Προς το περιεχόμενο

Συνδυασμος GTX 285 με GTX 285 OC...γινεται?

makellarispn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω ακομα μια GTX 285 απο ebay για να την παντρεψω με την καρτα της υπογραφης και θα θελα να ρωτησω οποιον ξερει: αν συνδυασουμε μια στανταρ GTX 285 με ενα GTX 285 OC θα εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα ή το συστημα θα δει την αλλη καρτα ως διαφορετική? (φυσικα θα πρεπει να αντικαταστησω τη mobo με μια Asus P5N-D...πιστευω θα κανει τη δουλεια)

Δημοσ.

Δεν εχει λογο για να μην γινει μια factory oc'ed 285 ειναι ολλα τα υπόλοιπά μενουν ιδια.

Απλα οπως ειπε και ο sozz για να μειώσεις οποιοδήποτε πιθανό bottleneck πουσαρε λιγο τον 6600 οσο παει.

Δημοσ.

Φιλος εδω λεμε να ριξουμε την καταναλωση οπως οπως, εσυ μιλας για clockarisma? Λες και θα παρω τιποτα τρελα fps απο τη CPU......δε μου φτανει αυτα που θα πληρωσω στη ΔΕΗ με το SLI...

Δημοσ.

μα αμα δεν τον μεγαλωσεις ποιος ο λογος να βαλεις αλλη μια gtx 285??;)

βασικα οταν ελεγα οτι δεν μπορει να μην γεινετε εννοουσα να παιζε η μια με 10% και η αλλη κανονικα :)

νομιζω πανε ολα στις ιδιες ταχυτητες

ΥΓ αμα κανεις oc θα παρεις τρελα fps απο οταν θα τρως το bottleneck

Δημοσ.

Γίνεται, απλά θα έχεις απόδοση 2X[χαμηλότερη 285] οπότε καλύτερα να clockάρεις την "χαλαρή", αααα και να clockαρεις τον q6600. To psu της υπογραφής σου μπορεί να τα βγάλει πέρα αλλά αν είσαι σε vista κάνεις έγκλημα με τα 2gb ram. Full stop.

Cheers :lol:

Δημοσ.

Vista = Σβηστα ......ετσι λενε οι φιλοι μου.....

Σωστο....ουτε που θα το δοκιμαζα

Πλακα πλακα ποσο να πρεπει να πουσαρω τον Q6600? Οσο τον ειχα σε μια P5K Deluxe Wifi (μεχρι να φαω τον κεραυνο δηλ) τον ειχα παει και @2,8MHz. Αυτη η P5Q ομως μου καθεται στο στομαχι...

Δημοσ.

εχω σε αυτη που εχω στην υπογραφη τον παω μεχρι 2.9 ;)

η δικια σου ειναι μια χαρα mobo

Δημοσ.

Λάθος κάνουν οι φίλοι σου και με SLI σε προ-Vista win εκδόσεις θα το καταλάβεις... οι περισσότεροι q6600 ήταν 3,6ghz capable, τι step/rev έχεις;

Αααα και ΒΑΛΕ RAM :P

Δημοσ.

βασικα εμενα μουα αρεσουνε τοσο πολυ τα vista

που για αυτο δεν παω σε 7

τα xp ειναι ποιο μουφες και απο τα 2

Δημοσ.
Αειντέεεεε..

πολυ insomnia διαβαζεις κατσε να δω αμα εισαι εσυ που μου το ειχε πει :lol:

βασικα δεν ξερω που ειναι μια βοηθεια

ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...