leonidas112 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Χρησιμοποιώ το teamviewer για να ελέγχω, βασικά για να κλείνω το pc, όταν έχει τελειώσει κάποιες εργασίες του ένας εξωτερικός συνεργάτης στη δουλειά. Το ωραίο ερώτημα που μου έθεσε φίλος είναι: δεν υπάρχει πρόγραμμα που να ... ανοίγει το PC?! Κουφό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βγει στην αγορά...
Bspus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/10/21/how-to-remotely-turn-on-computer-from-lan-and-wan/
leonidas112 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Wow! Τρομερά ενδιαφέρον, δεν είχα ξανακούσει για παρόμοιο πρόγραμμα. Το μόνο ερώτημα πριν το δοκιμάσω (γιατί πρέπει να πάω στο γραφείο) είναι, πως καταχωρώ τα στοιχεία pc login. Όταν ανοίξει, κάποια στιγμή να μας βγάλει στη φάση όπου πρέπει να επιλέξεις χρήστη windows και μετά να βάλεις το pass. Αναρωτιέμαι πως μπορεί να γίνει αυτό, από τη στιγμή που το teamviewer δεν έχει ενεργοποιηθεί γιατί δεν έχει γίνει login κάποιος χρήστης. (thanks Bspus)
antonl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω πόσο σε καλύπτει από θέμα ασφάλειας (και η αλήθεια είναι πως δε διάβασα λεπτομερώς τα όσα αναφέρονται στο link που παρέθεσε ο BSpus) αλλά μπορείς να ενεργοποιήσεις το auto-login στα windows για συγκεκριμένο χρήστη. Btw αν το δοκιμάσεις πες μας γιατί φαίνεται ενδιαφέρον
DDoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δε χρειαζεσαι προγραμμα. Απο το bios ρυθμιζεται αυτο που θες.
Bspus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δε χρειαζεσαι προγραμμα. Απο το bios ρυθμιζεται αυτο που θες. Απο το BIOS ρυθμιζεται το Wake On Lan να ειναι ενεργοποιημενο, ωστε να μπορει η καρτα δικτυου να δεχτει εντολη να σηκωσει το μηχανημα. Αλλα παλι πρεπει με καποιο τροπο να δωσει την εντολη. Οποτε χρειαζεται προγραμμα. Ουτε εγω το δοκιμασα ποτε, οποτε αν σου δουλεψει, δωσε μας μια αναφορα να ξερουμε. Για να ενεργοποιησεις αυτοματο login στα Windows πηγαινε start - run και γραψε control userpasswords2 Ξετσεκαρε την επιλογη "users must enter a username and password" και δωσε το χρηστη/κωδικο που θα μπαινει αυτοματα Αν θες να ανοιγει και το teamviewer αυτοματα, μπορεις να το βαλεις στο startup του χρηστη
DDoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Απο το BIOS ρυθμιζεται το Wake On Lan να ειναι ενεργοποιημενο, ωστε να μπορει η καρτα δικτυου να δεχτει εντολη να σηκωσει το μηχανημα. Αλλα παλι πρεπει με καποιο τροπο να δωσει την εντολη. Οποτε χρειαζεται προγραμμα. Ουτε εγω το δοκιμασα ποτε, οποτε αν σου δουλεψει, δωσε μας μια αναφορα να ξερουμε. Δεν αναφερομαι στο wake on lan φιλε μου, αλλα στο RTC alarm........ το οποιο απλα δουλευει σα χρονομετρο και του οριζεις μονο την ωρα που θες να ανοιξει το pc. Πολυ ευκολη διαδικασια. Και το wake on lan δουλευει χωρις προγραμμα αλλα εχει την ιδιατεροτητα οτι ειναι για μια μονο φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.