Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο PC γνώμες - προτάσεις

ggQQbb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αλλάξω PC και θέλω τις γνώμες σας.

Να αναφέρω ότι Οθόνη και τροφοδοτικό (650άρι) υπάρχουν καθώς και πληκτρολόγιο ποντίκι. Το pc προορίζεται για ταινίες / surfing και από παιχνίδια μερικά και καλά.Όχι δοκιμάζω τα πάντα και σε 2 μερες uninstall και παμε στο επόμενο. Δλδ να παίζω κανα ΑΙΟΝ καμια Dota και κανένα καινούργιο όταν κάποιο μου κάνει εντύπωση.

Όσο για το κουτί που διάλεξα, το επέλεξα λόγω χώρου, εκει που το έχω είναι στανταρ οι διαστάσεις και δεν μπορώ να ξεφύγω από τα 42cm ύψος

Να μην ξεφύγει πάνω απο 750ευρώ

Ευχαριστώ για τον χρόνος

Έχω κάνει 2 συνθέσεις μια Amd και μια με Intel

thumb_3932f25c.jpg

thumb_27a748a8.jpg

Δημοσ.

Δεν έβαλα την 5850 γιατί ξεφεύγει λίγο και νομίζω ότι με την 5770 δεν θα έχω πρόβλημα.Στα ίδια λεφτά είναι και 4890 και δεν ξέρω πια απο τις 2 να διαλέξω

Σε διάφορα benchmark βλέπω την 4890 πιο δυνατή από την 5770

Crysis%20No%20AA.png

Far%20Cry%202%20No%20AA.png

Όσο για τον σκληρό δίσκο τον WD γιατί τον απορρίπτεται ? Τον επέλεξα γιατι είδα ότι είναι ο μοναδικός με 32 MB buffer

Δημοσ.

Μα είναι ταχύτερη η 4890 της 5770, αφού η τελευταία είναι στα επίπεδα μιας 4870.

Απλά η 4890 είναι DX10.1 ενώ η 5770 DX11. Επίσης η 5770 έχει πολύ μικρότερη κατανάλωση.

Μια χαρά είναι ο WD που παρέθεσες, απλά ο F3 έχει ένα platter, κάτι που είναι σημαντικότερο απ' το buffer size.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...