Προς το περιεχόμενο

Περι αφεντικων

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν χρειαζεται να κανεις καταγραφη γι αυτο η μνημη ερχεται built in με τον ανθρωπο για να μην επαναλαμβανομαστε..τεσπα..

Τι να κάνω, είμαι προβληματικό μοντέλο ανθρώπου σε αντίθεση με εσάς. Πάω να κλάψω στη γωνιά μου τώρα...:cry:

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σώπα ντε και κλαις και τσιριχτά!

Δώσε επανάληψη στο λαό!Εγώ εδώ το διάβασα πρώτη φορά πάντως για να λέμε και τις αλήθειες μας!

Δημοσ.
Τι να κάνω, είμαι προβληματικό μοντέλο ανθρώπου σε αντίθεση με εσάς. Πάω να κλάψω στη γωνιά μου τώρα...:cry:

π****τανες γυναικες αυτα λετε...

Δημοσ.
π****τανες γυναικες αυτα λετε...

Kαλά για να μην μιλήσουμε για τα παραμύθια των αντρών που διαρκώς επαναλαμβάνον ται ( λίγη φαντασία ρε παιδιά) γιατί θα βγούμε τελείως offtopic ( που είμαστε offtopic για την ακρίβεια ):lol::lol:

Δημοσ.

Ένας φίλος πήρε πούλο απ την πρακτική του πρόσφατα γιατί λέει δεν έδειχνε τον απαιτούμενο ζήλο και δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες.Του πρότειναν όμως να συνεχίσει να κάνει την πρακτική του σ αυτούς χωρίς φράγκο φυσικά.

Ε ρε τι μακάκες υπάρχουν.

Δημοσ.
Ένας φίλος πήρε πούλο απ την πρακτική του πρόσφατα γιατί λέει δεν έδειχνε τον απαιτούμενο ζήλο και δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες.Του πρότειναν όμως να συνεχίσει να κάνει την πρακτική του σ αυτούς χωρίς φράγκο φυσικά.

Ε ρε τι μακάκες υπάρχουν.

Τα λεφτουδάκια από τον ΟΑΕΔ ξέρουν να τα τσεπώνουν ε; Γλιτώνουν και εισφορές, 10 ευρώ μόνο για επαγγελματικό κίνδυνο πληρώνουν στο ΙΚΑ.Λαμόγια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...