Προς το περιεχόμενο

Προσαρμογη πολυμηχανηματος canon MP160 στα windows7

ifestionas48

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι φιλοι προσφατα τοποθετησα τα windows7 και παρουσιαστηκε προβλημα στην συνδεση τους με το πολυμηχανημα MP160 canon που διαθετω.Ειναι σαν μην υπαρχει στον υπολογιστη,παρολο που ειναι εγκατεστημενο το cd του canon και οι απαραιτητοι drivers που κατεβασε ο τεχνικος για να κουμπωσει το μηχανημα με τα windows7.Aρχικα ενω δειχνει οτι συνδεεται, δεν μπορει να σκαναρει οπως με τα xp.Αναβουν μονιμα στην οθονη του πολυμηχανηματος το 5 και το Ε διαδοχικα και 3 φωτακια αριστερ τα πορτοκαλι ειναι το μεν πανω με το τριγωνικο σημα μονιμα αναμενο και τα αλλα 2 αναβοσβηνουν και με τα κουμπια δεν μπορω να δωσω καμμια εντολη για να αλλαξουν.Παραλληλα εν γεμισα πριν 2 μερες τα μελανακια(40 black και 41 color),μου βγαζει μηνυμα οτι το ακολουθο φυσιγγιο μελανης ΔΕΝ μπορει να αναγνωριστει και αφορα και το μαυρο και το εγχρωμο.Και μετα γραφει''Ηεκτυπωση δεν μπορει να εκτελεστει διοτι το φυσιγγιο μελανης ενδεχεται να μην εχει τοποθετηθει σωστα(τοποθετηθηκαν και τα 2 πολυ σωστα και να να ηθελα το αντιθετο,δεν γινεται),η' ναμην ειναι συμβατο με αυτον τον εκτυπωτη(2,3 φορες που τα γεμισα με τα xp δεν ειχα το παραμικρο προβλημα συμβατοτητας με τον εκτυπωτη)και συνεχιζει''Εγκαταστηστε το καταλληλο φυσιγγιο μελανης.Αν θελετε να ακυρωσετε την εκτυπωση,καντε κλικ στο ακυρωση εκτυπωσης.Εκτος του να αγορασω αλλον εκτυπωτη,υπαρχει τροπος να διορθωσουμε το προβλημα συνολικα ειτε απεγκαθιστωντας και επαναεγκαθιστωντας το πολυμηχανημα με τους προσαρμοσμενους στα windows7 drivers και που θα του βρω αυτους με δεδομενο οτι εχω το cd εγκαταστασης.Σας κουρασα,ζητω συγνωμη,αν μπορειτε να μου πειτε καποια ιδεα,ευπροσδεκτη.Θερμα σας ευχαριστω.:-):-)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

καταρχήν το πιο συνήθες λάθος που κάνουν όλοι είναι πρώτα συνδέουν τον εκτυπωτή στο PC και μετα βάζουν τους drivers . ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

Πρώτα drivers και μετά συνδέουμε τον εκτυπωτή. Οπότε αν έκανες αυτο το λάθος κάνε απεγκατάσταση software kai drivers και μετά κάνε αυτό που σου πα.Επίσης έλεγξε συμβατότητα των drivers σου με τα Windows 7

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου.ο εκτυπωτης,αν κρινω που δεν σκαναρει τιποτα,δεν επικοινωνει με τον υπολογιστη.Απλα οταν τον βαζω να σκαναρει μια τυχαια φωτογραφια π ου βαζω κατω απο το καλυμμα,αυτος μου σκαναρει μια φωτογραφια τυχαια και ιδια καθε φορα απο το διαδυκτιο.εχω το cd εγκαταστασης του 160MP canon.αν κανω απεγκατασταση και επανεγκατασταση του πολυμηχανηματος θα βοηθεισει πλεον με τα windows7 η' θα πρεπει να κατεβασω και να εγκαταστησω μαζι τους σχετικους συμβατους draviers απο εδω http://software.canon-europe.com/Images/logo.jpg Οταν εχω αποσυνδεδεμενο το πολυμηχανημα δεν μπορω να βαλω τους drivers.Ας πουμε οτι τον πηρα τωρα πως ξεκιναμε και τι κανουμε?Για να μη σε κουραζω με 2 κουβεντες,γιατι δεν ειναι μονο τα μελανακια ειναι οτι δεν σκαναρει κιολας.χιλια ευχαριστω.

Δημοσ.

Θα βρείς τους συμβατούς drivers . Πρώτα απεγκατέστησε τους παλιους και μετά βάλε τους drivers χωρίς να συνδέσεις των εκτυπωτή.όταν τελειώσει η εγκατάσταση ή όταν σου ζητήσει να τον συνδέσεις κάντο

Δημοσ.

Εβγαλα τους παλιους και εβαλα τους νεους drivers,χωρις συνδεση του μηχανηματος,εγινε επαννεκινηση,διαλεξα μη αυτοματα την θυρα usb,εβαλα νεο καλωδιο συνδεσης και επειδη σκεφτομαι να παρω 2 νεα καινουργια μελανακια 40 και 41 για τον εκτυπωτη mp160canon,εβαλα σε λειτουργια μονο το scanner,προσπαθησα να σκαναρω μια εξωτερικη αναλογικη φωτογραφια και μου βγαζει ΄΄ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΣΑΡΩΣΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.COD:2,114,0.Τι κανουμε απο δω και περα.ευχαριστω θερμα.:-):-)

Δημοσ.

Ναι ο λόγος είναι οτι ο εκτυπωτής σου ψάχνει για τα μελάνια γιαυτό είναι σε συντήρηση. Δοκίμασε αυθεντικά μελάνια ίσως καταφερεις να το δουλέψεις

To error code αυτό αναφέρετε στα μελάνια γιαυτο στο λέω και γω

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου για την ανταποκριση.αλλα στην σελιδα που με παραπεμπεις υπαρχουν 70-80 λογισμικα,software,drivers και δεν ξερω ποια να κατεβασω για να χρησιμοποιησω,Εκανα πολλες ληψεις αλλα δεν εγινε τιποτα.Επισης θα ηθελα να μου πεις ,αν ξερεις,αν θα πρεπει, μαζι με αυτα που θα εκαταστησω απο την παραπανω σελιδα,να ξανα εγκαταστησω και το αρχικο cd του MP160 canon,που ειχα βαλει επι xp.Θερμες ευχαριστιες.Επισης αν χρειζεται να κατεβασω και ποιους drivers και για το scanner που ειναι μερος του πολυμηχανηματος.:-):-)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ για ολα.Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Οι drivers ειναι κοινοι και για το εκτυπωτικο και για το σαρωτικο μερος του πολυμηχανηματος?:-):-)μαλλον πατω στο operating system,εκει που λεει πολυμηχανημα.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και στην εκτυπωση-φωτοτυπια,αλλα και στο σκαναρισμα και δουλευει κανονικα.Τα εχει αυτα τα προβληματα η canon με τα μελανακια.Μολισ προμηθευτικα original το προβλημα λυθηκε και σε σχεση με τους drivers.Xιλια ευχαριστω για την υπομονη σου.:-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...