Προς το περιεχόμενο

Μεταξύ 3 laptop. Γνώμες;

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Πρόκειται να αγοράσω ένα από τα παρακάτω μοντέλα, και απόλυτη προϋπόθεση για την αγορά τους είναι η ύπαρξη αριθμητικού πληκτρολογίου στα δεξιά. Επίσης, με ενδιαφέρει η αξιοπιστία της εταιρείας και το σέρβις, καθώς θα το χρησιμοποιώ επαγγελματικά, και τέλος η κατανάλωση ρεύματος (είναι ένας από τους λόγους που αποσύρουμε τα desktop).

Το μηχάνημα που θα αγοράσω, θα δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα και θα το χρησιμοποιώ και ως desktop replacement, μαζί με το LG P1 Express Dual (Core Duo) που έχω και έχει βγει πραγματικά σκυλί. Δουλεύει καθημερινά 12-14 ώρες την ημέρα και το βράδυ μπαίνει σε αναμονή. Ούτε θερμοκρασίες, ούτε τίποτα. Θέλω λοιπόν κάτι παρόμοιο.

Οι επιλογές μου είναι οι εξής:

http://www.skroutz.gr/s/92607/Toshiba-L500-126.html

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0430145&catid=010200

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L500-13T.htm

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, θα ήθελα τη γνώμη σας, αφού σας πω ότι παίζω και Flight Simulator με full addons (όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν τι εννοώ) και γενικά παιχνίδια, και θέλω στα συγκεκριμένα λάπτοπ να παίζω ικανοποιητικά.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

απο αυτα τα τρια αποψη μου ειναι να παρεις το toshiba l500

το fs θα σου το τρεχει αρκετα καλα ειδικα το fs9, και με αρκετα addons, πιστευω αν δεν πιανεις θα αγγιζεις τα 30fps

Δημοσ.
απο αυτα τα τρια αποψη μου ειναι να παρεις το toshiba l500

το fs θα σου το τρεχει αρκετα καλα ειδικα το fs9, και με αρκετα addons, πιστευω αν δεν πιανεις θα αγγιζεις τα 30fps

Παίζω το τελευταίο FS. Φαντάζομαι εννοείς το L500 με την 1GB μνήμη. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όλα έχουν Vista. Τηλεφώνησα στην IDEAL και μου είπαν ότι στα μέσα του μήνα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μοντέλα με Win 7. Τα μέσα του μήνα πέρασαν, κι ακόμα τίποτα. Για να δούμε.

Δημοσ.
Παίζω το τελευταίο FS. Φαντάζομαι εννοείς το L500 με την 1GB μνήμη. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όλα έχουν Vista. Τηλεφώνησα στην IDEAL και μου είπαν ότι στα μέσα του μήνα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μοντέλα με Win 7. Τα μέσα του μήνα πέρασαν, κι ακόμα τίποτα. Για να δούμε.

ναι αυτο εννοω

αν δεν εχεις αγορασμενα αρκετα addons για το fs θα σου προτεινα να ασχοληθεις με το fs2004 και οχι με το fsx. Αμα ψαχτεις λιγο θα δεις οτι εχω δικαιο, ποσο μαλλον οταν θα το παιζεις σε αυτο το laptop

Δημοσ.
ναι αυτο εννοω

αν δεν εχεις αγορασμενα αρκετα addons για το fs θα σου προτεινα να ασχοληθεις με το fs2004 και οχι με το fsx. Αμα ψαχτεις λιγο θα δεις οτι εχω δικαιο, ποσο μαλλον οταν θα το παιζεις σε αυτο το laptop

Το θέμα είναι ότι έχω τα περισσότερα αγορασμένα. Θα δείξει. Να είσαι καλά.

Δημοσ.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όλα έχουν Vista. Τηλεφώνησα στην IDEAL και μου είπαν ότι στα μέσα του μήνα θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μοντέλα με Win 7. Τα μέσα του μήνα πέρασαν, κι ακόμα τίποτα. Για να δούμε.

Vista??? ακόμα; Πάντως έχε υπόψη σου (την είχα πατήσει και εγώ με τα XP σε Vista) αυτό που λένε οι περισσότεροι ως δωρεάν αναβάθμιση δεν περιλαμβάνει τα μεταφορικά. Τότε είχα πληρώσει τη δωρεάν αναβάθμιση από XP σε Vista (home) 20 ευρώ. (το dvd είχε έρθει από το Ισραήλ).

Δεν τους ρωτάς να το διευκρινίσεις; Το HP δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τα Toshiba από πλευράς ποιότητας κατασκευής σίγουρα αλλά από πλευράς value for money σε επίπεδο χαρακτηριστικών παίρνεις περισσότερα.

Δημοσ.
Vista??? ακόμα; Πάντως έχε υπόψη σου (την είχα πατήσει και εγώ με τα XP σε Vista) αυτό που λένε οι περισσότεροι ως δωρεάν αναβάθμιση δεν περιλαμβάνει τα μεταφορικά. Τότε είχα πληρώσει τη δωρεάν αναβάθμιση από XP σε Vista (home) 20 ευρώ. (το dvd είχε έρθει από το Ισραήλ).

Δεν τους ρωτάς να το διευκρινίσεις; Το HP δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τα Toshiba από πλευράς ποιότητας κατασκευής σίγουρα αλλά από πλευράς value for money σε επίπεδο χαρακτηριστικών παίρνεις περισσότερα.

Ναι. Το ΗΡ το απέρριψα ήδη, λόγω 1 χρόνου εγγύησης. Θα πάρω το Toshiba με την κάρτα γραφικών του 1GB. Μου είπαν ότι θα χρεωθώ μόνο τα μεταφορικά για τα 7άρια (νομίζω μου είπε 30-35 ευρώ). Πάντως, δεν δικαιούνται όλοι οι υπολογιστές αναβάθμιση σε 7. Το Compaq που πήραμε πρίν από 10 μέρες έχει Vista Basic, και μας είπαν ότι δεν δικαιούμαστε αναβάθμιση. Εντάξει, δεν καίγομαι κιόλας, γιατί χρησιμοποιώ Ubuntu για το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου. Εν τω μεταξύ το DVD των Vista του Compaq είναι τόσο πειραγμένο που δεν σου επιτρέπει να αλλάξεις ούτε τα partitions. Στην ουσία σου επιτρέπει μόνο επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...