Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση επιστροφής χρημάτων από paypal

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα αγορα απο το http://www.chinatrendshop.com μεσω paypal και πολυ φοβαμαι οτι το site ειναι fake,γιατι ειδα αλλο ενα που του μοιαζει το http://www.davismicro.com.Πως μπορω να το διαπιστωσω και σε περιπτωση fake πως μπορω να ζητησω τα λεφτα πισω απο το paypal?ελπιζω σε γρηγορη ανταποκριση...:cry:

Δημοσ.

Πάνω κάτω ολα τα κινέζικα το ίδιο site εχουν, εγώ που έχω ψωνίσει 2-3 φορές focalprice.com που είναι και αυτό ιδιο , έχουν έρθει κανονικά όλα

Δημοσ.

επισης υπαρχουν διαφορες στον τροπο πληρωμης.δεν ειχε επιλογη shipping και μου εκανε εντυπωση.επισης,στο paypal γραφει Unclaimed και στα details γραφει..

Original Transaction

Date Type Status Details Amount

Nov 20, 2009 Payment To Zhang Longwei Unclaimed ... -€44.00 EUR

Related Transaction

Date Type Status Details Amount

Nov 20, 2009 Charge From Credit Card Completed Details €44.00 EUR

Name: Zhang Longwei (The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified)

Email: [email protected]

Payment Sent to:[email protected]

.

.

Shipping Address: No Address Provided

κατι δεν παει καλα.δεν νομιζεις?εν τω μεταξυ εστειλα email το εξης..

i have pay for this item via paypal at cost of 44euro(and without shipping) as it asked me as ORDER-......

in case of wrong payment please refund me.

if the payment is correct please install the greek language in it.

will you sent it by air mail?

Please mark tha package as gift and DO NOT INCLUDE any INVOICES or RECEIPTS inside the package and DECLARE

the value of the package LESS THAN 40euro because if you declare it more than 40euro

I will have to pay double money in order to get the package from the Greek customs.

Thank you.

και μου απαντησαν

dear john,

well noted with thanks,we have received your payment.will arrange this as you mentioned below.thanks

rgds

jessie

πολυ ψυχρο δεν πιστευεις?πως μπορω να κανω cancel την πληρωμη απο τη στιγμη που λεει unclaimed?

Δημοσ.

στο paypal εγραψαν payment status completed και μου σταλθηκε mail απο τον [email protected] οτι ληφθηκε η πληρωμη.αυτο σημαινει οτι ολα πανε κατ'ευχην?επισης εστειλα μηνυμα στο davismicro να με ενημερωσουν αν συνεργαζονται και μου απαντησαν οτι δεν εχουν καμια σχεση.υπομονη ή χαρακιρι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...