Trailer και αποκτήσατε γνώμη και άποψη. Ε λοιπόν εγώ κριτικάρω ότι παίζω (Ναι έπαιξα World of Warcraft).. Και μπορεί οι γνώμες μαγικά να διίστανται στα πάντα, αλλά θεωρώ ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως το WoW καλύτερο από το L2 ΔΕΝ είναι. Και τα 2 έχουν + και τρελά -. ΚΑΝΕΝΑ δεν είναι καλύτερο. Και sorry που από MMORPG έλιωσα mainly το L2 αλάνι μου, στους τυφλούς.... αυτόν που δεν τυφλώνει θα επέλεγα.. Τώρα που στην επόμενη 5αιτία θα γίνει η επανάσταση και σε αυτό το Genre, θα μπορέσεις να μου πεις τα δικά σου για το MMOG που θα πω κορυφή.. "Αχ ζητώ και εγώ συγνώμη στον Topic Starter που εκτροχιάστηκα.. Αχ ναι, δεν το ήθελα να προκαλέσω.."
ksaplostra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ας κάνουμε όλοι ένα κύκλο γύρω από μια αφίσα DnD και να την φτύσουμε. Τι λέτε? Αν αναφέρεσαι στο C9.. Το Insomnia μπορεί να το θίξει, και θα το κάνει.. θα δεις κάτι θα του βρούνε μιας και αυτό το Game είναι "όμορφο" και αποδεδειγμένα εδώ μέσα Graphics + Gameplay = αδύνατη χημεία. Θεωρώ πως κάτι δε πάει καλά σε ότι έχει να κάνει με τις "μούρες" του Forum αυτού και τον τομέα (Gaming). Πολλοί οι δήθεν, και πολλοί που το κουράζουν το θέμα μέχρι αηδίας. Και νομίζω είδα τι φταίει στο Topic με το "Post your installed games" όπου όλοι είχαν 6-7 Games Installed.. Και είμαι σίγουρη πως όλοι οι φωστήρες πάνω-κάτω εδώ μέσα με τέτοιο αριθμό Installed τίτλων είναι (και τα 4 από τα 7 να είναι εποχής 2000). Εγώ αυτό ούτε που το φανταζόμουν.. ΠΩΣ όλοι εσείς έρχεστε εδώ και δικάζετε τίτλους? Ε μπήκατε YT είδατε ένα Trailer και αποκτήσατε γνώμη και άποψη. Ε λοιπόν εγώ κριτικάρω ότι παίζω (Ναι έπαιξα World of Warcraft).. Και μπορεί οι γνώμες μαγικά να διίστανται στα πάντα, αλλά θεωρώ ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως το WoW καλύτερο από το L2 ΔΕΝ είναι. Και τα 2 έχουν + και τρελά -. ΚΑΝΕΝΑ δεν είναι καλύτερο. Και sorry που από MMORPG έλιωσα mainly το L2 αλάνι μου, στους τυφλούς.... αυτόν που δεν τυφλώνει θα επέλεγα.. Τώρα που στην επόμενη 5αιτία θα γίνει η επανάσταση και σε αυτό το Genre, θα μπορέσεις να μου πεις τα δικά σου για το MMOG που θα πω κορυφή.. "Αχ ζητώ και εγώ συγνώμη στον Topic Starter που εκτροχιάστηκα.. Αχ ναι, δεν το ήθελα να προκαλέσω.." Νομίζω πως ενα παιγνίδι αφού τερματιστεί και δεν έχει και τόση επαναπαιξιμοτητα() αμέσως απεγκαθισταται.Γιαυτό και δεν θα δεις πολλά παιγνίδια πέρα από ονλαιν.
Erwdios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ας κάνουμε όλοι ένα κύκλο γύρω από μια αφίσα DnD και να την φτύσουμε. Τι λέτε? Ε, τι να πούμε? Να μιλήσουμε για rpg όταν μας προσφέρεις video από Mortal Combat 3d και προσπαθείς να μας το πλασάρεις ως κορυφαίο game? Korean nubs FTW. Oops
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ε, τι να πούμε? Να μιλήσουμε για rpg όταν μας προσφέρεις video από Mortal Combat 3d και προσπαθείς να μας το πλασάρεις ως κορυφαίο game? Korean nubs FTW. Oops Όπου (for some reason) "Mortal Combat 3d" = Devil May Cry, (for some other reason) "Korean nubs FTW oops" = Η Κορέα είναι κακή χώρα για Game Developing, και τέλος (for some other reason) "προσπαθείς να μας το πλασάρεις ως κορυφαίο game" = η αναφορά του τίτλου στο Forum. Και εδώ σκάει μύτη ο Thresh με την Legendary Pic του, ενώ εγώ θα τρώω perma-ban επειδή αποκαλώ μερικούς-μερικούς "άσχετους" στον τομέα.. Ε καλά περάσαμε
ksaplostra Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Όπου (for some reason) "Mortal Combat 3d" = Devil May Cry, (for some other reason) "Korean nubs FTW oops" = Η Κορέα είναι κακή χώρα για Game Developing, και τέλος (for some other reason) "προσπαθείς να μας το πλασάρεις ως κορυφαίο game" = η αναφορά του τίτλου στο Forum. Και εδώ σκάει μύτη ο Thresh με την Legendary Pic του, ενώ εγώ θα τρώω perma-ban επειδή αποκαλώ μερικούς-μερικούς "άσχετους" στον τομέα.. Ε καλά περάσαμε Θα μπορούσες να συμπεριφερθείς σαν ανθρώπινο ον και να μην φας μπαν.Έχε κατά νου οτι κανείς δεν κατέχει την απόλυτη αλήθεια.
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Τωρα εδω που τα λεμε, πιο εριστικος σε αυτο το thread ειναι ο Erwdios. Κακο πραγμα η προκαταληψη με τους συνφορουμιτες μας.
Erwdios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Τωρα εδω που τα λεμε, πιο εριστικος σε αυτο το thread ειναι ο Erwdios.Κακο πραγμα η προκαταληψη με τους συνφορουμιτες μας. Κακό πράγμα οι προσωπικές επιθέσεις επίσης, επειδή δεν μας αρέσουν τα λόγια του απέναντι. Εγώ θάβω το παιχνίδι (OMG criminal) και χαρακτηρίζομαι άσχετος επειδή...? επιχειρήματα γιοκ. Oh yes. και μάλιστα επειδή είπα κάτι που κατά κοινή παραδοχή είναι παραδεκτό. WoW gameplay > all the others.
Kleos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Kleos βλέπω αυτά που γράφεις και κλαίω....Το λαινειτζ είχε μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα λόγω ελεύθερων σερβερ και μπορούσαν να το παίξουν μέχρι και 6χρονα επειδή ηταν το πιο χαζό παιγνίδι που έχει βγει ποτέ(kill kill kill,die die die).Οι οφισιαλ σερβερ ειναι άδειοι και οι πλειονότητα των εναπομεινάντων παικτών,είτε είναι μποτ,είτε καμμένοι ελληνες που έχουν δώσει μια περιουσία στην αγορά αντικειμένων κλπ. Εγω κλαιω που λες ενα παιχνιδι οπως το L2 που ειναι ΚΟΛΟΣΣΟΣ χαζο παιχνιδι που αν το πεις αυτο παραεξω θα κλαινε πολυ περισσοτεροι...τα παιχνιδια που βγαινουν τωρα με τα ΔΗΘΕΝ γαματα γραφικα που τα βαριεσαι σε 2 μηνες αυτα ειναι τα χαζα..οχι παιχνιδια που αντεχουν σχεδον 1 δεκαετία με εκατομμυρια παιχτες Καθε 6χρονο μπορει να ανοιξει ενα PC και να μπει σε οποιο ΜΜΟRPG οχι μονο στο L2 ομως 1 στα 100 6χρονα ειναι καλος....Και το L2 που παρουσιαζεις ειναι προφανως το L2 που επαιζες εσυ(pvp pvp pvp) οχι αυτο που ειναι το παιχνιδι.. ΟΜΩΣ εγω δε μιλησα για τους λογους που ειχε απηχηση ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ εγω λεω πως οχι απλα δεν μειωνονται οι παιχτες του L2 αλλα ειναι περισσοτεροι απο ποτε αντε μπες στους σερβερ του Hopzone Και δες κοσμο..παλια για να βρεις πανω απο 500 ατομα σε σερβερ του hopzone επρεπε να πας στην πρωτη σελιδα και μονο οι ΤΟΠ 10 θα ειχαν τετοιο πληθυσμο..τωρα τι γινεται στο L2 Official οπως ειπα δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι πως ακομα και αν εχουν φυγει παιχτες εχει ακομα εκατομμυρια παιχτες.. ΕΠΙΠΛΕΟΝ...βγαινεις παλι εκτος θεματος μιλας για το τι ειδους παιχτες ειναι αυτου που εμειναν στον official εμεις εδω μιλαμε για το ποσοι ειναι...ΣΙΓΑ εσυ επιστημονα που εκανες διαγνωση και αποφανθηκες οτι ολοι ειναι καμμενοι και bot.Ωραια και γιατι να πιστεψω εγω εσενα που δε βασιζεσαι σε τιποτα για να λες αυτα και γιατι να μην πιστεψω αξιοπιστες πηγες αν το παμε ετσι ..εγω κατι τετοιο δεν ειδα ποτε μου..αυτοι που λες εσυ ειναι η μειονοτητα οχι η πλειψηφια(νταξει για τα bot συμφωνω) Στο κατω κατω ΕΣΥ παιζεις ενα παιχνιδι για τους παιχτες που εχει ή για το ποσο καλο το βρισκεις? ΥΓ : Προσωπικα πιστευω πως το L2 που παιζεται στον οfficial ειναι χειροτερο απο το L2 πολλων private σερβερ αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:52 ---------- Fanboy detected .... Δεν νιώθεις ενοχές το βράδυ που πας για ύπνο επειδή λες ψέματα και προσπαθείς να μας αποδήξεις μπαρούφες ? :lol: τι ειναι μπαρουφα απο τα οσα εγραψα??το να μιλας με γριφους δειχνει αδυναμια πως δεν μπορεις να φερεις επιχειρηματα δεν ειναι μαγκια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:01 ---------- Ο τίτλος είναι "Κάτι σε Lineage" και όχι πού πήγε το Lineage? Το συμπέρασμα πάντως πάνω στην κουβέντα, είναι ότι όποιος θέλει γραφικά, ας παίξει crysis κι όποιος rpg με ΑΨΟΓΟ gameplay, ας παίξει WoW. Αυτοί που θέλουν κάτι ενδιάμεσο (γιατί όλα δεν μπορούμε να τα έχουμε) ας παίξουν Aion. Lineage δεν υπάρχει πλέον και από ένα πέρασμα που έκανα το 2005 μέχρι το 2006 αντιλαμβάνομαι πολύ καλά το γιατί. Ok το WOW εχει πιο μελετημενο και πιο ρεαλιστικο και πιο πολυπλοκο gameplay απο το L2 αλλα ΟΚ ηρεμησε το καθε παιχνιδι εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του...Οσο αναφορα αυτο που ειπες για το Crysis πιστευω ειναι χαζος αυτος που παιρνει ενα παιχνιδι για να δει τα γραφικα και μονο γι΄αυτο..τα γραφικα ερχονται δευτερα μετα το gameplay...Παντως απο αυτα που λες καταλαβαινω πως υπονοεις πως το ΑΙΟΝ το WOW και το L2 υστερουν σε γραφικα...οκ το WOW εχει το μειονεκτημα οτι ειναι καρουνιστικα αλλα να πεις τα γραφικα του L2 και του ΑΙΟΝ χαμηλα ειναι μεγαλο σφαλμα..ειδικα του ΑΙΟΝ...εκτος βεβαια και αν το νεοτερο Chronicle που εχεις παιξει στο L2 ειναι το C6 ...Παιξε Gracia final και πιστευω θα αλλαξεις γνωμη..Και τα γραφικα ενος παιχνιδιου δεν συμβαδιζουν με τις απαιτησεις παντοτε αν εννοεις αυτο.....πολλα νεα παιχνιδια εχουν μεγαλες απαιτησεις αλλα τα γραφικα δεν ειναι καλα... Δωσε μου ενα μειονεκτημα που εχει το L2 που δεν υπαρχει πια Παντως με καμια 20.000.000 παιχτες (συμπεριλαμβανομενων των Private σερβερ) καθε αλλο παρα dead το λες..και το τι παιχτες εχουν απομεινει και τετοια ειναι μπαρουφες αν ξερεις L2 ξερεις να ξεχωριζεις τα 5χρονα στη συμπεριφορα απο αυτους που νιωθουν.. παντως οσο περναει ο καιρος φαινεται πως οσοι απετυχαν μιλανε ετσι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ---------- Το μαθαμε και τουτο, οι private servers ευδοκιμησαν στην Ελλαδα για αυτο ειχε μεγαλη απηχηση (αραγε στις αλλες χωρες δεν ειχαν private servers αρα και δεν ειχε απηχηση; ), οπως επισης οτι ολοκληρη η κοινοτητα στηριζεται παλι στους Ελληνες (ουτε ο Λιακο δε λεει τετοια), οποτε αν σταματησουν, με μαυρο δακρυ οι κορεατες θα κατεβασουν τους διακοπτες.Συνεχιστε. Συμφωνω απολυτως..στο κατω κατω σερβερ οπως BNB και e-global που ηταν ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΣΕΡΒΕΡ (το λιγοτερο που μπορω να πω γι' αυτους) εγιναν καλοι γιατι επαιζαν σε αυτους 5χρονα?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:20 ---------- Άραξε μικρέ.. Ότι και να λες και να εξάπτεσαι εδώ μέσα δεν θα αλλάξεις καποιανού ιδέα πάνω στο "Λίνεατζ 2".. Οι Insomniacs είναι Fans των (όχι ρετρό αλλά) πανάθλιων γραφικών, και των RP που παίρνουν Necromancers και τους βαφτίζουν WARLOCKS για μαγκιά.. Ότι χρειάζεσαι είναι στο post εδώ. (Πέρα από μια μικρή λεπτομέρια που λέγεται KSSN, read the topics) Τόπικ του C9 στο Insomnia - για άλλες ερωτήσεις Υ.Γ: Ρε Pournaras, νομίζω ότι ήσουν εσύ ένας από μερικούς insomniacs που συζητούσαν BnB Server κάπου.. Αν έχεις/βρεις infos στείλε ένα PM.. Δεν προσπαθω να αλλαξω τη γνωμη κανενος ουτε εξαπτομαι ισα ισα γελαω με καποιες βλακειες που βλεπω...εγω στο L2 μονο καλα εχω να θυμαμαι και μονο καλα συνεχιζω να βλεπω..το αν σχηματιζει καποιος κακη γνωμη για το L2 ειναι επειδη τον απογοητευσε το παιχνιδι σε κατι ΑΛΛΑ δεν εφταιγε το παιχνιδι αλλα οι επιλογες του ιδιου.....οσο αναφορα αυτο για τους insomniacs και εγω κατι παρομοιο εχω καταλαβει οι περισσοτεροι υποστηριζουν κατι παιχνιδια που δεν εχω δει να τα υποστηριζει ποτε κανεις και τα υποστηριζουν ΟΛΟΙ λες και ειναι συνεννοημενοι
A7X. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ρε Μαρία χαρά στο κουράγιο και ασχολήσε ενώ ότι και να πεις πάλι τα ίδια θα σου απαντήσουν.
Praetorianos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Επειδή το Dragons Age δεν μου άρεσε για τον ίδιο λόγο που δεν μου άρεσε και το Oblivion (απέραντοι διάλογοι), μήπως έχει κανείς να μου προτείνει παιχνίδι σαν offline WoW. Σαν το Dungeon Sige ας πούμε...
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Dungeon Siege 2? Νομιζω ειχε βγει. Απο εκει και περα οποιοδηποτε third person rpg μπορει να θεωρηθει κατι σαν offline WoW.
murcielago580 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το dragon age δεν μου αρεσε καθολου σχεδον,θα δοκιμασω spellforce kai dungeon siege 2(παλιο δεν ειναι αυτο???) και θα σας πω.παντως la2 επαιζα περιπου 1.5 χρονο,ε οσο επαιζα αυτο το παιχνιδι δεν αχολιομουν με τπτ αλλο.και επειδη δεν ειχα καταφερει να κανω οσα πραγματα ηθελα μου εμεινε αποθημενω,σε Private server παντα μιλαμε ε???(δοκιμασα να φτιαξω δικο μου l2j αλλα δεν τα καταφερα,αν μπορει καποιος να help ας στειλει pm)θεωρω γελοιο να σου ζηταει καποιος να αγορασεις ενα παιχνιδι και μετα να πληρωνεις για να συνεχισεις να παιζεις.προσωπικη αποψη αλλα δεν αλλαζει.....
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ε ναι τι ενας server στο νετ με τοσο bandwidth ειναι τσαμπα καλα λες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.