Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ισοθερμικά στο τρέξιμο έχω αυτά του στρατού με 10 ευρώ. Μια χαρά κάνουν την δουλειά τους. Επίσης ισοθερμικά διώχνουν τον ιδρώτα προς τα έξω ρούχα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαφή του ιδρώτα με το δέρμα. Δεν είναι για να σε κρατάνε ζεστό. Αυτά νομίζω είναι τα έσωθερμικα. Δεν έχω ιδέα που μπορείς να βρεις.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποσο χαιρομαι που βρηκα αυτο το θεμα.
Εδω θα ρωτήσω!

Συνηθίζω στο εργασιακό περιβαλλον μου(γραφειο) να φορώ πουκάμισο.
Είμαι όμως και άνθρωπος γενικά που κρυώνει.
Θα ήθελα να αγορασω οικονομικά ισοθερμικά μπλουζάκια, με χαμηλη λαιμοκοψη(για να μην φαινονται), για εσωτερική χρήση-να τα φορώ πάνω απο την φανέλα και φυσικά κάτω απο το πουκάμισο.
Οπως καταλαβαινετε δεν μιλω για τιποτε outdoor ή extreme καταστασεις, οποτε γενικα πιστευω ειναι 'χαμηλες απαιτησεις'.

Τι θα μου προτεινατε; Ειναι με μακρυ μανικι ολες οι επιλογες;
Αν ειχατε και καμια οικονομικη μαρκα ή link στο ebay, θα με βολευε πολυ, για να ξερω τι να κοιταξω!

Δημοσ.

Χαμος απο απαντησεις βλεπω...

:(

Πειτε τουλαχιστον με ποιον αγγλικο όρο να αναζητησω ισοθερμικα t shirt,

γιατι η μεταφραση του google play για το 'ισοθερμικο' ειναι 'ISOTHERMAL'

αλλα αν κρινω απο τα αποτελεσματα στο ebay (άσχετα, περιεργα, καλυπτουν-δεν καλυπτουν αυτο που ψαχνω),

μαλλον με αλλον ορο πρεπει να αναζητήσω.

'thermal', 'base layer', ποιος ειναι ο καταλληλότερος όρος για να αναζητησω;

Δημοσ.

thanks!

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τον 'μηχανισμο' των εσωτερικων ισοθερμικων t-shirts.

Πχ και τωρα, σε μη ισοθερμικο, φορω τις πολυ κρυες μερες βαμβακερο λευκο εσωτερικο μπλουζακι, πανω απο την φανελα.

Βεβαια, παντα μπορει να προκυψει καπου 'ιδρωτας', πχ σε ενα αυτοκινητο μεσα, ή σε καποιο πολυ ζεστο γραφειο κλπ. Για αποτελεσματικοτητα? Ε κατι προσφερει κι αυτο, απο το να εχεις σκετη φανελα και μετα πουκαμισο (ειπαμε-για δουλεια γραφειου).

Ενω με το ισοθερμικο t shirt, τι κερδιζω;

Ειναι 'κολητο' και 'polyester' κατα κυριο λογο; Και κρατα πολυ ζεστο το σωμα; Και ιδρωτας; Και πιο ζεστο, και πιο υγιεινο; Πως;

Για την λαιμοκοψη δεν νομιζω οτι εχω επιλογη....δεν θα θελα να φαινεται στο ανοιγμα απο το πουκαμισο ομως...με το τωρινο βαμβακερο, πιο 'χαλαρο' στο σωμα, δεν φαινεται, ενω με το ισοθερμικο...

Δημοσ.

Χαμος απο απαντησεις βλεπω...

:(

Πειτε τουλαχιστον με ποιον αγγλικο όρο να αναζητησω ισοθερμικα t shirt,

γιατι η μεταφραση του google play για το 'ισοθερμικο' ειναι 'ISOTHERMAL'

αλλα αν κρινω απο τα αποτελεσματα στο ebay (άσχετα, περιεργα, καλυπτουν-δεν καλυπτουν αυτο που ψαχνω),

μαλλον με αλλον ορο πρεπει να αναζητήσω.

'thermal', 'base layer', ποιος ειναι ο καταλληλότερος όρος για να αναζητησω;

Base ή first layer ψάξε. Δεν είναι πάντως για αυτό που τα θες και δεν θα σε βοηθήσουν. Ο σχεδιασμός τους είναι για άσκηση και εκεί βλέπεις διαφορά, μην περιμένεις να σε ζεστάνουν ενώ κάθεσαι

Δημοσ.

Base ή first layer ψάξε. Δεν είναι πάντως για αυτό που τα θες και δεν θα σε βοηθήσουν. Ο σχεδιασμός τους είναι για άσκηση και εκεί βλέπεις διαφορά, μην περιμένεις να σε ζεστάνουν ενώ κάθεσαι

Αρα τα ισοθερμικα ειναι κυριως για αθλητικη χρηση;

Σε 'ακινησία' θα προσφερει στο σωμα την ιδια θερμοτητα με το απλο βαμβακερο εσωτερικο μπλουζάκι;

Πχ δηλαδη για στρατό οταν φυλας σκοπια την νυχτα, ακινητος(λιγο περα-δωθε δεν νομιζω ειναι 'κινηση'), δεν βοηθουν; Καλυτερα εσωτερικη μαλλινη λεπτη μπλουζα, για 'ακινητες' καταστασεις;

Δημοσ.

Διάβασε αυτά που ειπώθηκαν πριν και θα είσια μια χαρά.

Τα διαβασα, δεν ειναι και μεγαλο το νημα, 3 σελιδες ειναι, αλλα ως 'αρχαριος' στο θεμα, δεν μπορεσα να καταληξω αν θα με βοηθησεις η αγορα ισοθερμικης εσωτ.μπλουζας για τη δουλεια γραφειου...

Δημοσ.

Ειπώθηκε προηγουμένως. Δεν θα σε βοηθήσει. Δεν είναι για να ζεσταίνεσαι. Είναι για να διώχνει τον ιδρώτα όταν αθλείσαι. Ψάξε για μακρυμάνικα εσώρουχα.

• 3 χρόνια αργότερα...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ψαχνω ισοθερμικα ρουχα για να φοραω first layer. Κυριως για security σκοπιες σε εξωτερικους χωρους. Το θελω για το κρυο. Κυριως θα ειμαι στασιμος. Υπαρχει κατι καλο ή οχι; Εννοειται απο πανω φοραω fleece και μπουφαν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ψαχνω ισοθερμικα ρουχα για να φοραω first layer. Κυριως για security σκοπιες σε εξωτερικους χωρους. Το θελω για το κρυο. Κυριως θα ειμαι στασιμος. Υπαρχει κατι καλο ή οχι; Εννοειται απο πανω φοραω fleece και μπουφαν.

Lidl

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Για την χρήση που θες σε καλύπτουν και τα "απλά" ισοθερμικά όπως πχ τα mckinley με περίπου 20€ ανα τεμάχιο. Δεν θες κάτι εξεζητημένο, εκτός αν μιλάμε για εξωτερικό χώρο που είσαι εντελώς εκτεθειμένος σε  ακραίες συνθήκες. Σε ποιες περιοχές εργάζεσαι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...