outlaw star Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα σε όλους..θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να γίνει η αναπαραγωγή των εν λόγω ταινιών μέσω της vga ώστε να μη φορτώνεται η cpu...είναι κάποια ρύθμιση μέσω catalyst ή κατεβάζω κάποιο πρόγραμμα απο την ati..ρωτάω γιατί είμαι άσχετος με το θέμα μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ..επίσης αν και offtopic αν θέλετε προτείνετέ μου και ένα καλό player για τη δουλειά ώστε να μην ανοίγω και άλλο θέμα..ευχαριστώ
nikos21aek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Για player mpc ή vlc.Και μόνο αυτούς. Αυτό που θέλεις το έψαχνα και εγώ αλλά τεμπέλιασα και δεν ασχολήθηκα περισσότερο.Δες αυτόν τον οδηγό μην τυχόν και σε βοηθήσει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 outlaw star, δεν εχεις ικανο επεξεργαστη για τα full HD? Βαλε το τελευταιο klite codec pack που υπαρχει. Εχουν βελτιωσει ΠΑΡΑ πολυ την DXVA αναπαραγωγη αρχειων, εμενα προσωπικα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι πλεον σχεδον ολα τα αρχεια ταινιων που εχω στο pc παιζουν με DXVA επιταχυνση. Θα το καταλαβεις οτι κι εσενα θα παιζουν με DXVA, οταν στο παραθυρο του Media Player Classic: Homecinema θα γραφει [DXVA]. PS: Κατα την εγκατασταση, μη ξεχασεις να τσεκαρεις τη DXVA επιταχυνση.
kritis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, μηπως γνωρίζεται κανένα αξιόλογο επιτραπέζιο DVD-Player BlueRay με δυνατότητα να παίζει Mp4 αρχεία απο USBSTICK;
nikos21aek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά ο οδηγός που πόσταρα παίζει με μια 4650 και ι7 μια HD ταινία 1080p με μηδενική χρήση της cpu.Προσπαθώ να το κάνω αλλά δεν βγάζω άκρη.Μήπως να το ψάξουμε λίγο μπας και τα καταφέρουμε;Δεν το επιχειρεί και κανένας άλλος μπας και βγάλουμε άκρη;
outlaw star Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 outlaw star, δεν εχεις ικανο επεξεργαστη για τα full HD? Βαλε το τελευταιο klite codec pack που υπαρχει. Εχουν βελτιωσει ΠΑΡΑ πολυ την DXVA αναπαραγωγη αρχειων, εμενα προσωπικα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι πλεον σχεδον ολα τα αρχεια ταινιων που εχω στο pc παιζουν με DXVA επιταχυνση. Θα το καταλαβεις οτι κι εσενα θα παιζουν με DXVA, οταν στο παραθυρο του Media Player Classic: Homecinema θα γραφει [DXVA]. PS: Κατα την εγκατασταση, μη ξεχασεις να τσεκαρεις τη DXVA επιταχυνση. όχι κομπλε απο cpu έναν e6850 στα 3,7 έχω...απλά το ψάχνω απο περιέργεια πιο πολύ...@nikos έριξα μια ματιά στον οδηγό,αλλά δεν βρήκα άκρη,θα κάτσω να το ψάξω το βράδυ γιατί τώρα είμαι στο γραφείο,αν και χλωμό το βλέπω να καταφέρουμε κάτι
nikos21aek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Κιόμως...Δες χρήση cpu-gpu σε 1080p βίντεο(και αρκετά βαρύ κιόλας).Αποκλείεται αν το καταφέρνει αυτός να μην γίνεται!
ahristos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ποιο είναι το πρόβλημα; Πάντα έτσι συμπεριφέρεται εμένα. Στο παρακάτω screenshot παίζει το Blu-Ray Terminator 2 (VC-1). Σε MKV που υπάρχουν στο δίκτυο συνήθως σε χαμηλό ρυθμό 4-6 Mbps έχει ακόμα μικρότερη χρήση επεξεργαστή. Ο επεξεργαστής είναι Phenom II στα 3.4GHz και η κάρτα HD4850.
nikos21aek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 To πρόβλημα είναι ότι σε εμάς χρησιμοποιεί πολύ επεξεργαστή και καθόλου κάρτα γραφικών. Fixed.Με τη βοήθεια του ahristos το έκανα.Απλά κετεβάζεις την πιο καινούρια έκδοση του mpc.Options,επιλέγεις EVR Custom pres.** μετά πας internal Filters και στη δεξιά στήλη πρέπει να είναι checkαρισμένα όσα έχουν δίπλα(DXVA),αν θες τα επιλέγεις και όλα.εγώ όλα τα επέλλεξα.Στο 1% δεν πέφτει αλλά μειώνεται απίστευτα η χρήση cpu και δουλεύει και η gpu.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Απλά κετεβάζεις την πιο καινούρια έκδοση του mpc. Να μη το χα πει κιολας...? Βαλε το τελευταιο klite codec pack που υπαρχει. Εχουν βελτιωσει ΠΑΡΑ πολυ την DXVA αναπαραγωγη αρχειων,
outlaw star Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 παίδες έστω και καθυστερημένα σας ευχαριστώ για τη βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.