Προς το περιεχόμενο

Ποιο ΚΟΥΤΙ???

p4rasite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα σχεδόν αποφασίσει για αυτό το κουτί http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lancool-PC-K62-Black-Case-C99-K62B0-10-C99-K62B0-10.htm όταν είδα χτες το βράδυ αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-PC-P50-Aluminum-Black-Case-PC-P50.htm.

Αξίζει λέτε για τη διαφορά στην τιμή που έχει??

Γνωρίζει κανείς αν κάποιο από τα 2 είναι πιο αθόρυβο ή πιο καλό στην ψύξη?

Και κάτι τελευταίο αν συναρμολογήσω το pc μόνος μου εκτός από πάστα θα χρειαστω και βιδες ή κάτι άλλο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Lian Li είναι παγκοσμιώς γνωστή εταιρεία για την ποιότητα των case που βγάζει. Όσον αφορά το θόρυβο, δες πρώτα τι ήχο βγάζει με τα fans που έρχεται και, αν σου χτυπάει στο νευρικό σύστημα, τα αλλάζεις με άλλα χαμηλόστροφα (με ικανοποιητό cfm) ή χαμηλώνεις τις στροφές των ήδη υπαρχόντων. Η ψύξη με αερά βασίζεται αποκλειστικά στον αριθμό, το μέγεθος και τα cfm των fan (και δεδομένου ότι δεν τον έχεις σε λεβητοστάσιο :-D).

Πρώτη φορά είναι που βάζεις χέρι στο pc και μάλιστα να το στήσεις εξ αρχής; Αν ναι, εκτός από κατσαβίδι και πάστα, να έχεις και λίγη υπομονή, μην κάνεις απότομες κινήσεις όταν πασπατεύεις τα διάφορα parts (μη σου σπάσει κανένα pin και τρέχεις) και ΚΥΡΙΩΣ, να διαβάσεις τα installation instructions στα manuals.

Γενικά τα pc είναι έτσι φτιαγμένα που και να θες να βάλεις κάτι λάθος, δεν μπορείς...

1420372_1.JPG

Δηλαδή κάθε φορά που θα θέλεις να βάλεις βγάλεις ένα σκληρό θα πρέπει να βγάλεις το τροφοδοτικό;Kαι αν βλέπω καλά δεν βγαίνει και συρταρωτά.Και μόνο 3 θέσεις για σκληρούς;Και 130€ για midi;Τόσο περίπου κάνει το από κάτω αν έχεις χώρο.Παρά την εκτίμησή μου στα κουτιά της LianLi το συγκεκριμένο δεν μου γέμισε το μάτι.4ο σκληρό θα θες να βάλεις και θα ψάχνεις θήκη να χρυσοπληρώσεις.

Δηλαδή κάθε φορά που θα θέλεις να βάλεις βγάλεις ένα σκληρό θα πρέπει να βγάλεις το τροφοδοτικό;Kαι αν βλέπω καλά δεν βγαίνει και συρταρωτά.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι μπορείς να βγάλεις το cage από την πρόσοψη, αφαιρώντας απλά τα 5.25'' bays σε εκείνα τα σημεία; Έτσι λειτουργεί και το Stacker που έχω με cage, και βγαίνει από μπροστά, απλά τραβώντας το. Όντως το γεγονός ότι παίρνει μόνο 3, σε χαλάει κάπως.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις γνώμες αλλά κανείς δε μου είπε για το Lancool το οποίο είχα αρχικά σκοπό να αγοράσω και όλοι επικεντρώθηκαν στο Lian li.

Εννοείτε μήπως ότι το άλλο δεν αξίζει??

Απλά είχα δει καλά σχόλεια σε άλλα topic για το Lancool γι αυτό το είχα επιλέξει.

To Lancool k62 δε γνωρίζουν ούτε στο Plaisio πότε θα έρθει. Στο σύστημα τους δεν υπήρχε καμία ενημέρωση χθες.

Λες και να υπήρχε.. θα είχε πολλή σχέση με την πραγματικότητα..

Άρα το ψάχνει και κάποιος άλλος εκτός από μένα :P

Μπορεί και να αξίζει τελικά.

Πάντως από εικόνα μάρεσει, όπως και οι 4 ανεμιστήρες που έχει πάνω..τώρα από ψύξη και θόρυβο δεν έχω ιδέα.

Άρα το ψάχνει και κάποιος άλλος εκτός από μένα :P

Μπορεί και να αξίζει τελικά.

Αυτό έλειπε, να μην αξίζει κιόλας το Lancool..

Φυσικά μπορεί να υπάρχουν εξίσου καλές προτάσεις σε αυτά τα λ7, μπορεί και καλύτερες.

Πάντως από εικόνα μάρεσει, όπως και οι 4 ανεμιστήρες που έχει πάνω..τώρα από ψύξη και θόρυβο δεν έχω ιδέα.

2 βλέπω να έχει πάνω, όχι 4. Για θόρυβο έχουν ακουστεί καλά λόγια, όχι ότι είναι και ό,τι πιο αθόρυβο όμως.

Phanispal: όπως ποια κουτιά?? πρότεινε κανένα.

Moldovan: Δε μ' άρεσει που δεν έχει πλαινό παράθυρο κι επίσης με όλες αυτές τις τρύπες νομίζω οτί θα κάνει πολύ θόρυβο και θα γεμίζει σκόνη.

Overclocking δεν είναι στα σχέδια μου (τώρα που μιλάμε τουλαχιστον) εγώ θέλω απλά το pc μου να είναι όσο το δυνατόν σταθερό (όχι μεγάλες θερμοκρασίες) και αθόρυβο (έχω ευαίσθητα αυτιά) .

Δε θα προτιμούσα για κανένα λόγο κάποιο Tt/NZXT σε αυτά τα χρήματα πάντως απ' τη στιγμή που μπορώ να πάρω ένα Lancool ή ένα CoolerMaster κι ας φαίνονται τα πάντα μέσα.. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...