Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση win xp sp1

mitsver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<blockquote><font class="small">Quote Diliger:</font><hr> mporw na ehw ke egw ena mail parakalw?????

<hr /></blockquote>

Εχεις pm και email φιλε μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

<blockquote><font class="small">Quote peekaboo:</font><hr> voitheia hristianoioioioi..... winXP professional english edidion: ti prepei na kano gia to sp1?eida tin palia selida tu forum, alla ta links einai dead <hr /></blockquote>

Κοιτα το pm σου φιλε μου και μην ανησυχεις!!!

Ο Θεός είναι insomniac,δεν εξηγείται αλλοιώς...

Γιάννη,θα σε χρειαστώ λίαν συντόμως,να καθαρίσω πρώτα με κάτι encoding,να φορτώσω xp και θα σου χτυπήσω και γω με τη σειρά μου την εικονική σου πόρτα...

<blockquote><font class="small">Quote marios1957:</font><hr> Ο Θεός είναι insomniac,δεν εξηγείται αλλοιώς...

Γιάννη,θα σε χρειαστώ λίαν συντόμως,να καθαρίσω πρώτα με κάτι encoding,να φορτώσω xp και θα σου χτυπήσω και γω με τη σειρά μου την εικονική σου πόρτα... <hr /></blockquote>

Συνομηλικε μου φιλε , η ...πορτα μου παντα ανοιχτη !!!

Γιάννη,τελικά δεν σε χρειάστηκα,επειδή είμαι πολύύύ μαζόχας,την έψαξα μόνος μου-επιτυχέστατα!!!

Προς mod:Μήπως μπορώ να διαθέσω το link της σελιδας των οδηγιών(pubblic);Είναι "for educational purpose only"...

<blockquote><font class="small">Quote marios1957:</font><hr> Γιάννη,τελικά δεν σε χρειάστηκα,επειδή είμαι πολύύύ μαζόχας,την έψαξα μόνος μου-επιτυχέστατα!!!

<hr /></blockquote>

Και πολυ καλα κανεις φιλε μου...Η πειρα κταται προτυπως!!! Καλη Χρονια.

Δώσε και σε μένα, Θείο!! :P

Παιδιά ακούστε το πρόβλημά μου...

Έχω σε ένα pc GR xp proffesional τα οποία ενεργοποιήθηκαν με Crack (μαλακία ε;)...

Υπάρχει δυνατότητα SP1 σε αυτό το κακόμοιρο pcακι;

Να ρωτήσω κάτι ακόμα: Greek Xp Corporate serial κυκλοφορεί; Για να κάνω τουλάχιστον μια επανεγκατάσταση...Να καταργήσω το κωλο-crack και να βάλω sp στο φτωχό μηχανηματάκι.. :o :P

Αν γίνεται καλύτερα στείλτε pm και οχι mail...

Ευχαριστώ και πάλι καλή χρονια :)

To SP den mpainei se XP me blacklisted serial. Dokimase sto diko sou na deis. An den mpainei tote prepei na allakseis serial, na peraseis ta xp apo pano gia na allaksei to serial kai meta to SP.

Alla an thes katharo install tote ftiakse ena cd Win XP me to SP1 mesa, opote otan ta baleis tha einai perasmeno kai to SP1.

Παιδιά μιλάω για τα Ελληνικά.......Και συγκεκριμένα σας είπα στο pc εκείνο έχουν εγκατασταθεί με κάποιο Lame Crack.....

Είχα κατα νου αν υπάρχει κανένα Corporate Serial για Ελληνικά XP Proffesional, ώστε να αλλάξω το Key και να χώσω SP...

Φίλε Kserolas ωραίο το Proggie σου πάντος...:)

<blockquote><font class="small">Quote Jheremias:</font><hr> Δώσε και σε μένα, Θείο!! :P

Παιδιά ακούστε το πρόβλημά μου...

Έχω σε ένα pc GR xp proffesional τα οποία ενεργοποιήθηκαν με Crack (μαλακία ε;)...

Υπάρχει δυνατότητα SP1 σε αυτό το κακόμοιρο pcακι;

Να ρωτήσω κάτι ακόμα: Greek Xp Corporate serial κυκλοφορεί; Για να κάνω τουλάχιστον μια επανεγκατάσταση...Να καταργήσω το κωλο-crack και να βάλω sp στο φτωχό μηχανηματάκι.. :o :P

Αν γίνεται καλύτερα στείλτε pm και οχι mail...

Ευχαριστώ και πάλι καλή χρονια :) <hr /></blockquote>

Εχεις pm και email φιλε μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...