Προς το περιεχόμενο

Προσφορές 40 χρόνια Πλαίσιο

padam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σωστό, όπως και το ότι αν αγοράζεις κάτι που δεν χρειάζεσαι, τελικά "το πήρες ακριβά".

Συμφωνώ κα επαυξάνω... Και έχω βαρεθεί να κάνω "ακριβες" αγορές...

Χρόνια πολλά :)

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω μια απορία: Οταν συμπληρώνει κάποιος την παραγγελία και περνάει τον κωδικό προσφοράς για τα μέλη του Πλαισίου δεν θα έπρεπε αυτόματα να αλλάζει η τιμή; Το δοκίμασα και αφήνει την παλιά τιμή...

Δημοσ.
Στο δικό μου post αναφέρεσαι; Γιατί; Αμφιβάλεις γι αυτό που λέω;;;;;;;;;

Κάθε "προσφορά" σου δημιουργεί την αίσθηση ότι κερδίζεις διότι αγοράζεις φτηνότερα από το "κανονικό" αλλά στην πράξη χάνεις διότι συνήθως παρασύρεσαι και παίρνεις πράγματα που δεν θα αγόραζες...

Συχνά έτσι είναι.

Δημοσ.
Εχω μια απορία: Οταν συμπληρώνει κάποιος την παραγγελία και περνάει τον κωδικό προσφοράς για τα μέλη του Πλαισίου δεν θα έπρεπε αυτόματα να αλλάζει η τιμή; Το δοκίμασα και αφήνει την παλιά τιμή...

Κι εγω πριν λιγο εκανα παραγγελια τη 40ρα τη Samsung και δεν αλλαξε το ποσο. Αλλαζει μετα μαλλον.

Δημοσ.

Ισως, αλλά αν πχ δώσεις πληρωμή μέσω τραπέζης (που υποτίθεται θα πρέπει να καταθέσεις το ακριβές ποσό και να στείλεις την απόδειξη κατάθεσης) δεν θα έπρεπε να αλλάζει;

Δυστυχώς, δεν το κάνει ούτε τότε...

Δημοσ.
Ισως, αλλά αν πχ δώσεις πληρωμή μέσω τραπέζης (που υποτίθεται θα πρέπει να καταθέσεις το ακριβές ποσό και να στείλεις την απόδειξη κατάθεσης) δεν θα έπρεπε να αλλάζει;

Σε πιστωτικη εβαλα να γινει η χρεωση, μου ηρθε στο mail αντιγραφο της παραγγελιας με λαθος το συνολο, αλλα κατω κατω αναφερει πληρωμη με πιστωτικη και διπλα γραφει και το κουπονι...

Δημοσ.

Σιγά να μην αλλάξει.

Το θέμα είναι να πεισθείς ότι πρόκειται για προσφορά.

Δημοσ.
Σιγά να μην αλλάξει.

Το θέμα είναι να πεισθείς ότι πρόκειται για προσφορά.

Μα το πιστευεις αυτο που γραφεις? Φυσικα και ειναι προσφορα. Τις τελευταιες 2-3 μερες εχω βαλει στο ματι τη συγκεκριμενη Samsung και την εχουν ολοι 599. Σημερα λαμβανω τη mail με την προσφορα και κανω κατευθειαν την παραγγελια. Αν η τιμη δεν αλλαξει, (που προφανως θα την παρω στα 569) τοτε θα την ακυρωσω. 30 ευρω ειναι αυτα, γιατι να μην τα ξοδεψω καπου αλλου?

Δημοσ.

Χρονια πολλα ,τελικα θα μου απαντησει καποιος τι γινεται με τις τιμες γιατι αλλαζουν ενω εχω λαβει το email κλικαρω πανω στην προσφορα αλλα αλλαζει η τιμη γιατι? Δοκιμασα με να κανω παραγγελια εβαλα το κουπονι μηπως αλλαξει η τιιμη αλλα τιποτα ,αυτο προχωρησε κ στην ολοκληρψση της παραγγελιας χωρις να αλλαξει η τιμη :-) .

Τελικα ισχυουν οι τιμες απο τις προσφορες στο μαιλ που μου εστειλαν ? Και πως ?

Δημοσ.

Akis αυτο λεμε τοση ωρα. Οτι ολοι λαμβανουμε αποδεικτικο στην original τιμη. Προφανως αυτο θα αλλαξει κατα τον ανθρωπινο ελεγχο και θα τα παρουμε στην τιμη της προσφορας.

Δημοσ.
Χρονια πολλα ,τελικα θα μου απαντησει καποιος τι γινεται με τις τιμες γιατι αλλαζουν ενω εχω λαβει το email κλικαρω πανω στην προσφορα αλλα αλλαζει η τιμη γιατι? Δοκιμασα με να κανω παραγγελια εβαλα το κουπονι μηπως αλλαξει η τιιμη αλλα τιποτα ,αυτο προχωρησε κ στην ολοκληρψση της παραγγελιας χωρις να αλλαξει η τιμη :-) .

Τελικα ισχυουν οι τιμες απο τις προσφορες στο μαιλ που μου εστειλαν ? Και πως ?

+1

Aς απαντήσει κάποιος υπεύθυνα. Αν δεν είναι κάποιος του πλαισίου εδώ, ας μας πει κάποιος που έχει αγοράσει έτσι με κουπόνι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...