walkerr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Eγω απο ΧP πως βλεπω τους κοινοχρηστους των 7 ? Το Remote Desktop Connection μπορει να δουλευει αλλα οταν απ τα XP παω Μy Network places--> View workgroup computers βλεπω μονο το pc απ τ' οποιο γραφω, το αλλο δεν υπαρχει... αν διαφορά εννοείς, να ειναι τα 64άρια πιό γρήγορα, ναι αυτο εννοώ. δεν ειναι πιό γρήγορα. Πιό σταθερά; οι γνώμες διίστανται. απαντώ: δεν ξέρω. πιάνουν περισσότερο χώρο σε δίσκο; ναι. πιανουν περισσότερο χώρο στη μνήμη; ναι. ενα παράδειγμα ηταν το .Net framework. υπάρχουν κι αλλες περιπτώσεις οπου χρειάζεται να έχεις και τις δυο εκδοχές κώδικα (32 kai 64), για να εισαι αξασφαλισμένος οτι τρέχουν όλα. και αν διάβασα καλά προηγουμένως... μιλας για χρήση SSD, έτσι; ε... άλλο κόστος εχουν 400Mb σε ssd, και άλλο σε εναν απλό 7200άρη του 1 Tb. και ακόμα περισσότερο σε περίπτωση laptop/netbook που αυτός ο δισκος ειναι ο μοναδικός εσωτερικός, που αν γεμίσει πρεπει να ψάχνεις εξωτερική αποθήκη. ολη μας η συζήτηση αφορά οικιακούς* υπολογιστές με RAM <= 3.5 Gb . * Αν εισαι σε καποιο εξιδικευμένο πεδίο (ερευνα, μαθηματικά, κλπ) που απαιτεις ντε και καλά μια συγκεκριμένη εφαρμογή 64αρα, αλλιως η δουλειά σου δεν γίνεται.. πάω πάσσο. βάλτα και σε νετμπουκ με μνημη 512 . ΥΓ. κι εγω win7 64άρια χρησιμοποιώ σε desktop. αλλα έχω 6 Gb μνήμη, και αν πεσουν πολύ οι τιμές, δεν αποκλείεται να τα κάνω 12. Στο λαπτοπ που εχει μόνο 2 γιγα, δεν ειχα κανενα δισταγμό: μονο 32bit. Φιλε μου, ετσι οπως τα λες, δεν αξιζει καποιος να βαλει τα 64 παρα μονο για καποιες ελαχιστες εφαρμογες. Το επιχειρημα του χωρου ειναι σοβαρο. Θα ηθελα βεβαια να ακουσω κι αλλες γνωμες... Αλλα κι εσυ 64 εχεις! Πες μου κατι, εγω εχω μνημη 4GB, με τα 7-32 θα φαινονται και τα 4GB ή μονο τα 3,25 GB οπως γινεται στα XP-32?
billys7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 στον χρήστη με τον οποιο μπαίνεις στα win7 , εχεις ορίσει password, ή ειναι κενό (δηλ.μπαινεις κατευθειαν) ; Δεν εχω ορίσει κωδικό, μπαίνω κατευθείαν.
billys7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δεν θέλω να βάλω κωδικό. Ξέρετε πως γίνεται να μπω σε αυτους τους φακέλους?
random Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 φτιάξε ενα πασσο, απλα για να δουμε αν φταιει αυτό που υποψιάζομαι (το οτι δεν εχεις πασσο). αν και με το σωστο πασσο, παλι δεν μπαίνεις, βλέπουμε για άλλη αιτια. αν όμως, με το πασσο .. μπείς, θα βρουμε τρόπο να μπαινεις χωρις πασσο, και θα το καταργήσεις.
billys7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν, Πάμε στο δίσκο που θέλουμε να κάνουμε κοινόχρηστο, δεξί κλικ, ιδιότητες, κοινή χρήση μπλα μπλα κλπ κλπ, και μετά πάμε Ασφάλεια, και προσθέτουμε τον χρήστη everyone με πληρη δικαιώματα. Και τέλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.