Προς το περιεχόμενο

Προσφορές 40 χρόνια Πλαίσιο

padam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

e-shop δεν ειναι αυτο???παντως μην πετας τα λεφτα σου,στο skroutz παιζει και καλυτερη τιμη!

Δημοσ.
το καλυτερο ειναι οτι την τελευταια βδομαδα δεν εβαλαν καν τις 40ατοκες δοσεις..

Eιναι επειδη οι προσφορες τους ειναι συγκλονιστικες και δεν τους συμφερει.... Ουστ κοπριτες..........

Δημοσ.
παιδιά τον Verbatim 1.5ΤΒ μόνο εμένα μου τον βγάζει 99 και όχι 89€;;;...

Για να στον βγάλει 89€, θα πρέπει να κοιτάξεις από 14/12 και μετά...

Η τιμή είναι καλή για τον δίσκο (ίσως από τα ελάχιστα που αξίζει να πάρεις), έχω πάρει δύο από αυτούς στην ίδια τιμή στα εγκαίνια της mediamarkt στο σταθμό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν ήμουν εδώ την επόμενη εβδομάδα, σίγουρα θα έπαιρνα άλλον ένα!

Καλή τιμή έχει και η 27άρα LG M2794D (TV-Monitor), αλλά πού πας ρε Πλαίσιο με δέκτη MPEG2;

Πραγματικά απορώ. Πέρασαν έξι μήνες από τότε που η DIGEA αποφάσισε ότι τα ψηφιακά της θα εκπέμπουν σε MPEG4 και βλέπουμε καινούριες τηλεοράσεις στην Ελλάδα με δέκτη MPEG2... για να πιάνουμε τα 3 της ΕΡΤ (κανάλια, μην παρεξηγηθώ).

Δημοσ.
πήγε από το link της προσφοράς ή τον έψαξες manually?

από το link της προσφοράς πηγαίνω.. μάλλον θα πρέπει να γίνει αγορά μετά τις 14 Δεκεμβρίου για να βγάλει την τιμή της προσφοράς. :rolleyes:

Δημοσ.

τα δωρα τα funai & τα turbo-x κινεζιες ειναι ολα τα λεφτα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:05 ----------

Και οι καρέκλες οι δερμάτινες με το δώρο χρηματοκιβώτιο! Χάρις το Πλαισιο εχουμε το προσωπικο μας σετ μεγιστανα . Αν μας σουταρουν & απ το ευρω θα εχουμε και 5χιλιαρα να το γεμισουμε το safe.

Δημοσ.
τα δωρα τα funai & τα turbo-x κινεζιες ειναι ολα τα λεφτα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:05 ----------

Και οι καρέκλες οι δερμάτινες με το δώρο χρηματοκιβώτιο! Χάρις το Πλαισιο εχουμε το προσωπικο μας σετ μεγιστανα . Αν μας σουταρουν & απ το ευρω θα εχουμε και 5χιλιαρα να το γεμισουμε το safe.

Mεσω του πλαισιου γινομαστε αφεντικα/λεφταδες/μεγιστανες,μεσω του e-shop γινομαστε ανθρωποι της περιπετειας/μυστικοι πρακτορες!

Ο καθενας κανει τις επιλογες του! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Mεσω του πλαισιου γινομαστε αφεντικα/λεφταδες/μεγιστανες,μεσω του e-shop γινομαστε ανθρωποι της περιπετειας/μυστικοι πρακτορες!

Ο καθενας κανει τις επιλογες του! :lol::lol::lol::lol:

:lol:

Να'σαι καλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...