Irida91 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας! 1. Πώς μπορώ να αλλάξω το ασύρματο conn-x modem μου σε ενσύρματο? 2. Αν το κάνω αυτό, εξασφαλίζω κ το ότι δεν θα μπορεί κανείς να μου κλέψει δίκτυο, σωστά? 3. Πώς μπορώ να δω τον κωδικό μου? :lol: (το internet συνδέεται αυτόματα με την έναρξη του pc, γι' αυτό δεν ξέρω...)
isay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας! Γεια σου και σένα 1. Πώς μπορώ να αλλάξω το ασύρματο conn-x modem μου σε ενσύρματο? Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του router σου και απενεργοποιείς την ασύρματη σύνδεση (το wireless). Πως το κάνεις αυτό; Ρίξε μια ματιά στο manual. Αφου το απενεργοποιήσεις χρησιμοποίησε ενα καλώδιο για να έχεις πλέον ενσύρματη σύνδεση. 2. Αν το κάνω αυτό, εξασφαλίζω κ το ότι δεν θα μπορεί κανείς να μου κλέψει δίκτυο, σωστά? Αν εννοείς ασύρματα η απάντηση είναι ΝΑΙ. Εναλλακτικά θα μπορούσες πάλι να κρατήσεις την ασύρματη επικοινωνία και στο πρωτόκολλο ασφάλειας να έχεις WAP/WAP2 με ένα μακρύ και πολύ παράξενο κωδικό (πχ Aut0SE#nA1En2SPeri3rg0sKwd*kOs). Είναι αρκετά δύσκολο να σπάσει κάποιος WAP ασφάλεια 3. Πώς μπορώ να δω τον κωδικό μου? :lol: (το internet συνδέεται αυτόματα με την έναρξη του pc, γι' αυτό δεν ξέρω...) Ποιο κωδικό εννοείς; Του ασύρματου δικτύου;
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας! 1. Πώς μπορώ να αλλάξω το ασύρματο conn-x modem μου σε ενσύρματο? 2. Αν το κάνω αυτό, εξασφαλίζω κ το ότι δεν θα μπορεί κανείς να μου κλέψει δίκτυο, σωστά? 3. Πώς μπορώ να δω τον κωδικό μου? :lol: (το internet συνδέεται αυτόματα με την έναρξη του pc, γι' αυτό δεν ξέρω...) 1.αν βαλεις πανω καλωδιο δεν εισαι υποχρεωμενος να κλεισεις το ασυρματο δικτυο.απλα απο το υπαρχον pc σου ειτε βγαζεις την ασυρματη καρτα ειτε την απενεργοποιεις η απλα σβηνεις το δικτυο σου που παει και συνδεετται αυτοματα και παιζεις με καλωδιο.δεν ειναι υποχρεωτικο να το κλεισεις το ασυρματο για να παιξει το ενσυρματο.μπορουν να συνυπαρχουν.πχ ενα pc ασυρματο το δευτερο ενσυρματο.απλα κλειδωσε το 2.ναι κανεις δεν θα μπορει να μπει αφου δεν θα εχεις wireless.ουτε καν θα μπορει να δει τον ρουτερ σου.αλλα και αμα το κλειδωσεις με wpa/wpa2 ουτε παλι θα μπει κανενας αφου σχεδον δεν σπανε ειδικα το wpa2.και μην ακουσω οτι το wpa σπαει διοτι αν το σπανε 10 ατομα σιγουρα εχουν το δικο τους νετ και σιγουρα δεν θα μενουν κοντα του. 3.δυσκολο να το δεις οποτε η θα πρεπει να τον αλλαξεις διαμεσω του isp η να σου τον πουν.δυσκολο να κανεις τα αστερακια η τις τελειες να γινουν γραμματα για να δεις τι γραφει.αυτο για τον κωδικο του isp.αν λες για τον κωδικο του wireless ισως να μην τον βλεπεις αλλα απλα τον αλλαζεις.σε μερικα ρουτερ αμα κανεις save to configuration του ρουτερ πολλες φορες το password μεσα στο αρχειο που το ανοιγεις με notepad ειναι unecrypted.ετσι ειναι με το jetspeed 520 τουλαχιστον παλια .σε αλλα ρουτερ δυσκολο να το δεις παντως.και στο 520 με αλλο firmware πιο νεο νομιζω δεν γινεται παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.