nickolas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γιατί τα διάφορα e-shops (από Πλαίσιο μέχρι ό,τι θέλετε) δεν έχουν βάλει το Skype στις μεθόδους επικοινωνίας τους? Αφού για να είμαι στο site τους είμαι στον υπολογιστή μου. Για να τους τηλεφωνήσω δεν είναι πιο εύκολο μέσω Skype παρά να σηκωθώ και να ψάχνω το σταθερό τηλέφωνό μου? Πέραν βέβαια του δωρεάν του πράγματος.
giogr4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Για σιγουριά πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους... Ωστόσο, όπως πιστεύω επειδή είναι μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα(όχι σαν κάποια μικρότερα συνοικιακά) και καθημερινά τα επισκέπτοναι πάρα πολλοί χρήστες, δεν είναι δυνατόν γι' αυτούς να έχουν τόσους πολλούς υπαλλήλους διαθέσιμους για αυτόν τον σκοπό. Επειτα, όπως πάει το πράγμα με τις δωρεάν αστικές/υπεραστικές κλήσεις στα διάφορα "πακέτα" των τηλεπικοινωνιακών εταιριών, δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση στον καθένα μας με ένα τηλέφωνο στο e-shop.gr ας πούμε. Αλλωστε πολλά μεγάλα καταστήματα, όπως και το ΠΛαίσιο, έχουν γραμμή χωρίς τηλεφωνική χρέωση για τους πελάτες. Κάποια άλλα καταστήματα, όπως το you.gr, παρέχουν δυνατότητα Live Chat τις εργάσιμες μέρες πέρα από την δυνατότητα τηλεφωνήματος.
nickolas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Mα βασικά κάτι τέτοιο είναι ευκολία για το χρήστη! Mε το skype τα κάνω όλα από τον υπολογιστή μου, ειδικά αν πρόκειται για φορητό!* Αφού έχουν ούτως ή άλλως δωρεάν τηλεφωνικό αριθμό και άτομα να το στελεχώνουν, το να προσθέσουν skype είναι πανεύκολο και σίγουρα θα τους γλυτώσει κάποια έξοδα μιας και πρέπει να πληρώνουν αρκετά για να έχουν "800" νούμερο. * Δε γουστάρω να σηκώνομαι από το κρεββάτι μου για να παίρνω τηλέφωνο λέμε! :-Ρ
cosmos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα κάτι απορίες που έχει ο κόσμος!!!! Να το προτείνεις στα διάφορα e-shops...α κ μην ξεχάσεις πες τους να έχουν κ πρόχειρη μια web camera ...έτσι να βλέπουμε κ με ποιόν μιλάμε!!! Πέραν της πλάκας... αγόρασε ένα ασύρματο τηλέφωνο ..για να μην σηκώνεσαι απ το κρεββάτι σου :-P
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ...* Δε γουστάρω να σηκώνομαι από το κρεββάτι μου για να παίρνω τηλέφωνο λέμε! ... Το είχα υποψιαστεί και απλά επιβεβαιώθηκα. Όταν έρχεται ο deliverας δε σηκώνεσαι ή σου φέρνει η μαμα το φαγητό; Λοιπόν αγόρασε ένα ασύρματο τηλέφωνο και μια πάπια (για να γλιτώνεις τα "ταξίδια" στην τουαλέτα) και είσαι βασιλιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.