zinas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 εσώρουχο δεν πρόκειται να κάνει τη δουλειά που θέλεις γιατί δεν θα ταν υγειηνό οπότε δεν βγαίνει κάτι τέτοιοαυτό που θα σε βόλευε θα ταν ένα συνθετικό στενό μπλουζάκι σαν φανέλα κλειστό, χωρίς πόρους, δλδ κάποιο υλικό που 'να μην αναπνέει', πάνω από λεπτό εσώρουχο αυτό θα διατηρεί τη θερμοκρασία όπως τα γάντια latex που κάνουν τα χέρια να ιδρώνουν μετά από λίγο έχω ένα παλιό μπλουζάκι που είναι σαν αδιάβροχο υλικό και όταν το φοράω έχει πολύ μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία γιατί ο κορμός δεν ψύχεται το φοράς πάνω από ένα λεπτό εσώρουχο για να μην έχεις προβλήματα στο δέρμα όμως κάτι επίσης αποδοτικό θα ταν να εστιάσεις σε συγκεκριμένα σημεία που επηρεάζουν πιο πολύ την αίσθηση της θερμοκρασίας όπως πχ τα πόδια βάζοντας πιο ζεστές κάλτσες τώρα αν μας έλεγες και τι φοράς περίπου στη δουλειά θα βοηθούσε, πχ αν ήσουν μηχανικός και θέλεις να φοράς σακάκια πιθανόν να μην ξέρεις ότι υπάρχουν και πολύ χοντρά σακάκια Συγνώμη φίλε μου, αλλά νομίζω ότι κάνεις λάθος. Το να προτείνεις σε κάποιον να φοράει ρούχα που προκαλούν ιδρώτα και δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνέει είναι ότι χειρότερο, ειδικά όταν η τεχνολογία στα ρούχα έχει προχωρήσει τόσο. Γενικά νομίζω ότι ο Fidelio τα λέει πολυ σωστά, συμφωνώ απόλυτα. @Luxx Κάνει τόσο κρύο εκεί που δουλεύεις που με ένα ισοθερμικό μπλουζάκι από μέσα κρυώνεις? Επειδή ή θα δουλεύεις έξω, οπότε θα υπάρχει κίνηση, ή θα δουλεύεις σε γραφείο οπότε δεν θα έχει τόσο κρυο, μου φαίνεται περίεργο
oneofthem Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Συγνώμη φίλε μου, αλλά νομίζω ότι κάνεις λάθος. Το να προτείνεις σε κάποιον να φοράει ρούχα που προκαλούν ιδρώτα και δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνέει είναι ότι χειρότερο, ειδικά όταν η τεχνολογία στα ρούχα έχει προχωρήσει τόσο.φίλε μου δεν μπορεί από τη μία να ζητάει ρούχα πιο ζεστά για να μην κρυώνει έξω και από την άλλη να ιδρώνειεπίσης ο ιδρώτας αναφέρθηκε για τα γάντια latex, μην μπερδεύεσαι δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια μπλούζα απλά εξήγησα πως θα λειτουργεί μια κλειστή μπλούζα όχι ότι θα είναι σαν τα γάντια ... πέραν αυτού το πρόβλημα με αυτά τα ρούχα δημιουργείται όταν τα φοράς πρώτα και έρχονται σε επαφή με το δέρμα για αυτό το λόγο έγραψα ότι πρέπει να φορέσει εσώρουχο από μέσα, με το εσώρουχο πρώτο δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα
Teaser Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Τελικά το ισοθερμικό φοριέται για να κρατά ζεστό το σώμα ή για να διώχνει τον ιδρώτα?
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ζεστο αν βρισκεσαι σε κινηση. Αν εισαι στασιμος, ελαχιστα πραματα. Και σε κραταει ξηρο.
talos_2002 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ που είμαι κρυουλιάρης και πετσί και κόκαλο, σε σημείο να φοράω ζακέτα στο σπίτι όταν έχει 20 βαθμούς μέσα, ενώ όταν βγαίνω έξω φοράω επιπλέον μια λεπτή μπλούζα (συνολικά 3 μπλούζες), τί πρέπει να πάρω τώρα που θα πάω φαντάρος; Μου λένε για ισοθερμικό, αλλά αμφιβάλλω ότι αυτό χρειάζομαι αφού διάβασα τα παραπάνω.
beatshooter Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Κανα λινκ για ισοθερμικα ολοσωμα φανελακια?
tzotzo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 προσφατα ειδα κατι ισοθερμικες σκελεες τις helios στο πρατηριο τους πισω απο τα ikea στον κηφισσο.20 ευρω η μια ισως να εχει αυτο που ψαχνεις?
jakebara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 γεια σας παιδια!! 8ελω να αγορασω εσωθερμικα ρουχα για να φοραω στην δουλεια μου (ειμαι ηλεκτρολογος αυτοκινιτων) και επισης οταν τρεχω στο βουνο ( κανω enduro ) ποια κατα την γνωμη σας πιστευετε 8α μου ηταν καταλληλα??????? (δεν με απασχολει και πολυ η τιμη ). thanks
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 εγώ πάντως εδώ και 10 χρόνια που δοκίμασα τα M&S ισοθερμικά, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτά με κράτησαν ζεστή και απ΄τη σκωτία μέχρι τη ρόδο και ούτε ίδρωσα ποτέ, ούτε τίποτα.
De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εγώ που είμαι κρυουλιάρης και πετσί και κόκαλο, σε σημείο να φοράω ζακέτα στο σπίτι όταν έχει 20 βαθμούς μέσα, ενώ όταν βγαίνω έξω φοράω επιπλέον μια λεπτή μπλούζα (συνολικά 3 μπλούζες), τί πρέπει να πάρω τώρα που θα πάω φαντάρος; Μου λένε για ισοθερμικό, αλλά αμφιβάλλω ότι αυτό χρειάζομαι αφού διάβασα τα παραπάνω. Να ξεσυνηθίσεις τη ζέστη σιγά-σιγά . Πχ μη καις τη θέρμανση στο φούλ στο σπίτι.
LILITH1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα. ο γιος μου ειναι 3 ετων απο μικρος ιδρυωνει υπερβολικα δηλαδη στο 10λεπτο ακομη και μεσα στο σπιτι υδρωνει τοσο που η μπλουζα του ειναι μουσκεμα και τα μαλλια του λες και τον εβγαλα τωρα απο το μπανιο. σταζει το παιδι!!! σκεφτομαι να του αγορασω ισοθερμικο. καλα θα κανω και τι ισοθερμικο να αγορασω ευχαριστω εκ των προτερων
therock Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλα φανταζομαι θα ναι σβουρα για να κινειται τοσο πολυ. Αλλα και 3 ετων ακομα ειναι φυσιολογικο να ιδρωνει τοσο πολυ? Εν τω μεταξυ ειδα τα πρωτα ποστ του τοπικ, πριν δω οτι ειναι του 2009, και λεω ρε μας τρολλαρει ο αλλος, εδω ειμαστε ακομα με κοντομανικα μεσα Νεμβριου και ο αλλος με ισοθερμικο HH Και λεει οτι ξεπαγιαζει. Αμεσως κοιταξω να δω ημερομηνια και ειδα 2009 οτι ανοιξε και το μυστηριο λυθηκε.
apostolos2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Απλά αν θέλεις να κυκλοφορησεις (να χαζεψεις την πόλη πχ) σε μια πόλη με -5 βαθμούς, χρειάζεσαι ισοθερμικο? Ένα καλό ντύσιμο ενός Έλληνα, δεν είναι αρκετό για -5 βαθμούς? Ευχαριστώ
kostaskalamatas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 UNDER ARMOR!!!! δοκιμασα αυτη τη μαρκα και δεν την αλλαζω με τιποτα!!! (ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα αξιζει) under lay απο αυτη τη μαρκα, αντιανεμικο απο πανω και ενα σκουφακι!! οσο πιο πολυ δραστηριος εισαι τοσο πιο ανετος εισαι στο κρυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα