Προς το περιεχόμενο

Προσφορές 40 χρόνια Πλαίσιο

padam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το SE c902 είναι πολύ καλή τιμή, αλλά μόλις πατάς πάνω σε πάει στην κανονική σελίδα που είναι πανάκριβο.

Δημοσ.
Το SE c902 είναι πολύ καλή τιμή, αλλά μόλις πατάς πάνω σε πάει στην κανονική σελίδα που είναι πανάκριβο.

Αυτο ισχυει και για ολα τ αλλα προιοντα που εχει σε προσφορα. Περιεργο

Δημοσ.

ο δισκος toshiba 1tb στα 69 ε αξιζει?χτες τον ειδα απο κοντα και μου ειπε ο υπαλληλος οτι εχει 3 χρονια εγγυηση εδω λεει 2.μου φενεται πολυ καλη τιμη ,για αποθηκευση κτλ κτλ

Δημοσ.

λένε στη σελίδα τους

Μολότοφ

Μολότοφ, δοκάρια, πανό, συνθήματα, επεισόδια, μολότοφ, οδοφράγματα, πορείες, κάδοι, φωτιές, μολότοφ.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων, το Πλαίσιο έγινε πολλές φορές στόχος και οι τοίχοι του «χώρος έκφρασης»,

με αποκορύφωμα τον εμπρησμό του Πλαισίου της Στουρνάρη!

τουλάχιστον εγώ αυτό τους το αναγνωρίζω κ μπράβο τους κ μαγκιά τους. Ειδικά με τα άλλα που έκανε ο καταληψίας πεζοδρομίων της cosmodata

• Moderators
Δημοσ.
ο δισκος toshiba 1tb στα 69 ε αξιζει?χτες τον ειδα απο κοντα και μου ειπε ο υπαλληλος οτι εχει 3 χρονια εγγυηση εδω λεει 2.μου φενεται πολυ καλη τιμη ,για αποθηκευση κτλ κτλ

Ειναι παντως αυτος που ο Κωτσοβολος στο Mall τον εχει απο προχθες 59 ευρω !

Ο κωτσος γιορταζει τα 2 η 3 χρονια στο mall και εχει καλυτερες προσφορες! Το πλαισιο πρεπει να γιορταζει τα 100 χρονια για να κανει ισαξιες;

Α ρε "Πλαισιο", σκιζουν οι προσφορες σου, σπας κοκκαλα οπως παντα! :-D

Δημοσ.

για τόσο μεγάλα γενέθλια σίγουρα μπορεί καλύτερα αλλά κοίταξα οθόνες κ κινητά κ είναι φτηνότερο (έστω κ ελάχιστα) από το skroutz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...