arxaggelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά το καινούριο μπανερ είναι ακόμη ανενεργό ή μόνο εγώ δεν μπορώ να το ανοίξω?
Jason13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ΕΛΕΗΝΕΣ εκπτωσεις...40 ατοκες δοσεις??και καμια εκπτωση..απο τι ειδα μια τηλεοραση samsung 40in με 40 ατοκες ,ειναι πιο ακριβη απο τα αλλα μαγαζια κατα 200 ευρω...ελεος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το ξέρετε βέβαια ότι όταν λένε προσφορά τα καταστήματα εννοούν σε σχέση με την προηγούμενη τιμή που πουλούσαν και όχι η φτηνότερη τιμή στην Ελλάδα
el_el Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 μηπως πηρες την παλια βαση;;αυτη ειναι η νεα θεωρητικα...Version 2... οπου την εχω δει τη δικια μου δε τη πουλανε κατω απο 350 ευρω απο κατω γραφει παντως ΙΙ
kamui Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αφού γιορτάζουν 40 χρόνια.....και δεν παίζει να κάνουν 40% έκπτωση οπότε κάνουν 40 δόσεις.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Την βιντεοκάμερα της Canon, HF-S10 την είχανε 1000€ πριν τις προσφορές, και τώρα με τις 40 "άτοκες" 1050€. Και το γέλιο συνεχίζεται.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Την βιντεοκάμερα της Canon, HF-S10 την είχανε 1000€ πριν τις προσφορές, και τώρα με τις 40 "άτοκες" 1050€.Και το γέλιο συνεχίζεται. ha ha ha!!! Και (sic) άτοκες δόσεις και (sic) οι καλύτερες τιμές της αγοράς! Όχι sic, sick
atropa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Campaign/40years-molotof.htm hacked??.... χαχαχ! αν οχι τοτε ειναι ακομα πιο γελιο.....!!
Kryptonite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το παρατηρήσατε κι εσείς ε?Εγώ το είδα στην αρχική σελίδα στο μπανεράκι πάνω πάνω και μου έκανε εντύπωση..Προφανώς για το εφέ το βάλανε εκτός κι αν θέλουν να προσεγγίσουν και την "αντιεξουσιαστική" πλευρά ή αν προσκαλούν τον κόσμο να χρησιμοποιήσει και άλλα καταστήματα του πλαισίου ως "χώρο έκφρασης"!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το παρατηρήσατε κι εσείς ε?Εγώ το είδα στην αρχική σελίδα στο μπανεράκι πάνω πάνω και μου έκανε εντύπωση..Προφανώς για το εφέ το βάλανε εκτός κι αν θέλουν να προσεγγίσουν και την "αντιεξουσιαστική" πλευρά ή αν προσκαλούν τον κόσμο να χρησιμοποιήσει και άλλα καταστήματα του πλαισίου ως "χώρο έκφρασης"! Κι εγώ το είδα και αναρωτήθηκα πόσο ξεφτιλισμένη μπορεί να γίνει μια αλυσίδα καταστημάτων για χάρη της διαφήμισης. Αφού λοιπόν βλέπουν τις βόμβες μολότωφ σαν "τρέντυ μέθοδο προώθησης", ας τους ρίξουν πέντε-έξι οι αναρχοφασίστες για να κάνουν κι άλλα καταστηματάκια τους λαμπόγυαλο.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Στην αρχή νόμιζα ότι το hackαραν. Αλήθεια. Περίμενα να το διορθώσουν από στιγμή σε στιγμή. Που να πάει το μυαλό μου ότι το έκαναν επίτηδες.... Pathetic
getty Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ τους πάς για να είμαι ειλικρινής, αφού είναι και η μολότοφ κομμάτι της παράδοσής τους καλά έκαναν και το έβαλαν. Εξάλλου, τόσα λεφτά ζημιά τους έχουν κάνει, να μην το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους για λίγη διαφήμιση;
blacksuede Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ναι , μεγάλες καρδιές οι του πλαισίου συγχωρούν τα "παιδιά"...ουτως οι άλλως κάποια "παιδιά" δουλεύουν και για πάρτη τους...ειδικά στης στουρνάρη έβλεπες "μορφές" πωλητές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.