john5757 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 βοηθεια! έχω ένα νουμερο κοσμοτε καρτοκινητο το οποίο δεν έχει λεφτά εδω και μισό χρόνο, αλλά δε θέλω να βάλω λεφτά γιατι δε το χρησιμοποιω και δε θυμάμαι το νούμερο είναι συνατόν κάπως να το μάθω?????
nick#18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ανοιξε το βαλτου μια 5ρα καρτα κανε μια αναπαντητη σε αλλο κινητο και δες το...δεν υπαρχει αλλος τροπος....απλα μετα βαε τα 5 ευρω..
john5757 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 μαλλον είναι η μόνη λυση δεν υπαρχει τροπος έφαγα το τόπο όλοοο. Ακομα και να στειλω κανα ευρώ απο άλλο κινητο κοσμοτε δε γίνεται!
nick#18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Οπως το λες...ειναι ο μονος τροπος... για να στειλεις απο αλλο κινητο cosmote πρεπει να νε πανω απο 5 ευρω η αξια...
moldovan20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Με 5 € περνεις 5 νουμερα που θα εχουν ολα 1 € μεσα
EliasKir Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Αν βαλεις την καρτα σε ενα Sony Ericsson (πχ στο Κ770 που εχω) και πατησεις το κουμπακι στα πλαγια που ειναι για την ενταση, σου δειχνει τον αριθμο (και ποση μνημη εχεις ελευθερη, μπαταρια % κτλ).
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Αν βαλεις την καρτα σε ενα Sony Ericsson (πχ στο Κ770 που εχω) και πατησεις το κουμπακι στα πλαγια που ειναι για την ενταση, σου δειχνει τον αριθμο (και ποση μνημη εχεις ελευθερη, μπαταρια % κτλ). Στάνταρ ή πλάκα κάνεις? Πως και δεν το ξερω περισότεροι αυτό? Εννοεις να το κρατήσεις πατημένο ή απλα να πατησεις ενα απο τα 2?
onty Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Και σε ενα LG που ειχαγινεται αυτο... Τσεκαρε το στο google ποια κινητα εχουν αυτη τη δυνατοτητα
Pantelwolf Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μήπως στις περιπτώσεις μόνο που είναι περασμένο σαν στοιχείο στην κάρτα απο τον πάροχο σε κάποια μεταβλητή τύπου "Ο αριθμός μου " ?? Δεν ξέρω υποθέσεις κάνω.
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ναι οντως λογικο ακουγεται αυτο. Στην συσκευη ομως οχι στην καρτα σου δινεται μερικες φορες η δυνατοτητα να αποθηκευσεις τον αριθμο σου, και ισως απο κει να αντλουν την πληροφορια (εφοσον βεβαια τα 2 μελη πιο πανω εχουν ενεργοποιηση αυτην την επιλογη).
MasterX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 στη Vodafone υπαρχει η δυνατότητα να στειλεις κενο μηνυμα σε εναν αριθμο και αμεσως λαμβανεις μηνυμα-απαντηση με τον αριθμό σου... Ψαξε αν γινεται και στη Cosmote αυτό...
Κomos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 παρε τηλ την εξυπηρετηση πελατων ρε φιλε τι πιο απλο..
takis3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δεν θυμαμαι ακριβως πως γινεται αλλα μπορεις να στειλεις ενα μυνημα και να σου δωσουν 2 ευρω στο λογαριασμο και στα αφαιρουν απο την επομενη καρτα.Ψαχτο λιγο και θα βρεις πως γινεται.Οταν εχεις υπολοιπο καλεις ενα νουμερο με αναγνωριση και βλεπεις τον αριθμο.
nick#18 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δεν θυμαμαι ακριβως πως γινεται αλλα μπορεις να στειλεις ενα μυνημα και να σου δωσουν 2 ευρω στο λογαριασμο και στα αφαιρουν απο την επομενη καρτα.Ψαχτο λιγο και θα βρεις πως γινεται.Οταν εχεις υπολοιπο καλεις ενα νουμερο με αναγνωριση και βλεπεις τον αριθμο. κανεις κληση στο 1315 και ακους τις ηχογραφιμενες οδηγιες...πολυ καλη σκεψη..ουτε που το ειχα σκευτει αυτο ασχετα οτι χρησιμοποιω και εγω την υπηρεσια
Fronimitis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Κι ολη αυτη η κουβεντα γινεται για 5 ευρω;Τωρα θα τον ειχες δει τον αριθμο σου ρε φιλαρακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.