raindrop Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 niex .. de tha fanw prototipi .. Xp Pro Gr .. serial agnwsto alla pseytiko .(h egatastash egine apo texniko) . Pws ginete loipon na bei to SP1a ? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 exm ego kano install ta windows me to key pou exo kanei gen kai eimai ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 steile kai se mena gianni. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Mia erwtisi: Pws kanw setup ta WIN XP? Xreiazetai disketa? Prepei na kanw format se NFFS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panta Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Please kai mena ena pm h email. Thanks paides! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avisinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 και ΓΩ θέλω!!! ευχαριστώ [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Οποιος θελει βοηθεια για το sp1 να μου στειλει pm και να μου λεει τι ακριβως xp εχει.Ελληνικα ,Αγγλικα ??? :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Καϊσπέρα μάγκες , *χικ*, έχω ένα προβληματάκι. Έχω XP Pro Greek (cracked). To S.N. μου είναι J8R8Q-RY2DK-... όταν όμως είχα προσπαθήσει να κάνω εγκατάσταση το SP1, ναι μεν έγινε κανονικά η εγκατάσταση αλλά αμέσως μετά μου έλεγε ότι έπρεπε να ενεργοποιήσω τα windows, αν και έμπαινε κανονικά μέσα. Εγώ βέβαια ψιλοχέστηκα επειδή είχα δουλειά στο pc και δεν με έπαιρνε να κάνω μ@λ@κίες έκανα απευθείας format. Επειδή όμως τώρα μου τρώει κάτι κολλήματα θέλω να το ξαναεγκαταστήσω και χρειάζομαι τα φώτα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 dem einai ipoxreomenon kaneis na sou apantisei.... min gemizeis to server me xaza minimata.otan kapios pou kserei to dei tha apantisei i aporia sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Sorry ρε Dark_son20 απλώς έχω χοντρό πρόβλημα και ελπίζω ότι με το Sp1 θα διορθωθεί. Ζητώ συγγνώμη από όλους αν έγινα κουραστικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 up!!!!!!!! Εχεις pm..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 exo ta win xp gr mporw na ehw ke egw ena mail parakalw poly ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitseas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 kai ego ena mail kai ama mporeite kai gia en kai gia gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperionsky Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Mhpws mporw an kai argoporhmenos na exw kai egw ena mail : [email protected] (winXP pro english)? Eyxaristw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.