omicr0n Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Εδώ και 2 μήνες έχω αγοράσει το Plextor 40x12x40A. Αρκετές φορές όμως έχω χάσει δισκάκια από write errors που συμβαίνουν κυρίως όταν πάω να γράψω σε CD ταινίες (DivX). Αν τη ταχύτητα τη βάλω από 40x (max) σε 20x τότε τα CD δεν καταστρέφονται αλλά γράφονται επιτυχώς. Υποψιάζομαι ότι φταίει ο υπολογιστής ο οποίος είναι αρκετά παλιός (PIII 733 MHz, 384 MB RAM, HD WD 7200 rpm). Η χαμηλές του επιδόσεις πιστεύω πως δεν είναι ικανές να γεμίσουν έγκαιρα το buffer με αποτέλεσμα το Plextor να πάει να γράψει χωρίς το buffer να έχει δεδομένα. Αλλά και πάλι η Plextor υποστηρίζει ότι έχει τεχνολογία burn proof. Δεν μπορώ με λίγα λόγια να βρώ τι φταίει, ο υπολογιστής, το software (Nero) ή το Plextor έτσι ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα... Υ.Γ. Write errors θα δικαιολογούσα αν έκανα CD copy αλλά εδώ πάω να γράψω ένα DivX από τον σκληρό σε CD...
Petza Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Tsekare to DMA sou , bale tous teleftaious ASPI drivers To cdr na einai Master
BrwmogazoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote omicr0n:</font><hr> Εδώ και 2 μήνες έχω αγοράσει το Plextor 40x12x40A. Αρκετές φορές όμως έχω χάσει δισκάκια από write errors που συμβαίνουν κυρίως όταν πάω να γράψω σε CD ταινίες (DivX). Αν τη ταχύτητα τη βάλω από 40x (max) σε 20x τότε τα CD δεν καταστρέφονται αλλά γράφονται επιτυχώς. Υποψιάζομαι ότι φταίει ο υπολογιστής ο οποίος είναι αρκετά παλιός (PIII 733 MHz, 384 MB RAM, HD WD 7200 rpm). Η χαμηλές του επιδόσεις πιστεύω πως δεν είναι ικανές να γεμίσουν έγκαιρα το buffer με αποτέλεσμα το Plextor να πάει να γράψει χωρίς το buffer να έχει δεδομένα. Αλλά και πάλι η Plextor υποστηρίζει ότι έχει τεχνολογία burn proof. Δεν μπορώ με λίγα λόγια να βρώ τι φταίει, ο υπολογιστής, το software (Nero) ή το Plextor έτσι ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα... Υ.Γ. Write errors θα δικαιολογούσα αν έκανα CD copy αλλά εδώ πάω να γράψω ένα DivX από τον σκληρό σε CD... <hr /></blockquote> OOOOOOOOOOOPAAAAAAAAAAAAAA.... Write errors apo to NERO etrwga stin mapa kai egw...kai itan pou to Plextory DEN goustarize ta media...etsy sta kala ka8oumena ta ekaige...oute buffer underun oute tipota... Gia tseckare to...Verbatim DEN mou egrafe oute me sfaires pantws...
telikiasmenos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Dokimase me Mitsui pou einai anagnwrismena apo thn plextor. Opws episis kai ta Taiyo Yuden.
Gabriel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Kαι εγώ δεν πιστεύω οτι φταίει η ταχύτητα του επεξεργαστή σου. Δοκίμασε άλλα media και δες το DMA σου!
madsc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Τα γκάζια σου είναι μια χαρά, δοκιμασμένο σε celleron 633 με 128 ram & hd στις 5200 (με το ίδιο cd-r). Verbatim είναι αυτά που γράφω συνήθως. sc
omicr0n Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Ποιό DMA ρε παιδιά; Παλιά είχε επιλογή σε κάθε συσκευή που ήταν οδηγός να ενεργοποιείς DMA. Τώρα δεν υπάρχει (XP). Έκανα και update το firmware μπας και διορθωθεί το πρόβλημα.
zaxoys Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Πήγαινε στο system properties - Device Manager και κοίτα στο : ΑΤΑ /ΙDE Controller πάτα properties στο primary /secondary ide channel αντίστοιχα και δες το dma να δεις τι παίζει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.