Προς το περιεχόμενο

Περι αφεντικων

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε εντάξει ρε παιδί μου.Μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς. :rolleyes:

Δεν είπαμε να του πετάξεις αναγκαστικά κάτι.Σχήμα λόγου.

Εγώ το είχα φανταστεί σε στύλ να έβγαινες απ' το γραφείο του με φουλ νεύρα και να κουβεντιάζεις με τον εαυτό σου (σε τόνο που να σε ακούνε και οι άλλοι) σε στύλ : "στα διάλ@ παλιο#$# δεν κοιτάς τα χάλια σου που νομίζεις θα βρείς γκόμενα και και και και.." Φαντάζεσαι περίπου (ελπίζω :rolleyes: )!

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει, οι άντρες στα 30κάτι σε θέση εξουσίας που τη βρίσκουν με υποταγές και τέτοια υπάρχουν, γνωστό. Αντίστοιχα υπάρχουν άλλες τόσες γυναίκες που τη βρίσκουν να κάνουν το ρόλο της γραμματέα σε τέτοιους άντρες, και δεν εννοώ να του σηκώνουν τα τηλέφωνα.

Οι γυναίκες στα 30κάτι σε θέση εξουσίας υπάρχουν επίσης, και εκεί είναι απειροελάχιστο το ενδεχόμενο να μην είναι biatch: έχει σπάσει πολλά καρύδια για να ανέβει, θεωρεί ότι πάντα πρέπει κάτι να αποδείξει, οδηγώντας για τη δουλειά όλο και κάποιος ταρίφας θα της σφυρίξει "τράβα στην κουζίνα σου μωρή γκιόσα" και αυτή μετά θα έχει νεύρα και φεμινισμό και άλλα τέτοια.

Λοιπόν;

Δημοσ.

Εντάξει, οι άντρες στα 30κάτι σε θέση εξουσίας που τη βρίσκουν με υποταγές και τέτοια υπάρχουν, γνωστό. Αντίστοιχα υπάρχουν άλλες τόσες γυναίκες που τη βρίσκουν να κάνουν το ρόλο της γραμματέα σε τέτοιους άντρες, και δεν εννοώ να του σηκώνουν τα τηλέφωνα.

Οι γυναίκες στα 30κάτι σε θέση εξουσίας υπάρχουν επίσης, και εκεί είναι απειροελάχιστο το ενδεχόμενο να μην είναι biatch: έχει σπάσει πολλά καρύδια για να ανέβει, θεωρεί ότι πάντα πρέπει κάτι να αποδείξει, οδηγώντας για τη δουλειά όλο και κάποιος ταρίφας θα της σφυρίξει "τράβα στην κουζίνα σου μωρή γκιόσα" και αυτή μετά θα έχει νεύρα και φεμινισμό και άλλα τέτοια.

Λοιπόν;

Σωστή. Καλά οι χαζογκόμενες της πρώτης περίπτωσης και αυτές είναι πολύ bitches, νομίζουν ότι ξαφνικά απέκτησαν εξουσία και έτσι, ρε κακομοίρες πόσο θα σας κρατήσει νομίζετε, θα πάρουν άλλες τη θέση σας μόλις βαρεθεί ο "αφέντης"

Οι γυναίκες της δεύτερης περίπτωσης είναι ακόμα χειρότερες πάντως ειδικά εάν κακοπερνάνε ξέρετε σε ποιο τομέα...:lol::lol: Πολλά νεύρα ρε παιδί μου. Άσε που για αυτές γυναίκα με οικογένεια= γυναίκα όχι αρκετά αφοσιωμένη στην δουλειά της κ.λ.π.

Δημοσ.

Λοιπόν;

Εχω δει κατι τετοιες περιμενουν στη σταση καλοκαιρι με ταγιερ και σταζει ο σοβας απο τη μουρη σε κοιτανε με μισο ματι ειδικα αν εχεις τπτ σκουλαρικια ,tatoo κλπ σε κοιτανε με μια δοση αηδιας και απεχθειας..Περπατανε με το ενα χερι κουλο με τις τσανταρες που εχουν μεσα 3 filofax σαν βαλιτσες και παντα οταν μπαινουν σε γρηγορη-flocafe ειναι με ενα blackberry-iphone-pradaphone στο χερι ,"""ποζαρουν αγερωχο βλεμμα δυναμικης γυναικας με φραγκα""",ενω παραγγελνουν ενα καφε απο τον οποιο πινουν 1 γουλια γιατι βιαζονται ..στο γραφειο περιμενουν κι αλλα καρυδια για σπασιμο/γλειψιμο...

Ουστττττ

Δημοσ.

Ενταξει ισχυουν εν μερει αυτα που λετε,αλλα ειναι και γατες.αυτη π.χ η Μιραρακη που πουλαει τα χαλια ειναι τρομερη εμπορος,με διαφορα καλυτερη απο πολλους αντρες.

Δημοσ.
Να αντικρίσετε καμιά γυναίκα HR να καταλάβετε τον ορισμό της biaaaatch.

Είχα περάσει interview σε μία τράπεζα από δύο τέτοιες, μιλάμε για τις απόλυτες bitches. Την συνέντευξη την πέρασα( φαντάζομαι όποιος έβγαζε την συνέντευξη χωρίς να τις βρίσει θα πέρναγε στην επόμενη φάση) και μετά θα έκανα συνέντευξη με τον γενικό διευθυντή του τμήματος. Δεν πήγα στην τελική συνέντευξη γιατί δε βόλευε το ωράριο καθόλου με τα εργαστήρια.

Μετά από αυτήν την συνέντευξη πλέον πάω με άλλο αέρα στις συνεντεύξεις:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ----------

Ενταξει ισχυουν εν μερει αυτα που λετε,αλλα ειναι και γατες.αυτη π.χ η Μιραρακη που πουλαει τα χαλια ειναι τρομερη εμπορος,με διαφορα καλυτερη απο πολλους αντρες.

Και η μητέρα μου είναι top στην δουλειά της ( πωλήσεις ), δεν αντιλέγω, δεν πιστεύω ότι έχουμε κάνει στο topic αυτό διακρίσεις ανάλογα με το φύλο. Μιλάμε για κάποιες γυναίκες με θέση management, HR , για έναν χαρακτηριστικό τύπο γυναίκας που όσο καλή και αν είναι στην δουλειά της, απλά δε θες να γίνεις σαν και αυτή...

Δημοσ.

Ρε (<--τιμή και δόξα στον πάρεδωσε) συ widow, επαναλαμβάνεσαι συχνά. Πρέπει να είναι η δεύτεροτρίτη φορά που μας λες για τον γνωστό του γνωστού σου που σε είχε στείλει για δουλειά και εσύ βρήκες σύντροφο για καφέ και η αχάριστη τον έβρισες.

Δημοσ.
Εχω δει κατι τετοιες περιμενουν στη σταση καλοκαιρι με ταγιερ και σταζει ο σοβας απο τη μουρη σε κοιτανε με μισο ματι ειδικα αν εχεις τπτ σκουλαρικια ,tatoo κλπ σε κοιτανε με μια δοση αηδιας και απεχθειας..Περπατανε με το ενα χερι κουλο με τις τσανταρες που εχουν μεσα 3 filofax σαν βαλιτσες και παντα οταν μπαινουν σε γρηγορη-flocafe ειναι με ενα blackberry-iphone-pradaphone στο χερι ,"""ποζαρουν αγερωχο βλεμμα δυναμικης γυναικας με φραγκα""",ενω παραγγελνουν ενα καφε απο τον οποιο πινουν 1 γουλια γιατι βιαζονται ..στο γραφειο περιμενουν κι αλλα καρυδια για σπασιμο/γλειψιμο...

Ουστττττ

Πόσο γουστάρω τέτοια γλαφυρότητα. Τελικά το labeling είναι αναπόφευκτό και παντού σχεδόν είναι το ίδιο. :rolleyes:

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτά τα δίποδα με αιδοίο(δεν είναι γυναίκες απλά έχουν κάποια όμοια χαρακτηριστικά) που αναφέρει ο blasyrkh+ κυκλοφορούν ανάμεσά μας και τα περιγράφει πάρα πολύ καλά. Ελπίζω να εκλείψει το είδος κάποια στιγμή γιατί είναι από τα χειρότερα είδη ανθρωποειδών που υπάρχουν κ δε τα χρειαζόμαστε.Στο βόθρο γρήγορα.Το ίδιο ισχύει κ για το αντίθετο φύλο του είδους αυτού.Κάτι φαντασμένοι businessman με μόνη διαφορά καφέ κουράδα στο στόμα που καπνίζει.

Δημοσ.
Ρε (<--τιμή και δόξα στον πάρεδωσε) συ widow, επαναλαμβάνεσαι συχνά. Πρέπει να είναι η δεύτεροτρίτη φορά που μας λες για τον γνωστό του γνωστού σου που σε είχε στείλει για δουλειά και εσύ βρήκες σύντροφο για καφέ και η αχάριστη τον έβρισες.

Sorry, δεν κάνω καταγραφή των post μου κιόλας να θυμάμαι αν έχω ξαναπεί κάποιο γεγονός ή όχι ούτε σημαίνει ότι κάποιος που διαβάζει αυτό το τopic ξέρει τι έχω πει σε κάθε post μου, δεν παίρνω τόσο σοβαρά υπόψη τα forum:p Δημοκρατία έχουμε, μπορείς απλά να μην διαβάζεις τα post μου, δεν θα παρεξηγηθώ!:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...