Dimitris_il_mix Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εχω λογαριασμό paypal και έχω βάλει τα στοιχεία μιας προπληρωμένης κάρτας η οποία είναι στο όνομα μου ! Γίνεται να προσθέσω και την προπληρωμένη κάρτα ενός φίλου μου ?? Πειράζει δηλαδή που ο λογαριασμός του paypal έχει τα δικά μου στοιχεία και γω θα βάλω μια κάρτα που είναι στο όνομα κάποιου άλλου ? ? Αν γίνεται, σε περίπτωση αγοράς ποια κάρτα θα χρεωθεί ??? Επίσης δεν έχω καταλάβει πως γίνεται η διαδικασία!! Μεταφέρω όσα λεφτά θέλω απο την κάρτα μου στο PayPal και από αυτά κάνω αγορές ή απλά βάζω τα στοιχεία της κάρτας μου κ το paypal σε κάθε αγορά τραβάει κατ'ευθείαν απο την κάρτα ?? Μου λεει οτι "PayPal balance: €0.00 EUR " ! Πρέπει να έχω λεφτά στο balance για να κάνω αγορά ?? Αν ναι, πως βάζω ?? (Το μόνο που έχω κάνει στο paypal είναι οτι έχω βάλει τα στοιχεία της κάρτας μου !)
trolaios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μεταφέρω όσα λεφτά θέλω απο την κάρτα μου στο PayPal και από αυτά κάνω αγορές ή απλά βάζω τα στοιχεία της κάρτας μου κ το paypal σε κάθε αγορά τραβάει κατ'ευθείαν απο την κάρτα ?? Μου λεει οτι "PayPal balance: €0.00 EUR " ! Πρέπει να έχω λεφτά στο balance για να κάνω αγορά ?? Αν ναι, πως βάζω ?? (Το μόνο που έχω κάνει στο paypal είναι οτι έχω βάλει τα στοιχεία της κάρτας μου !) Tην στιγμή που θα πρέπει να πληρώσεις για την αγορά σου,σου τραβάει τα λεφτά απο την κάρτα.Δεν χρειάζεται να έχεις balance στον λογαριασμό σου,παρά μόνο λεφτά-υπόλοιπο-πιστωτικό όριο στην κάρτα σου.
vasilisga Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 για ποιον λογο να προσθεσεις καρτα φιλου σου στο λογ/μο του paypal σου?
~TeodoR~ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Φαντάζομαι θα μπορείς να την προσθέσεις από τη στιγμή που θα την επαληθεύσεις με τον 4ψήφιο κωδικό που σου στέλενι το PayPal, ασχετα αν δεν είναι στο όνομα σου. Από εκεί και πέρα μπορείς να επιλέξεις πια κάρτα θα είναι η βασική σου στο account του PayPal, απλά όταν θα θέλεις να κάνεις αγορά με την κάρτα του φίλου σου θα πρέπει να μπαίνεις manually και να την αλλάζεις στο account. Σε κάθε αγορά τραβάει αυτόματα το ποσό από την κάρτα. Δεν χρειάζεται να έχεις λεφτά μέσα στο account..
Notjim Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Να προσθέσεις καρτα φιλου σου μπορεις, απλα δεν μπορεις να κανεις συναλλαγες με αυτη, αρα αδικος κοπος. Γενικα πρεπει τα στοιχεια του paypal και τα στοιχεια της καρτας να ειναι ακριβως τα ιδια. Σχετικα για το πως θα κανεις αγορες ισχύει οτι ειπε ο trolaios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.