Προς το περιεχόμενο

Προσφορές 40 χρόνια Πλαίσιο

padam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα περί αντικειμενικών απόψεων, γιατί ο καθένας εδώ μέσα εκφράζει την άποψη του η οποία είναι καθαρά υποκειμενική.

Από κει και πέρα δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά καλό είναι και οι υπόλοιποι να ενημερώνονται για το τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο κατάστημα ώστε ο καθένας να παίρνει τα μέτρα του.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

K εμενα για ενα Hyundai dvd των 40ευρο -, με τραβαγανε 1μηνα ( πηγε και καλα service) μεχρι να βγει πιστωτικο. Απλα καπου χαθηκε, και μου εβγαλε ο προισταμενος το πιστωτικο την 3η φορα που πηγα. Αυτο πριν το καλοκαιρι.

Πιο παλια επιτοπου εβγαινε.

Δημοσ.

καλα ρε γαμωτο, μια υπηρεσια καταναλωτων δεν υπαρχει? δεν βλεπουν οτι -εστω μερικες- απο τις προσφορες που κανει το πλαισιο, ειναι κοροιδια προς τους καταναλωτες?

δειτε για παραδειγμα:

http://www.plaisio.gr/Campaign/40-years-plaisio3.htm

την LG 42SL8000 εδω

και ποσο την βρισκεις στην αγορα

http://www.skroutz.gr/s/89905/LG-42SL8000.html?keyphrase=LG+42SL8000

την Sony KDL-46EX1

http://www.skroutz.gr/s/57924/Sony-KDL-46EX1-46%2527%2527.html?keyphrase=Sony+KDL-46EX1

SONYERICSSON SATIO

http://www.skroutz.gr/s/78664/Sony-Ericsson-Satio-Idou.html?keyphrase=Sony+Ericsson+Satio

ετσι προχειρα αυτα...!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Δημοσ.

Τσιμπάει ο κόσμος στη λέξη "προσφορά",έχει επαληθευθεί και χρησιμοποιθείται κατα κόρον.

Εξ άλλου γι αυτό είμαστε εδώ (ενημέρωση,btw) και ένα ακόμη respect στο badidoπαίδι για την συνεισφορά του στο ξεστράβωμά μας.

Άσχετα αν ορισμένοι πονηρίδηδες χαμηλώνουν υπερβολικά τις τιμές που κοινοποιούν χωρίς νάχουν απόθεμα,μόνο και μόνο για τις επισκέψεις στη σελίδα τους...

Δημοσ.

Παρακαλώ τους διαχειριστές να σβηστεί όλο το θέμα! Η κατηγορία λέγεται ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και τα 40 χρόνια του πλαισίου μόνο προσφορές δεν είναι.

Το ότι ένα κατάστημα λέει τη λέξη προσφορά δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας!

Με πάρα πολλά παραδείγματα σύγκρισης τιμών η διαφορά του πλαισίου με άλλα καταστήματα είναι χαώδης οπότε μιας και στο θέμα υπάρχουν και αποδείξεις ότι δεν υπάρχουν προσφορές πλαίσιο 40 χρόνια παρακαλώ πολύ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ γιατί και μόνο το γεγονός ότι είναι σε αυτή τη κατηγορία είναι παραπλανητικό

Δημοσ.
Νομίζω πως έχει γίνει κάποιο λάθος κι αυτές είναι οι κανονικές τιμές κι όχι οι τιμές της προσφοράς.

Δεν έχει γίνει κανένα λάθος. Όπως και στην απερχόμενη εβδομάδα, έτσι και στη νέα η προσφορά που δίνεται είναι ότι παρέχονται 40 άτοκες δόσεις. Δεν είναι προσφορές μειωμένης τιμής (όπως την 1η εβδομάδα των εορτασμών 40 ετών).

Δημοσ.

μακαρι να εχει γινει λαθος... αλλα δε νομιζω!!!

παντως τα καταφερνουν καλα και με την δυσφημιση τους, μονοι τους!!!

• Moderators
Δημοσ.

Εχω ενα πιστωτικο του πλαισιου 2 μηνες και δεν εχω βρει τοσο καιρο κατι να παρω που να ειναι εστω σε καλη τιμη. Εχω δωσει τον τελευταιο μηνα γυρω στα 800 ευρω σε Κωτσοβολους eshop multirama και δεν εχω καταφερει να εξαργυρωσω 100 ευρω το πιστωτικο τους. Αυτο τα λεει ολα! :lol:

Απαραδεκτοι.

Δημοσ.
Η τιμη για το Bose Sound Dock II ειναι καλη ή εμενα μου φαινεται καλη;;;

το εχει δοκιμασει κανεις το συγκεκριμενο;ψηνομαι....

τη συγκεκριμενη βαση τη πηρα πριν 2 μηνες στο media περιστεριου 99 ευρω!!Ειχε 4 με 5 κοματια και τα ξεπουλησε.

ειναι οντως καλη στον ηχο της αλλα ειναι και πολλα τα λεφτα που ζηταει το πλαισιο αφου εχει νομιζω καταργηθει σα μοντελο

Δημοσ.
Για πες σε πιο κατάστημα Πλαίσιο έγινε αυτό και πια ακριβώς ημερομηνία γιατί εγώ στο κατάστημα της Αργυρούπολης - Λ. Βουλιαγμένης (μέσα Νοεμβρίου), ταλαιπωρήθηκα για 2 βδομάδες να τσακώνομαι με διαφορετικους υπαλλήλους και προισταμένους καθώς και με e-mail στο Πλαίσιο, ώστε να πάρω το πιστωτικό τιμολόγιο για αρχική αγορα 129€ ( 01/2009) σκληρό εξωτερικό, θέλανε να μου κόψουν πιστωτικό 85€. Αλλά δεν τους πέρασε! Τώρα ή το κάθε κατάστημα του Πλαισίου έχει διαφορετική πολιτική ή ήσουνα τυχερός και δεν ταλαιπωρήθηκες ή κρατάω μια επιφύλαξη για τα λεγομενά σου και για την "αντικειμενικότητα" σου.

Φίλε το συγκεκριμένο κατάστημα Πλαισίου στη Βουλιαγμένης είναι απαράδεκτο.

Απαράδεκτη εξυπηρέτηση και απαράδεκτη συμπεριφορά και στο ταμείο.

Είχα πιστωτικό και πήρα μια ψύκτρα αντ αυτού. Με ειχαν στο περίμενε κανά μισάωρο (στο ταμείο) διότι η τιμή της ψύκτρας στο internet καθώς και αυτής που αναγραφόταν στο δελτίο του πωλητή, διέφερε απο αυτή που έβγαζε ο κωδικός. Με αποτέλεσμα να μου ζητάνε και παραπάνω να δώσω ενώ θα 'επρεπε κανονικά να 'εχω και υπόλοιπο. Φανταστείτε να ήμουν κανας άσχετος και όχι συνειδητοποιημένος. Τα πήρα στο κρανίο φυσικά διότι δεν έδωσαν σημασία για αυτά που τους έλεγα περί ιστοσελίδας κλπ με αποτέλεσμα να φωνάξω τον πωλητή. Τελικά το θέμα λύθηκε μετά απο μισάωρη αναμονή στο ταμείο και βλέποντας τα χαλασμένα - άθλια μούτρα της απαράδεκτης ταμεία που λές και μας έκανε χάρη. ΧΑΡΗ για τα ωραία ευροπουλάκια που τους είχαμε σκάσει προ ολίγων ημερών. Λές και ήμουν στην ΔΟΥ και πήγα τελευταία στιγμή να πληρώσω που κλείνανε ένα πράμα.... Τα έχετε δεί όλοι σας αυτά τα Δημοσιο υπαλληλίστικα μούτρα. Τεσπα, στο ίδιο κατάστημα ένας σούπερ - ντούπερ πωλητής προσπαθούσε νωρίτερα μερικές μέρες να μου πασσάρει ddr3 μνήμες σε ddr2 mobo.... Έλεος

Της Βουλιαγμένης .... Χάλια απλά!

Δημοσ.
τη συγκεκριμενη βαση τη πηρα πριν 2 μηνες στο media περιστεριου 99 ευρω!!Ειχε 4 με 5 κοματια και τα ξεπουλησε.

ειναι οντως καλη στον ηχο της αλλα ειναι και πολλα τα λεφτα που ζηταει το πλαισιο αφου εχει νομιζω καταργηθει σα μοντελο

μηπως πηρες την παλια βαση;;αυτη ειναι η νεα θεωρητικα...Version 2...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...