evansdimo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ενα παιχνιδι σχεδον ιδιο με το Lineage το οποιο ειναι free αλλα online ειναι αυτο: http://shaiya.aeriagames.com/ lailah ειναι ο ποιο παλιος και πολυπληθεστερος server τους
moldovan20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 lineage παιζουν αυτοι που επεζαν απο παλια και ο μονος λογος ειναι το community τα κλασικα qqggbbgf .Οταν πλεον θα βαρεθουνε και αυτοι (και εγω) τοτε θα πεθανει το lineage .Δε πιστευω καποιος ο οποιος θα ξεκηνισει στο bnb , θα το κανει για να να κανει τρελα items να γινει ο mao tao του server.Θα το κανει επειδη θελει να ξαναπεξει με αυτο το community να βγαλει το γελιο και το χαβαλε με τα φιλαρακια του.
teo64x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τόπικ στάρτερ, αν ψάχνεις RPG δοκίμασε το Dragon Age που βγήκε τώρα. Δεν το έχω παίξει, αλλά όσοι ξέρω να το έχουν παίξει κάνουν σαν να ανακάλυψαν τον έρωτα. Δε λέει πολλά σε τρέιλερ και τέτοια, αλλά δεν έχω ακούσει κακό λόγο για το παιχνίδι. Numbers speak of their own .....[ATTACH]22476[/ATTACH] Καληνύχτα σας . Όντως. Το World of Warcraft είναι το πιο δημοφιλές αυτή τη στιγμή. Όσο για το καλύτερο... Ας μην το αναφέρω και το γυρίσουμε σε flame.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Όντως. Το World of Warcraft είναι το πιο δημοφιλές αυτή τη στιγμή. Όσο για το καλύτερο... Ας μην το αναφέρω και το γυρίσουμε σε flame. Ανάφερε το , κουβέντα κάνουμε ... Το θεωρώ λίγο μ@λ@κί@ το flame για αυτό το λόγο ...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Με κάλυψαν 100% οι παραπάνω. Private ήταν η λέξη κλειδί.. Ενα παιχνιδι σχεδον ιδιο με το Lineage το οποιο ειναι free αλλα online ειναι αυτο: http://shaiya.aeriagames.com/ lailah ειναι ο ποιο παλιος και πολυπληθεστερος server τους ΜΑΚΡΙΑ από το Shaiya Online! ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΣΜΕ! Μπροστά του και το WOW είναι όμορφο! Όσο για το καλύτερο... Ας μην το αναφέρω.. Αφού δεν το αναφέρεις ρε Τεο, θα το αναφέρω εγώ.. C9 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kCACDpp2zTk&feature=related]C9[/ame] (Mimi - Illusionist & Steparua - Assassin _ Και οι 2 είναι άτομα στην Guild μου)
Kleos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Numbers speak of their own .....[ATTACH]22476[/ATTACH] Καληνύχτα σας . Φιλε απλα δεν μπορω να κρατηθω με αυτα που βλεπω να γραφεις..ΜΑ ΚΑΛΑ κρινεις αν ενα παιχνιδι εχει κοσμο απο ενα ΓΡΑΦΗΜΑ...??Στο κατω κατω ξερεις ποσα αλλα γραφηματα βγαζουν το L2 Πρωτο??Σου λεω απλα τουτο : Aν θες να δεις αν το L2 ειναι ακομα ζωντανο μπες στον official και μπες στους servers του και πηγαινε στις μεγαλες πολεις αν δεις λιγο κοσμο τοτε εχεις δικαιωμα να μιλας...οχι ομως επειδη ειδες το καθε γραφημα...ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ποσοι νεοι παιχτες ερχονται στον Official oχι ποσοι παιζουν...το L2 θα σταματησει να υπαρχει οταν θα φυγουν ολοι ΟΧΙ οταν δεν θα ερχονται νεοι παιχτες.. Με λιγια λογια δεν λες ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ενα παιχνιδι που εχει τοσους εκατομμυρια παιχτες (ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ OFFICIAL ΚΙΟΛΑΣ)επειδη ειδες σε ενα γραφημα οτι μειωθηκαν καπως(λεω ''καπως'' γιατι η πτωση απο οτι βλεπω στο γραφημα δεν ειναι και μεγαλη) οι νεοι παιχτες του παιχνιδιου αυτου... ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ...Παιχτες του L2 ...πηγαινε στο hopzone και μπες στους 30 πρωτους σερβερ Και δες κοσμο που εχουν...και προσεχε ειπα τους 30 πρωτους...αν ελεγα να δεις τους πρωτους 100 εκει θα εβλεπες κοσμο.. ΥΓ : Ακομα και να ηταν το L2 τελειωμενο (που δε θα γινει ποτε γιατι το L2 ειναι κοινως παραδεχομενο ως το καλυτερο ηλεκτρονικο παιχνιδι που βγηκε ποτε) ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ L2 ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ..δεν αρεσε στον κοσμο καποιο update??τι τελος παντων????με λιγα λογια δωσε μου ενα λογο που θα επρεπε το L2 να ειναι τελειωμενο οπως λες.. ΥΓ2 : Επειδη πιστευω θα απαντησεις κανε τον κοπο να απαντησεις σε ολα τα οσα εγραψα και μην σχολιασεις μονο 2-3 πραγματα που σε συμφερουν
ksaplostra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Φιλε απλα δεν μπορω να κρατηθω με αυτα που βλεπω να γραφεις..ΜΑ ΚΑΛΑ κρινεις αν ενα παιχνιδι εχει κοσμο απο ενα ΓΡΑΦΗΜΑ...??Στο κατω κατω ξερεις ποσα αλλα γραφηματα βγαζουν το L2 Πρωτο??Σου λεω απλα τουτο : Aν θες να δεις αν το L2 ειναι ακομα ζωντανο μπες στον official και μπες στους servers του και πηγαινε στις μεγαλες πολεις αν δεις λιγο κοσμο τοτε εχεις δικαιωμα να μιλας...οχι ομως επειδη ειδες το καθε γραφημα...ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ποσοι νεοι παιχτες ερχονται στον Official oχι ποσοι παιζουν...το L2 θα σταματησει να υπαρχει οταν θα φυγουν ολοι ΟΧΙ οταν δεν θα ερχονται νεοι παιχτες.. Με λιγια λογια δεν λες ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ενα παιχνιδι που εχει τοσους εκατομμυρια παιχτες (ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ OFFICIAL ΚΙΟΛΑΣ)επειδη ειδες σε ενα γραφημα οτι μειωθηκαν καπως(λεω ''καπως'' γιατι η πτωση απο οτι βλεπω στο γραφημα δεν ειναι και μεγαλη) οι νεοι παιχτες του παιχνιδιου αυτου... ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ...Παιχτες του L2 ...πηγαινε στο hopzone και μπες στους 30 πρωτους σερβερ Και δες κοσμο που εχουν...και προσεχε ειπα τους 30 πρωτους...αν ελεγα να δεις τους πρωτους 100 εκει θα εβλεπες κοσμο.. ΥΓ : Ακομα και να ηταν το L2 τελειωμενο (που δε θα γινει ποτε γιατι το L2 ειναι κοινως παραδεχομενο ως το καλυτερο ηλεκτρονικο παιχνιδι που βγηκε ποτε) ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ L2 ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ..δεν αρεσε στον κοσμο καποιο update??τι τελος παντων????με λιγα λογια δωσε μου ενα λογο που θα επρεπε το L2 να ειναι τελειωμενο οπως λες.. ΥΓ2 : Επειδη πιστευω θα απαντησεις κανε τον κοπο να απαντησεις σε ολα τα οσα εγραψα και μην σχολιασεις μονο 2-3 πραγματα που σε συμφερουν Kleos βλέπω αυτά που γράφεις και κλαίω.... Το λαινειτζ είχε μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα λόγω ελεύθερων σερβερ και μπορούσαν να το παίξουν μέχρι και 6χρονα επειδή ηταν το πιο χαζό παιγνίδι που έχει βγει ποτέ(kill kill kill,die die die).Οι οφισιαλ σερβερ ειναι άδειοι και οι πλειονότητα των εναπομεινάντων παικτών,είτε είναι μποτ,είτε καμμένοι ελληνες που έχουν δώσει μια περιουσία στην αγορά αντικειμένων κλπ.
BRAXOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 το lineage στον official ειναι απαραδεκτο. ειναι ενα παιχνιδι pay2play. και οχι μονο για να play αλλα και για να κανουν τα κινεζακια πλουσια που πουλανε 011010101110 για ευρω (βλεπε adenas, chars, weapons, bots). στους private servers αν δεν ειναι bugαρισμενοι και δεν εχουν οι μισοι χαρακτηρες φιλο τον καθε GM, τοτε μπορεις να πεις οτι παιζεις ενα καλο παιχνιδι. επαιζα line απο το lineage 1 μεχρι το c6, τωρα δεν ξερω τι γινεται...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Φιλε απλα δεν μπορω να κρατηθω με αυτα που βλεπω να γραφεις..ΜΑ ΚΑΛΑ κρινεις αν ενα παιχνιδι εχει κοσμο απο ενα ΓΡΑΦΗΜΑ...??Στο κατω κατω ξερεις ποσα αλλα γραφηματα βγαζουν το L2 Πρωτο??Σου λεω απλα τουτο : Aν θες να δεις αν το L2 ειναι ακομα ζωντανο μπες στον official και μπες στους servers του και πηγαινε στις μεγαλες πολεις αν δεις λιγο κοσμο τοτε εχεις δικαιωμα να μιλας...οχι ομως επειδη ειδες το καθε γραφημα...ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ποσοι νεοι παιχτες ερχονται στον Official oχι ποσοι παιζουν...το L2 θα σταματησει να υπαρχει οταν θα φυγουν ολοι ΟΧΙ οταν δεν θα ερχονται νεοι παιχτες.. Με λιγια λογια δεν λες ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ενα παιχνιδι που εχει τοσους εκατομμυρια παιχτες (ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ OFFICIAL ΚΙΟΛΑΣ)επειδη ειδες σε ενα γραφημα οτι μειωθηκαν καπως(λεω ''καπως'' γιατι η πτωση απο οτι βλεπω στο γραφημα δεν ειναι και μεγαλη) οι νεοι παιχτες του παιχνιδιου αυτου... ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ...Παιχτες του L2 ...πηγαινε στο hopzone και μπες στους 30 πρωτους σερβερ Και δες κοσμο που εχουν...και προσεχε ειπα τους 30 πρωτους...αν ελεγα να δεις τους πρωτους 100 εκει θα εβλεπες κοσμο.. ΥΓ : Ακομα και να ηταν το L2 τελειωμενο (που δε θα γινει ποτε γιατι το L2 ειναι κοινως παραδεχομενο ως το καλυτερο ηλεκτρονικο παιχνιδι που βγηκε ποτε) ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ L2 ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ..δεν αρεσε στον κοσμο καποιο update??τι τελος παντων????με λιγα λογια δωσε μου ενα λογο που θα επρεπε το L2 να ειναι τελειωμενο οπως λες.. ΥΓ2 : Επειδη πιστευω θα απαντησεις κανε τον κοπο να απαντησεις σε ολα τα οσα εγραψα και μην σχολιασεις μονο 2-3 πραγματα που σε συμφερουν Fanboy detected .... Δεν νιώθεις ενοχές το βράδυ που πας για ύπνο επειδή λες ψέματα και προσπαθείς να μας αποδήξεις μπαρούφες ? :lol:
GR.destroyerH20 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 http://shaiya.aeriagames.com/ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:17 ---------- Με κάλυψαν 100% οι παραπάνω. Private ήταν η λέξη κλειδί.. ΜΑΚΡΙΑ από το Shaiya Online! ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΣΜΕ! Μπροστά του και το WOW είναι όμορφο! Αφού δεν το αναφέρεις ρε Τεο, θα το αναφέρω εγώ.. C9 (Mimi - Illusionist & Steparua - Assassin _ Και οι 2 είναι άτομα στην Guild μου) btw Πως και πως κανω register στο site?
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Kleos βλέπω αυτά που γράφεις και κλαίω....Το λαινειτζ είχε μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα λόγω ελεύθερων σερβερ και μπορούσαν να το παίξουν μέχρι και 6χρονα επειδή ηταν το πιο χαζό παιγνίδι που έχει βγει ποτέ(kill kill kill,die die die).Οι οφισιαλ σερβερ ειναι άδειοι και οι πλειονότητα των εναπομεινάντων παικτών,είτε είναι μποτ,είτε καμμένοι ελληνες που έχουν δώσει μια περιουσία στην αγορά αντικειμένων κλπ. Το μαθαμε και τουτο, οι private servers ευδοκιμησαν στην Ελλαδα για αυτο ειχε μεγαλη απηχηση (αραγε στις αλλες χωρες δεν ειχαν private servers αρα και δεν ειχε απηχηση; ), οπως επισης οτι ολοκληρη η κοινοτητα στηριζεται παλι στους Ελληνες (ουτε ο Λιακο δε λεει τετοια), οποτε αν σταματησουν, με μαυρο δακρυ οι κορεατες θα κατεβασουν τους διακοπτες. Συνεχιστε.
ksaplostra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Το μαθαμε και τουτο, οι private servers ευδοκιμησαν στην Ελλαδα για αυτο ειχε μεγαλη απηχηση (αραγε στις αλλες χωρες δεν ειχαν private servers αρα και δεν ειχε απηχηση; ), οπως επισης οτι ολοκληρη η κοινοτητα στηριζεται παλι στους Ελληνες (ουτε ο Λιακο δε λεει τετοια), οποτε αν σταματησουν, με μαυρο δακρυ οι κορεατες θα κατεβασουν τους διακοπτες.Συνεχιστε. Δεν ξέρω αν αυτοί θα κλάψουν πάντως η κίνα σίγουρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Το μαθαμε και τουτο, οι private servers ευδοκιμησαν στην Ελλαδα για αυτο ειχε μεγαλη απηχηση (αραγε στις αλλες χωρες δεν ειχαν private servers αρα και δεν ειχε απηχηση; ), οπως επισης οτι ολοκληρη η κοινοτητα στηριζεται παλι στους Ελληνες (ουτε ο Λιακο δε λεει τετοια), οποτε αν σταματησουν, με μαυρο δακρυ οι κορεατες θα κατεβασουν τους διακοπτες.Συνεχιστε. Αν τους άρεσε τόσο πολύ θα το αγόραζαν , έστω οι μισοί . Επίσης και το wow έχει πολλούς τίγκα privates . Αν και εμένα το αιον που έπαιξα για 7 μέρες δεν μου άρεσε φαίνεται πως πάει καλά .
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Φιλε απλα δεν μπορω να κρατηθω με αυτα που βλεπω να γραφεις..ΜΑ ΚΑΛΑ κρινεις αν ενα παιχνιδι εχει κοσμο απο ενα ΓΡΑΦΗΜΑ...??Στο κατω κατω ξερεις ποσα αλλα γραφηματα βγαζουν το L2 Πρωτο??Σου λεω απλα τουτο : Aν θες να δεις αν το L2 ειναι ακομα ζωντανο μπες στον official και μπες στους servers του και πηγαινε στις μεγαλες πολεις αν δεις λιγο κοσμο τοτε εχεις δικαιωμα να μιλας...οχι ομως επειδη ειδες το καθε γραφημα...ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ποσοι νεοι παιχτες ερχονται στον Official oχι ποσοι παιζουν...το L2 θα σταματησει να υπαρχει οταν θα φυγουν ολοι ΟΧΙ οταν δεν θα ερχονται νεοι παιχτες.. Με λιγια λογια δεν λες ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ενα παιχνιδι που εχει τοσους εκατομμυρια παιχτες (ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ OFFICIAL ΚΙΟΛΑΣ)επειδη ειδες σε ενα γραφημα οτι μειωθηκαν καπως(λεω ''καπως'' γιατι η πτωση απο οτι βλεπω στο γραφημα δεν ειναι και μεγαλη) οι νεοι παιχτες του παιχνιδιου αυτου... ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ...Παιχτες του L2 ...πηγαινε στο hopzone και μπες στους 30 πρωτους σερβερ Και δες κοσμο που εχουν...και προσεχε ειπα τους 30 πρωτους...αν ελεγα να δεις τους πρωτους 100 εκει θα εβλεπες κοσμο.. ΥΓ : Ακομα και να ηταν το L2 τελειωμενο (που δε θα γινει ποτε γιατι το L2 ειναι κοινως παραδεχομενο ως το καλυτερο ηλεκτρονικο παιχνιδι που βγηκε ποτε) ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ L2 ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ..δεν αρεσε στον κοσμο καποιο update??τι τελος παντων????με λιγα λογια δωσε μου ενα λογο που θα επρεπε το L2 να ειναι τελειωμενο οπως λες.. ΥΓ2 : Επειδη πιστευω θα απαντησεις κανε τον κοπο να απαντησεις σε ολα τα οσα εγραψα και μην σχολιασεις μονο 2-3 πραγματα που σε συμφερουν Άραξε μικρέ.. Ότι και να λες και να εξάπτεσαι εδώ μέσα δεν θα αλλάξεις καποιανού ιδέα πάνω στο "Λίνεατζ 2".. Οι Insomniacs είναι Fans των (όχι ρετρό αλλά) πανάθλιων γραφικών, και των RP που παίρνουν Necromancers και τους βαφτίζουν WARLOCKS για μαγκιά.. btw Πως και πως κανω register στο site? Ότι χρειάζεσαι είναι στο post εδώ. (Πέρα από μια μικρή λεπτομέρια που λέγεται KSSN, read the topics) Τόπικ του C9 στο Insomnia - για άλλες ερωτήσεις Υ.Γ: Ρε Pournaras, νομίζω ότι ήσουν εσύ ένας από μερικούς insomniacs που συζητούσαν BnB Server κάπου.. Αν έχεις/βρεις infos στείλε ένα PM..
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τα θερμά μου συγχαριτήρια στο κορίτσι για pc που επιτέλους βρήκε 1 και μόνο 1 καλύτερο παιχνίδι από το lineaids 2 ...... Και προφανώς αν το θίξουμε θα φάμε κράξιμο , όπως πάντα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.