Προς το περιεχόμενο

moviexplayer

ilona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω "free" το moviexplayer (εστ και το trial)? εχω φαει ολο το ιντερνετ!!! θελω να δω μια ταινια αλλα δεν παιζει ουτε με το gom player ουτε με το windows media player!!! λεει οτι πρεπει να παρω το moviexplayer για να παιξει!!! θα σκασω!!!:cry::mad:

Δημοσ.
ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω "free" το moviexplayer (εστ και το trial)? εχω φαει ολο το ιντερνετ!!! θελω να δω μια ταινια αλλα δεν παιζει ουτε με το gom player ουτε με το windows media player!!! λεει οτι πρεπει να παρω το moviexplayer για να παιξει!!! θα σκασω!!!:cry::mad:

Τι το ειδικό έχει αυτή η ταινία και δεν παίζει με άλλο player αλλά μόνο με moviexplayer; Μήπως είναι θέμα kodec; Δοκίμασες με VLC; Δοκίμασες με MEdia Player Classic μέσα από το k-lite codec;

Δημοσ.

ναι... ΕΙΝΑΙ 8εμα kodec!!! και οχι δεν δοκιμασα με τπτ απο αυτα που λεσ... τι ειναι το k-lite codec? ειναι free?

Δημοσ.

Ότι σου έγραψα είναι open source (δηλαδή free) και λειτουργεί άψογα. Αφού είναι θέμα codec, δοκίμασε πρώτα το vlc (εγκατάσταση από ΕΔΩ) και αν έχει ακόμα πρόβλημα κατέβασε το k-lite Full (από ΕΔΩ) και χρησιμοποίησε τον MediaPlayerClassic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...