Προς το περιεχόμενο

δε θυμαμαι τον αριθμο μου!

john5757

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βοηθεια!

έχω ένα νουμερο κοσμοτε καρτοκινητο το οποίο δεν έχει λεφτά εδω και μισό χρόνο, αλλά δε θέλω να βάλω λεφτά γιατι δε το χρησιμοποιω και δε θυμάμαι το νούμερο είναι συνατόν κάπως να το μάθω?????

Δημοσ.

Ανοιξε το βαλτου μια 5ρα καρτα κανε μια αναπαντητη σε αλλο κινητο και δες το...δεν υπαρχει αλλος τροπος....απλα μετα βαε τα 5 ευρω..

Δημοσ.

μαλλον είναι η μόνη λυση δεν υπαρχει τροπος έφαγα το τόπο όλοοο. Ακομα και να στειλω κανα ευρώ απο άλλο κινητο κοσμοτε δε γίνεται!

Δημοσ.

Οπως το λες...ειναι ο μονος τροπος... για να στειλεις απο αλλο κινητο cosmote πρεπει να νε πανω απο 5 ευρω η αξια...

Δημοσ.

Αν βαλεις την καρτα σε ενα Sony Ericsson (πχ στο Κ770 που εχω) και πατησεις το κουμπακι στα πλαγια που ειναι για την ενταση, σου δειχνει τον αριθμο (και ποση μνημη εχεις ελευθερη, μπαταρια % κτλ).

Δημοσ.
Αν βαλεις την καρτα σε ενα Sony Ericsson (πχ στο Κ770 που εχω) και πατησεις το κουμπακι στα πλαγια που ειναι για την ενταση, σου δειχνει τον αριθμο (και ποση μνημη εχεις ελευθερη, μπαταρια % κτλ).

Στάνταρ ή πλάκα κάνεις? Πως και δεν το ξερω περισότεροι αυτό?

Εννοεις να το κρατήσεις πατημένο ή απλα να πατησεις ενα απο τα 2?

Δημοσ.

Μήπως στις περιπτώσεις μόνο που είναι περασμένο σαν στοιχείο στην κάρτα απο τον πάροχο σε κάποια μεταβλητή τύπου "Ο αριθμός μου " ??

Δεν ξέρω υποθέσεις κάνω.

Δημοσ.

Ναι οντως λογικο ακουγεται αυτο. Στην συσκευη ομως οχι στην καρτα σου δινεται μερικες φορες η δυνατοτητα να αποθηκευσεις τον αριθμο σου, και ισως απο κει να αντλουν την πληροφορια (εφοσον βεβαια τα 2 μελη πιο πανω εχουν ενεργοποιηση αυτην την επιλογη).

Δημοσ.

στη Vodafone υπαρχει η δυνατότητα να στειλεις κενο μηνυμα σε εναν αριθμο και αμεσως λαμβανεις μηνυμα-απαντηση με τον αριθμό σου...

Ψαξε αν γινεται και στη Cosmote αυτό...

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι ακριβως πως γινεται αλλα μπορεις να στειλεις ενα μυνημα και να σου δωσουν 2 ευρω στο λογαριασμο και στα αφαιρουν απο την επομενη καρτα.Ψαχτο λιγο και θα βρεις πως γινεται.Οταν εχεις υπολοιπο καλεις ενα νουμερο με αναγνωριση και βλεπεις τον αριθμο.

Δημοσ.
Δεν θυμαμαι ακριβως πως γινεται αλλα μπορεις να στειλεις ενα μυνημα και να σου δωσουν 2 ευρω στο λογαριασμο και στα αφαιρουν απο την επομενη καρτα.Ψαχτο λιγο και θα βρεις πως γινεται.Οταν εχεις υπολοιπο καλεις ενα νουμερο με αναγνωριση και βλεπεις τον αριθμο.

κανεις κληση στο 1315 και ακους τις ηχογραφιμενες οδηγιες...πολυ καλη σκεψη..ουτε που το ειχα σκευτει αυτο ασχετα οτι χρησιμοποιω και εγω την υπηρεσια:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...