Προς το περιεχόμενο

online κατάστημα

makedonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει παραγγείλει ποτέ κανείς απο το http://www.pc1.gr ?

Τι παίζει?

Παρείγγειλα σήμερα το πρωί αρκετο hardwere για να στήσω νέο υπολογιστή και δεν μου έχουν στείλει ούτε ένα μυνημα για επιβεβαίωση.Ούτε υπάρχει ΄΄λογαριασμός΄΄ μου στο site (ενω έχω εγγραφεί) για να δω σε τι στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου.

Παράλληλα έκανα κι άλλη παραγγελία στο πλαίσιο και αμέσως ήρθαν αυτόματα 2 μυνήματα τους για επιβεβαίωση

Δημοσ.

Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο?

Η εταιρεία λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο 09,00-17,00 και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210 6085000

Δημοσ.

Μιά χαρά είναι....

Πρίν 1 μήνα αγόρασα ενα GPS σε πολύ καλύ τιμή! Είχα και εγώ αυτή την απορία , αλλά μετά απο 2 εργάσιμες μέρες επικοινώνισαν μαζί μου για τα στοιχεία κλπ. Βέβαια όταν έκανα την παραγγελία μου ήρθε αμέσως e-mail με επιβεβαίωση και link για να βλέπω το status της παραγγελίας μου... Μήπως έγραψες το e-mail σου λάθος;; Μήπως είναι στα junk;;

Πάντως υπάρχει και το κατάστημα κάπου στο Χολαργό και λένε πως είναι σε κεντρικό σημείο και αρκετά μεγάλο.

Απο ότι ακούγεται το pc1 είναι θυγατρική του e-shop

http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-320745.html

Δημοσ.

Εμένα πάντως που παρήγγειλα πριν λίγο, ήρθε ΑΜΕΣΩΣ e-mail.

(Δεν έκανα λογαριασμό, έκανα quick order )

Μήπως να ξανακάνεις τη παραγγελία πατώντας quick order;

Δημοσ.

Το site τους δεν έχει λογαριασμό για να δω τα στοιχεία μου αν έκανα λάθος email

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ----------

Τους έστειλα μύνημα και μου απάντησαν ότι θα μου τα στείλουν την Δευτέρα με ταχυδρομείο !!!

Τι εννοεί ? ΕΛΤΑ?

οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.Σπασμένα θάρθουν και μετά απο μια εβδομάδα.

Εσας πως τα έστειλαν?

Δημοσ.

οχι ρε μαμώτο μου είπαν ότι μου έστείλουν με ΕΛΤΑ

Τούς γράφω ότι τα ακυρώνω αμέσως και μου απαντάνε ΄΄ αν δεν τα θέλεις άστα να επιστρέψουν πίσω΄΄

Για πέταμα τα έχουν, θα τα πάρουν θρύψαλα

Καμια εβδομάδα θα ταξιδεύουν στο Αιγαίο

Δημοσ.
ευτυχώς:-D

Τα courier έρχονται απλά πιο γρήγορα. Λόγω εμπειρίας έχω δει πως μεταχειρίζονται τα δέματα και μη νομίζεται ότι τα χαϊδεύουν. Οπότε είτε ΕΛΤΑ είτε courier μια από τα ίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...