Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Mhpws mporw an kai argoporhmenos na exw kai egw ena mail : [email protected][/email'] (winXP pro english)? Eyxaristw! Εχεις pm φιλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Mhpws mporw an kai argoporhmenos na exw kai egw ena mail : [email protected][/email'] (winXP pro english)? Eyxaristw! Εχεις pm φιλε μου... Καλησπέρα Γιάννη, θα μπορούσα να έχω και εγώ? (xp pro eng) PS Έσβησα το mail κατά λαθος, μόλις το διάβασα. Μήπως να μου το στείλεις ξανά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Mhpws mporw an kai argoporhmenos na exw kai egw ena mail : [email protected][/email'] (winXP pro english)? Eyxaristw! Εχεις pm φιλε μου... Καλησπέρα Γιάννη' date=' θα μπορούσα να έχω και εγώ? (xp pro eng) PS Έσβησα το mail κατά λαθος, μόλις το διάβασα. Μήπως να μου το στείλεις ξανά?[/quote'] Εχεις pm φιλε μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tnt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 thelo kai ego gianni ena pm gia win xp gr pro, eyxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skone Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 KI EGW PARAKALW ENA MAIL AMA EINAI EFKOLO! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 kalispera paidia. mporw na exw kai ege ena pm parakalw?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Εχετε pm-ακια!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 to serial arxizei apo 7QVT6 to rwtaw gia na dw an exw to idio serial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Καλησπέρα παιδιά, μήπως μπορώ σας παρακαλώ να έχω και εγώ ένα mail ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 wp,kt ksexasa.....win xp pro engl!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 wp,kt ksexasa.....win xp pro engl!!!! Εχεις pm φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 peite moy,symferei na egkatastisw to service pack 1? kapoios moy pe oti kleinei palia problems + dimoioyrgei nea...... ti na kanw telika? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BART Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 θελω και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!! (win xp gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ που έχω και Αγγλικά και Ελληνικά XP μήπως μπορώ να τα έχω και για τα 2??? thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ που έχω και Αγγλικά και Ελληνικά XP μήπως μπορώ να τα έχω και για τα 2???thanks! Εχεις pm ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.