Kleos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ρε ΚΛΕΟ ημαρτος που να επερνες και καμια καλη καρταμονο ντουντουκα δεν εχεις παρει να το φωναζεις στην γειτονια!!!! ναι πειρα την 5770 η καλυτερη καρτα της αγωρας παιζεις ολα τα παιχνιδια στα φουλ σε αναλυση 1920χ1200 16xssa το crysis στα 59 για λιγο και εφτανε τα 60 πισω στο θεμα μας παρε την 5850 για να σε βγαλει για 2 χρονια(αμα τα καταφερει και αυτη) γιατι η 5770 για 2 μηνες θα σε κρατισει στα game ΥΓ σου το λεω αυτο γιατι εχω την gtx 260 216sp με λιγο oc15% (που η απλη ειναι καλυτερη απο την 5770 φαντασου με oc)και δεν τραβαει και πολυ στα τελευταια game και θα παω σε 5850-5870 ΥΓ2 αν θες ομως να τα εχεις σε ολα καλα και με aa Εσυ με προκαλεις να υποστηριξω την καρτα μου δε βγαινω μονος να το φωναζω στο φορουμ Καλυτερη απο την 5770 για την οθονη που εχω δε θα μπορουσα να παρω..θα ημουν βλακας αν εδινα 250 ευρω για 5850 ή 300+ για 5870(ενω σε 1 χρονο θα εχουν βγει πολυ καλυτερες) μονο και μονο για να κερδισω 10-20 FPS παραπανω σε 5-10 παιχνιδια που 99% δε θα παιξω ποτε μου απο τη στιγμη που και με τη 5770 οτι παιχνιδι εχω παιξει το εχω παιξει στο φουλ και ποτε δε με εχει δυσαρεστησει(για να μη μιλησω για το ποσο αθορυβη ειναι και το ποσο λιγο καταναλωνει) πω τι θα τον κρατησει 2 μηνες ρε φιλε......νομιζεις οτι ολα τα παιχνιδια που βγαινουν εχουν μεγαλες απαιτησεις???υπαρχουν παιχνιδια του 2006 που εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις απο παιχνιδια του 2009 και το αντιστροφο δε σημαινει οτι οσο νεοτερο ειναι ενα παιχνιδι ειναι σιγουρο πως θα εχει τεραστιες απαιτησεις..στατιστικα απο τα 20 παιχνιδια που βγαινουν το πολυ 4-5 ειναι αυτα που για να τα παιξεις θες αναβαθμιση καρτας..αυτο βλεπω εγω.. ...Και κατι αλλο εχεις τσεκαρει καθολου τα σημερινα παιχνιδια τι requirements εχουν?? εδω η καρτα που ειχα παρει πριν 3+ χρονια μία Nvidia ουτε καν θυμαμαι μοντελο νομιζω 7600 είχει 256ΜΒ μνημη και τα παιχνιδια του σημερα τα περισσοτερα βλεπω στα requirements(στα recommended κιολας οχι στα minimum) να ζητανε για να παιξουν 256 έως 513 ΜΒ(δηλαδη 3 χρονια μετα τα παιχνιδια του σημερα απαιτουν 256-512MB οσο πανω κατω ειχε η καρτα που ειχα πριν 3 χρονια)...και εσυ μου λες με καρτα που εχει βγει 2 μηνες τωρα(10 σεπτεμβρη δεν κυκολοφορησαν?) αν δεν κανω λαθος θα του κρατησει για 2 μηνες??ΕΛΕΟΣ YΓ : κατι ασχετο πως ειναι δυνατον να ειναι η καρτα σου καλυτερη απο την 5770 απο τη στιγμη που μονος σου λες πως δεν σε καλυπτει ενω αντιθετα εμενα δε με εχει απογοητευσει ποτε..
sozz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γιατι εγω δεν παιζω τα παιχνδια σαν το wow αλλα παιχνιδια που θελουνε πολυ επεξεργαστικη δυναμη που με την καρτα σου ουτε στα ονειρα σου δεν θα τα δεις στα φουλ.και θελω να τα παιζω στα φουλ με aa που εσυ καν δεν ξερεις τι ειναι(διαβασε λιγο τα ποστ του αιλουρου κατι θα μαθεις επειδη εσυ παιζεις μονο το wow που και με μια 4850 τα παιζεις τελεια(οχι φουλ) δεν σημαινει οτι ολη παιζουνε μονο αυτο το game αλλα παιζουμε και αλλα παιχνιδια που η 5770 δεν μπορει να τα σηκωσει στα φουλ. εγω το crysis το ειχα τερματισει με μια 7600gs αλλα δεν το ευχαριστηθηκα οσο οταν ειχα παρει την 8800gts και εχει μεγαλη διαφορα να κερδισεις 10 fps απο τα 20-30 απο οτι απο τα 140-150 και δεν κερδιζεις μονο fps με την 5850 απλως κερδιζεις καλυτερα γραφικα γιατι μερικες επιλογες που εχεις κατεβασει με την 5850 θα τις ανεβασεις με την 5870 θα παρεις και λιγα fps παραπανω και με την 5970 θα βαλεις και ssaa ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:27 ---------- YΓ : κατι ασχετο πως ειναι δυνατον να ειναι η καρτα σου καλυτερη απο την 5770 απο τη στιγμη που μονος σου λες πως δεν σε καλυπτει ενω αντιθετα εμενα δε με εχει απογοητευσει ποτε.. παρε και εσυ αυτην που εχω να δεις πως ειναι καλυτερη
moldovan20 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ..θα ημουν βλακας αν εδινα 250 ευρω για 5850 ή 300+ για 5870(ενω σε 1 χρονο θα εχουν βγει πολυ καλυτερες) μονο και μονο για να κερδισω 10-20 FPS παραπανω σε 5-10 παιχνιδια που 99% δε θα παιξω ποτε μου απο τη στιγμη που και με τη 5770 οτι παιχνιδι εχω παιξει το εχω παιξει στο φουλ και ποτε δε με εχει δυσαρεστησει(για να μη μιλησω για το ποσο αθορυβη ειναι και το ποσο λιγο καταναλωνει) Θα μας εξηγησεις και το λογο του 950 στα 500 € ?
sozz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Θα μας εξηγησεις και το λογο του 950 στα 500 € ? απλως προσπαθει να βρει τροπους να γλυκανεις τα λεφτα που εδωσε για την καρτα του
--Shady-- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 εδω η καρτα που ειχα παρει πριν 3+ χρονια μία Nvidia ουτε καν θυμαμαι μοντελο νομιζω 7600 είχει 256ΜΒ μνημη και τα παιχνιδια του σημερα τα περισσοτερα βλεπω στα requirements(στα recommended κιολας οχι στα minimum) να ζητανε για να παιξουν 256 έως 513 ΜΒ(δηλαδη 3 χρονια μετα τα παιχνιδια του σημερα απαιτουν 256-512MB οσο πανω κατω ειχε η καρτα που ειχα πριν 3 χρονια). Shoot him in the face please!!
moldovan20 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ως τώρα παιδιά. Απλά μου δημιουργήθηκε και μια άλλη απορία το dual channel στις μνήμες τι είναι?? Δλδ αν βάλω 4 DIMM στα 4 socket που έχει η μητρική πως θα λειτουργούν?? Πρέπει να είναι ίδια ακριβώς και τα 4? Περιμένω κι άλλες απαντήσεις στις αρωτήσεις και σχόλια για τη σύνθεση. Ήδη άλλαξα γνώμη για σκληρό και τροφοδοτικό. Αααα και κάτι ακόμα σε θέμα συμβατότητας θα είμαι οκ??? Αυτή τη στιγμή η σύνθεση έχει αλλάξει και είμαι σε αυτό το σταδιο στα 1000 euro περίπου χωρίς ποντίκι (έχω ένα καλό logitech) και οθόνη (θα πάρω από εξωτερικό). σημ. Η ψύκτρα ξέρω οτί δεν κάνει απλά τόσα περίπου θα δώσω για ψύκτρα. Το πλαίσιο δεν έχει ψύκτρες για i5 ???????????? Μπορεις να κοψεις 50-60 € απο τις μνημες αλλα 30€ απο τροφοδοτικο (το enermax 525W μια χαρα ειναι) και να πας σε 5850 . Επισης τα ηχεια τα ακουσα χτες σε μια φιλη μου και δε μου αρεσαν καθολου τωρα εξαρτατε βεβαια τη θελει να κανει ο καθενας .
Kleos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γιατι εγω δεν παιζω τα παιχνδια σαν το wow αλλα παιχνιδια που θελουνε πολυ επεξεργαστικη δυναμη που με την καρτα σου ουτε στα ονειρα σου δεν θα τα δεις στα φουλ.και θελω να τα παιζω στα φουλ με aa που εσυ καν δεν ξερεις τι ειναι(διαβασε λιγο τα ποστ του αιλουρου κατι θα μαθεις επειδη εσυ παιζεις μονο το wow που και με μια 4850 τα παιζεις τελεια(οχι φουλ) δεν σημαινει οτι ολη παιζουνε μονο αυτο το game αλλα παιζουμε και αλλα παιχνιδια που η 5770 δεν μπορει να τα σηκωσει στα φουλ. εγω το crysis το ειχα τερματισει με μια 7600gs αλλα δεν το ευχαριστηθηκα οσο οταν ειχα παρει την 8800gts και εχει μεγαλη διαφορα να κερδισεις 10 fps απο τα 20-30 απο οτι απο τα 140-150 και δεν κερδιζεις μονο fps με την 5850 απλως κερδιζεις καλυτερα γραφικα γιατι μερικες επιλογες που εχεις κατεβασει με την 5850 θα τις ανεβασεις με την 5870 θα παρεις και λιγα fps παραπανω και με την 5970 θα βαλεις και ssaa ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:27 ---------- παρε και εσυ αυτην που εχω να δεις πως ειναι καλυτερη WOW δεν παιζω..επαιζα....το WOW το ειχα φερει σαν παραδειγμα για να σου αποδειξω οτι αν παιρνεις ενα PC για παιχνιδια δε σημαινει πως θες οπωσδηποτε 5870/5850 γιατι μπορει με μία 4850 να εισαι ΟΚ γιατι δε παιζεις Crysis αλλα παιχνιδια οπως π.χ το WOW(εβαλα το π.χ οπως ειδες).. ...Παντως δεν εχεις καταλαβει κατι νομιζεις οτι πηρα 5770 επειδη δεν ειχα να παρω καλυτερη...λαθος..μπορουσα να παρω καλυτερη αλλα αυτη με καλυπτεi οποτε δεν ονειρευομαι παιχνιδια ΟΠΩΣ ΛΕΣ που η καρτα μου δεν μπορει να τα παιξει στο φουλ(πανω απο 20 δεν παιζει να ειναι αυτα τα παιχνιδια) γιατι πολυ απλα αυτα τα παιχνιδια δεν τα παιζω και το ηξερα πριν αγορασω την καρτα .....και οχι δεν κερδιζεις γραφικα FPS Κερδιζεις..με ολες τις καρτες μπορεις να βαλεις 1920χ1080 αναλυση στο Crysis απλα δεν μπορεις με ολες να εχεις πανω απο 30 FPS συνεχως...Παντως μία καρτα(η 5770 στην περιπτωση μας) που παιζει το Crysis σε 1920χ1080 με καποιες υποχωρησεις(στο medium)που δεν εχουν αντιληπτη διαφορα με τα MAX(στο ματι εννοω) δε τη λες καρτα που θα αντεξει για 2 μηνες ακομα σωστα?? Παρε εσυ αυτη που εχω εγω και δες ...αλλα και πες πως παιρνω εγω αυτη που εχεις εσυ πως θα διαπιστωσουμε αν ειναι καλυτερη αφου ετσι και αλλιως τα παιχνιδια που παιζω εγω τα παιζω ετσι και αλλιως στο ΜΑΧ με αυτη που εχω... ΥΓ: ηρεμηστε και λιγο με τα ΦΟΥΛ ΦΟΥΛ εχω βαρεθει να την ακουω αυτη τη λεξη για τα παιχνιδια και για το Crysis λες και αν εχεις μία μετρια καρτα και βαλεις το game στο 1920χ1080 με λιγες υποχωρησεις θα δεις τρελες διαφορες στο ματι...αχ ξεχασα θα φαινονται οι ακτινες του ηλιου μια σταλα πιο ωραιες(ειρωνία) λες και οταν παιζεις FPS μεσα στην ενταση που εχεις για να μη χασεις κοιτας τετοιες λεπτομερειες...
Kleos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Shoot him in the face please!! Πες μου τι λαθος ειπα..το να μιλας ετσι δειχνει αδυναμία οχι μαγκιά
sozz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Πες μου τι λαθος ειπα..το να μιλας ετσι δειχνει αδυναμία οχι μαγκιά δεν λες τιποτα κακο απλως μα τα εχεις πριξει με την καρτα γραφικων σου!!!!!!! σε καθε ποστ σου μας λες οτι η 5770 σε υπερκαλιπτει και οτι ειναι καλυτερη απο ολες τις αλλες και το 2 ειναι πως απο την πολυ αγαπη που τις εχεις νομιζεις οτι ειναι καλη σε ολα τα game
p4rasite Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ειρήνη ημίν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχήν. Αν μπορείτε απορρίπτοντας κάτι προτείνετε κάτι άλλο στη θέση αυτού (με κάποια επιχειρήματα) ώστε να το ψάξω λίγο παραπάνω. Τώρα επειδή την οθόνη θα την πάρω απ' έξω (Αγγλία) θέλω το πολύ σε καμιά βδομάδα να έχω καταλήξει σε μηχάνημα και να το έχω παραγγείλει. Και κάτι άλλο που δε θυμάμαι αν έχω αναφέρει θα το αγοράσω απο Πλαίσιο (λόγω γνωριμιών και καλύτερης τιμής που θα μου κάνουν) οπότε θα με βοηθούσε αν οι προτάσεις ήταν από το συγκεκριμένο κατάστημα. Υ.Γ. υπάρχει περίπτωση κάτι να είναι ασύμβατο με κάτι άλλο π.χ. μητρική με μνήμες και κάρτα οθόνης?? (την κάρτα οθόνης την επέλλεξα από άποψη τιμής-απόδοσης, τώρα αν πιστεύετε ότι η 5850 αξίζει τα λεφτά (από 150 στα 240) της και δεν είναι overpriced ακόμα σαν πιο καινούρια ok. Φυσικά ξέρω οτί σε 1,5-2 χρόνια σίγουρα θα έχω άλλη κάρτα οθόνης πάνω στο μηχάνημα (ίσως και κάποια άλλα parts). Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλες. Ήδη σκέφτομαι να αλλά ξω κάνα- δυο κομμάτια.
Kleos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 δεν λες τιποτα κακο απλως μα τα εχεις πριξει με την καρτα γραφικων σου!!!!!!!σε καθε ποστ σου μας λες οτι η 5770 σε υπερκαλιπτει και οτι ειναι καλυτερη απο ολες τις αλλες και το 2 ειναι πως απο την πολυ αγαπη που τις εχεις νομιζεις οτι ειναι καλη σε ολα τα game βασικα δε λεω αυτο αλλα τεσπα παντως δειξε μου πανω απο 20 παιχνιδια που δε μπορει η 5770 να παιξει στο φουλ...εγω δεν ειπα οτι ειναι καλη σε ολα τα GAME ..εγω ειπα πως παιζει ΣΤΟ ΦΟΥΛ ολα τα παιχνιδια που υπαρχουν εκτος απο λιγα οπως π.χ το Crysis το οποιο το παιζει σε 1920χ1200 με μερικες υποχωρησεις ομως ειναι οποιες ειναι μικρες και λιγο φαινονται στο ματι(δες youtube)
Tenshi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 βασικα δε λεω αυτο αλλα τεσπα παντως δειξε μου πανω απο 20 παιχνιδια που δε μπορει η 5770 να παιξει στο φουλ... λολ όμως... Δέν είναι πάνω απο 20 οι σοβαροί τίτλοι που βγήκαν την τελευταία 3ετία
Kleos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 λολ όμως...Δέν είναι πάνω απο 20 οι σοβαροί τίτλοι που βγήκαν την τελευταία 3ετία Αρα μονος σου το ειπες οτι δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια που η 5770 να μην τα παιζει στο φουλ...(προσωπικα πιστευω οτι ουτε 10 δεν ειναι) Παντως το ποσο καλο ειναι ενα παιχνιδι αυτο ειναι ενα αλλο θεμα...εδω μιλαμε για τα γραφικα...εξαλλου η σοβαροτητα οπως λες ενος παιχνιδιου δεν συμβαδιζει με τα γραφικα παντα..
sozz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 λιγο φενοντε στο ματι???χα0χ0αχα μην γραφεις χωρις να σκεφτεσαι σε παρακαλω!!!! πρωτος σε τετοια αναλυση με τιποτα δεν μπορεις να βαλεις τα shader στα very high(εδω εγω που εχω την gtx 260+15%oc και το βαζω και ποιανω 28 fps μεσο ορο σε 1680χ1050 θα τα καταφερεις εσυ σε με την 5770 και σε αναλυση 1920χ1080 οταν λεμε ομως φουλ ενοουμε και με aa δεν ειναι μονο τα κουτακια που βαζεις στο high παμε λοιπον 1 company of heroes dx10 2 men of war 3 crysis 4 crysis warhead 5 cod 6 6 empire total war 7 gta 4 8hawx dx10 9far cry 2 dx10 10 tropico 3 11 fsx dx10 αυτα τα 10 σου λεω πως δεν τα παιζεις στα φουλ(δεν μου ερχοντε αλλα στο μυαλο και αυτα εχω περασμενα τωρα στο pc μου και απο αυτα το company of heroes,crysis gta 4 men of war τα παιζεις ποιο κατω απο τα φουλ με 1xaa
p4rasite Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Από μητρική ποιά λέτε αξίζει περισσότερο από τις παρακάτω?? 1)http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asus-P7P55--M-s1156-P55-DDR3-90-MIBAW1-G0EAY0KZ.htm 2)http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P55-UD3-s1156-DDR3.htm 3)http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-P55-US3L-s1156-DDR3-P55-9MP55US3L.htm Μάλλον θα συνδυαστουν με : RAM:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-9-9-9-24.htm GPU: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5850-SVGA-PCI-Express-1GB-21162-00-50R.htm ή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-90-C3CH55-L0UAY00T.htm (δεν έχω αποφασίσει ακόμα) Υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας?? Ααα και κάτι άλλο αν θέλω 8gb RAM απλά ποσθέτω άλλες 2 ίδιες μνήμες? Υ.Γ. Φίλε moldovan20 έχεις να προτείνεις κάποια άλλα ηχεία κάτω απο 100 euro (ακόμα και 50 να κάνουν) για να ευχαριστιέμαι ταινίες κτλ. ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.